Hiep hiep hoera! Fay is vijf jaar

Fay-5-jaar-blog

Vandaag is het dan eindelijk zover. De dag waar onze dochter al maanden naar uitgekeken heeft. De dag waarop onze kleine grote meid vijf jaar wordt. Ik blijf de verjaardagen van mijn kinderen altijd zo’n dingetje vinden. Bij mijn zoontje omdat hij de jongste is en bij mijn dochter omdat zij zulke slechte kansen had in haar eerste levensweken. Nog steeds dankbaar voor het feit dat zij er niks aan over heeft gehouden.

Vijf jaar

Vandaag is het feest. Ons oudste kind wordt alweer vijf jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Al maanden heeft ze het over haar verjaardag en alle feestjes die erbij horen. En de afgelopen twee weken heeft ze dan ook echt mogen aftellen. Het is hier in het zuiden carnavalsvakantie wat betekent dat ze dus lekker vrij van school is. Daarnaast heeft mijn man deze week ook vakantie dus we zijn lekker met zijn viertjes thuis.

Omdat het voor vele anderen wel een werkdag is vieren we het vandaag ook lekker met zijn viertjes. In eerste instantie wilden we naar de Efteling, maar omdat het veel regent vandaag hebben we iets anders bedacht. We gaan naar Mattel Play in Sevenum.

Grote mensen feest

Komende zaterdag is het grote mensenfeest van onze dochter. Dat wordt niet heel groots, we hebben wat familie uitgenodigd en een paar vrienden. We hebben dit keer weer een taart laten maken door Brenda’s taarten, dit doen we eigenlijk al jaren en bevalt heel goed. Daarnaast wil ik er nog een taart bij kopen of misschien ga ik er wel eentje maken. Ik weet het nog niet..

Ik zal er in ieder geval voor zorgen dat er (meer dan) genoeg eten en drinken is. Normaal gesproken sta ik niet echt graag in de keuken maar voor zoiets vind ik het geweldig om hapjes etc te maken.

Kinderfeestje

Omdat voor het eerst haar verjaardag op school viert mag ze ook een kinderfeestje geven. Deze week ging dat natuurlijk niet, dus we hebben het feestje voor volgende week vrijdag gepland. Ze gaan hier altijd een halve dag naar school op vrijdag dus dat komt mooi uit. Het thema van het feestje is natuurlijk “prinsessen”, dus de vriendinnetjes mogen ook in hun mooiste jurk komen. We gaan allemaal leuke dingetjes doen zoals cupcakes versieren, een spiegel en sieradenkistje versieren, elkaar make-uppen, oud Hollandse spelletjes en vast nog veel meer.

We hebben van Souza ook allerlei toffe dingen gekregen als aanvulling op dit feestje. Zo hebben we voor elk meisje een kroontje, we hebben spiegels gekregen die ze kunnen versieren, prinsessen tattoo’s, en nog wat leuks als cadeautje voor mee naar huis. Bofkonten zijn we!

Maar voor het zover is, eerst vandaag. Lekker met zijn viertjes genieten en deze dag koesteren.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

4 reacties

 1. MarjonS op 6 maart 2019 om 08:11

  Gefeliciteerd met haar 5e verjaardag. Fijne dag en spannend, volgende week haar 1e feestje.

 2. Audrey op 6 maart 2019 om 11:31

  Gefeliciteerd met Fay! Ben benieuwd wat ze van haar feestjes gaat vinden 🙂

  • Marieke op 9 april 2019 om 20:22

   Mag ik vragen wat haar kado van om ideeen op te doen

 3. Saskia op 6 maart 2019 om 20:26

  Yay, gefeliciteerd met jullie grote meisje<3

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje