In het spotlicht: mijn lezers

De eerste keer dat ik een oproep plaatste om een selfie in te sturen was al een succes. Vandaar dat ik dus een tweede keer het weer aandurfde om een oproep te doen. Ik was echt overdonderd door het enthousiasme van iedereen! Erg leuk hoe iedereen de moeite nam om een selfie te maken of zoeken en naar mij te e-mailen. Sommige stuurden zelf wat tekst en uitleg mee en anderen zijn vol verwachting wat ik over hen ga schrijven..

Uiteindelijk zijn er 22 lieve lezers geweest die een selfie stuurde en die dus ook een plekje krijgen in deze blog! Het was even puzzelen hoe ik het ging neerzetten, vooral omdat ik iedereen evenveel aandacht en tekst gun. Maar het is me gelukt!selfie mijn lezers1. Marijke is een lieve mama van 2 die vooral blogt over haar kids, maar ook ontzettend lekkere recepten deelt en op zijn tijd ook een leuke diy! Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen.
2. Petra is geen newbie met de selfies, de vorige keer deed ze ook al mee. Leuk vind ik om te zien hoe zij nu al gegroeid is in haar schrijven en hoe vele mensen haar blog gevonden hebben!
3. Jikkie is een oud collega van de kinderopvang, ja ook dat deed ik ooit. Erg jammer dat we elkaar nu eigenlijk nooit meer zien maar lang leve Facebook, waar we elkaar kunnen blijven volgen…
4. Aletha stuurde de vorige keer ook een foto in, echter had ze toen haar kleine droppie nog niet!

selfie mijn lezers5. Rory werd moeder op haar 40e. Ik vind het erg interessant om te lezen aangezien ik juist een enorm jonge moeder heb en zelf een “gemiddelde” moeder ben.
6. Suzanne ken ik via een forum, wij trouwden tegelijkertijd (toch?) en hebben nu ook allebei een kleine.. Super leuk dus!
7. Martine is van het duo Fantastic Moms en Fantastic zijn ze hoor, ik lees met veel plezier elke dag hun verhalen en houd daardoor ook stevig mijn hart vast voor de komende jaren haha..
8. Marion is mijn steun en toeverlaat. Dit weet ze wellicht zelf niet, maar haar openheid in de artikelen die ze schrijft helpen mij ook om open te blijven op mijn blog. Het is niet alleen maar rozengeur en maneschijn en dat mag ook best verteld worden!

selfie mijn lezers9. Simone is één van de weinig niet-mamabloggers die ik volg. Het gave vind ik ook dat Simone een droom gaat najagen die ik ook had: haar motorrijbewijs halen! Ik blijf haar dus zeker volgen om te zien hoe dat gaat…
10. Nienke is een lieve Belgische meid die ik ken van Instagram. Ze is een erg positieve meid die ik zeker bewonder want ze is echt erg veel afgevallen!
11. Petra is zwanger van haar 2e kindje en heeft me het zetje gegeven die ik nodig had. Hoe? Door te bloggen over moederschap en ondernemerschap zoals ze eigenlijk altijd doet. Door haar durf ik de drempel over te gaan en ook ondernemer te worden!
12. Anita ken ik al jaren, maar vraag ons niet waarvan dat weten we namelijk niet! Sinds kort heeft ze ook een blog die je echt niet wilt missen, erg creatief en erg “mindfullness”!
selfie mijn lezers13. Cecilia is een flink ondernemende dame. Zo heeft zij via twitter een twitherfst en twitkerst georganiseerd, soortgelijk aan de Instaswap.
14. Joyce ken ik ook via Instagram. Zij is moeder van een geweldig leuke tweeling. De twee dames stelen elke dag mijn hart weer via de foto’s!
15. Sofie, ik geef toe dat ik Sofie haar blog eigenlijk helemaal niet kende. Maar nadat ik er een kijkje heb genomen wil ik zeker nog eens terugkomen. Ze schrijft bijvoorbeeld over het dragen van je kindje, maar ook over haar zwangerschap en andere dingen uit het moederschap.
16. Whitney heeft een lange tijd een blogstop gehad, maar ze is terug.. Ik ben daar oh zo blij mee! Want Whitney is leuk!
selfie mijn lezers17. Kim is moeder van 3 en heeft toch nog tijd tussendoor om ons te verblijven met hele leuke artikelen!
18. Nathalie is moeder van 1 zoon en 2 dochters. Helaas is haar 2e dochter, Juul, overleden. Haar blog is een herkenning voor moeders met een overleden kindje en ik geloof oprecht dat haar woorden anderen kunnen helpen.
19. Amarins is een hele spontane leuke vrouw die ik ook al een tijdje ‘ken’. Ze blogt op het moment niet zo veel, maar ik heb horen zeggen dat daar verandering in komt….
20. Laura heeft een mooi bijzonder gezinnetje. Ze krijgt ontzettend veel op haar bord door haar chronisch zieke zoontje en haar eigenwijze dochter, maar toch lukt het haar telkens weer. Kanjer!selfies 621. Kelly is echt een lieve meid. Ze heeft enorm veel succes met haar blog waardoor ze dit nu fulltime kan gaan doen en dat verdiend ze ook. Als ik haar nodig heb dan is ze er voor me en ze weet altijd het juiste te zeggen… Een echte blogvriendin!
22. Jackelien (en Ron) oftewel mijn moeder en vader! Mijn grootste fans en de beste ouders die er zijn! Love you.

Ik wil iedereen die een selfie heeft gestuurd bedanken voor jullie enthousiasme en moed *knipoog*! Zonder jullie is het bloggen maar saai dus kom vooral terug hahaha!

21 reacties op “In het spotlicht: mijn lezers

Reageren is niet mogelijk.