In het spotlicht: mijn lezers

selfie-3

De eerste keer dat ik een oproep plaatste om een selfie in te sturen was al een succes. Vandaar dat ik dus een tweede keer het weer aandurfde om een oproep te doen. Ik was echt overdonderd door het enthousiasme van iedereen! Erg leuk hoe iedereen de moeite nam om een selfie te maken of zoeken en naar mij te e-mailen. Sommige stuurden zelf wat tekst en uitleg mee en anderen zijn vol verwachting wat ik over hen ga schrijven..

Uiteindelijk zijn er 22 lieve lezers geweest die een selfie stuurde en die dus ook een plekje krijgen in deze blog! Het was even puzzelen hoe ik het ging neerzetten, vooral omdat ik iedereen evenveel aandacht en tekst gun. Maar het is me gelukt!selfie mijn lezers1. Marijke is een lieve mama van 2 die vooral blogt over haar kids, maar ook ontzettend lekkere recepten deelt en op zijn tijd ook een leuke diy! Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen.
2. Petra is geen newbie met de selfies, de vorige keer deed ze ook al mee. Leuk vind ik om te zien hoe zij nu al gegroeid is in haar schrijven en hoe vele mensen haar blog gevonden hebben!
3. Jikkie is een oud collega van de kinderopvang, ja ook dat deed ik ooit. Erg jammer dat we elkaar nu eigenlijk nooit meer zien maar lang leve Facebook, waar we elkaar kunnen blijven volgen…
4. Aletha stuurde de vorige keer ook een foto in, echter had ze toen haar kleine droppie nog niet!

selfie mijn lezers5. Rory werd moeder op haar 40e. Ik vind het erg interessant om te lezen aangezien ik juist een enorm jonge moeder heb en zelf een “gemiddelde” moeder ben.
6. Suzanne ken ik via een forum, wij trouwden tegelijkertijd (toch?) en hebben nu ook allebei een kleine.. Super leuk dus!
7. Martine is van het duo Fantastic Moms en Fantastic zijn ze hoor, ik lees met veel plezier elke dag hun verhalen en houd daardoor ook stevig mijn hart vast voor de komende jaren haha..
8. Marion is mijn steun en toeverlaat. Dit weet ze wellicht zelf niet, maar haar openheid in de artikelen die ze schrijft helpen mij ook om open te blijven op mijn blog. Het is niet alleen maar rozengeur en maneschijn en dat mag ook best verteld worden!

selfie mijn lezers9. Simone is één van de weinig niet-mamabloggers die ik volg. Het gave vind ik ook dat Simone een droom gaat najagen die ik ook had: haar motorrijbewijs halen! Ik blijf haar dus zeker volgen om te zien hoe dat gaat…
10. Nienke is een lieve Belgische meid die ik ken van Instagram. Ze is een erg positieve meid die ik zeker bewonder want ze is echt erg veel afgevallen!
11. Petra is zwanger van haar 2e kindje en heeft me het zetje gegeven die ik nodig had. Hoe? Door te bloggen over moederschap en ondernemerschap zoals ze eigenlijk altijd doet. Door haar durf ik de drempel over te gaan en ook ondernemer te worden!
12. Anita ken ik al jaren, maar vraag ons niet waarvan dat weten we namelijk niet! Sinds kort heeft ze ook een blog die je echt niet wilt missen, erg creatief en erg “mindfullness”!
selfie mijn lezers13. Cecilia is een flink ondernemende dame. Zo heeft zij via twitter een twitherfst en twitkerst georganiseerd, soortgelijk aan de Instaswap.
14. Joyce ken ik ook via Instagram. Zij is moeder van een geweldig leuke tweeling. De twee dames stelen elke dag mijn hart weer via de foto’s!
15. Sofie, ik geef toe dat ik Sofie haar blog eigenlijk helemaal niet kende. Maar nadat ik er een kijkje heb genomen wil ik zeker nog eens terugkomen. Ze schrijft bijvoorbeeld over het dragen van je kindje, maar ook over haar zwangerschap en andere dingen uit het moederschap.
16. Whitney heeft een lange tijd een blogstop gehad, maar ze is terug.. Ik ben daar oh zo blij mee! Want Whitney is leuk!
selfie mijn lezers17. Kim is moeder van 3 en heeft toch nog tijd tussendoor om ons te verblijven met hele leuke artikelen!
18. Nathalie is moeder van 1 zoon en 2 dochters. Helaas is haar 2e dochter, Juul, overleden. Haar blog is een herkenning voor moeders met een overleden kindje en ik geloof oprecht dat haar woorden anderen kunnen helpen.
19. Amarins is een hele spontane leuke vrouw die ik ook al een tijdje ‘ken’. Ze blogt op het moment niet zo veel, maar ik heb horen zeggen dat daar verandering in komt….
20. Laura heeft een mooi bijzonder gezinnetje. Ze krijgt ontzettend veel op haar bord door haar chronisch zieke zoontje en haar eigenwijze dochter, maar toch lukt het haar telkens weer. Kanjer!selfies 621. Kelly is echt een lieve meid. Ze heeft enorm veel succes met haar blog waardoor ze dit nu fulltime kan gaan doen en dat verdiend ze ook. Als ik haar nodig heb dan is ze er voor me en ze weet altijd het juiste te zeggen… Een echte blogvriendin!
22. Jackelien (en Ron) oftewel mijn moeder en vader! Mijn grootste fans en de beste ouders die er zijn! Love you.

Ik wil iedereen die een selfie heeft gestuurd bedanken voor jullie enthousiasme en moed *knipoog*! Zonder jullie is het bloggen maar saai dus kom vooral terug hahaha!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

21 reacties

 1. Marion op 6 november 2014 om 06:45

  Ik ben hier even stil van. Niet alleen van het feit dat ik, nu ik mijn selfie zie, weet waarom je een selfie nooit recht van voren moet maken en al helemaal niet met verkeerd licht, maar ook over wat je schrijft. Dat is toch een beetje de reden waarom ik blog ook. Iedere keer als ik dit soort berichten lees is het alsof er een kleine wens in vervulling gaat voor me. Dank je wel voor je lieve woorden, Nicole. X

 2. Petra op 6 november 2014 om 07:01

  Wat een leuk overzicht! Super leuk gedaan en hele mooie woorden. Ik vind het fijn dat je de blog van Marion ook hebt ontdekt. Zelfs ik heb er wat aan. X

 3. Anita op 6 november 2014 om 08:39

  Niet mijn meest charmante selfie maar hé ik ben nog een beginner 😉 Ontzettend leuk overzicht en zo ontdek ik ook weer nieuwe bloggers

 4. Miranda op 6 november 2014 om 09:01

  Wauw Nicole! Dit is echt een onwijs leuk artikel geworden zo. Ik vond het de vorige keer al een tof idee en nu weer. Heel erg leuk gedaan!

 5. Mira op 6 november 2014 om 09:28

  Wat een mooie, fijne en lieve mensen allemaal!

 6. Een pittig dagje | Mijn Kladblog op 6 november 2014 om 09:30

  […] zat ik verstomd achter mijn beeldscherm. Waarom? Omdat ik bij Nicole de woorden steun en toeverlaat achter mijn naam zag staan. Wauw. Dát is waar ik het voor doe. […]

 7. Marijke op 6 november 2014 om 09:53

  Lieve Nicole, wat een leuk artikel is dit geworden. Ik vond het erg leuk om de verhaaltjes bij de gezichten te lezen!
  En DANK voor je lieve woorden natuurlijk.

 8. Petra op 6 november 2014 om 10:28

  Wat een superleuk artikel is dit geworden! En dankjewel voor je lieve compliment 😀 Gaaf dat ik door mijn blog heb bijgedragen aan jouw grote stap!

 9. Nienke op 6 november 2014 om 10:51

  Wooehoeew! Je hebt er je werk van gemaakt! Superleuk geschreven! Knap werk en leuke lezers heb je!

 10. Insoon op 6 november 2014 om 11:50

  Wat een lieve commentaren heb je erbij gezet… en wat leuk dat je ouders ook een selfie hebben gestuurd 🙂

 11. Simone op 6 november 2014 om 12:21

  Wat heb je er een super leuk stukje van gemaakt! En leuk dat je ook mijn selfie hebt gebruikt!

 12. Sofie op 6 november 2014 om 12:37

  Wauw! wat een leuke post! En inderdaad. Ik ben nog maar een 3 tal weken actief op WordPress!
  Maar erg fijn dat je m’n blog leuk vind! 🙂

 13. Jenn op 6 november 2014 om 13:20

  Wat een leuk overzicht!

 14. Zoë-Amber op 6 november 2014 om 18:05

  Wat een ontzettend lieve blog dit!

 15. Janske op 6 november 2014 om 19:49

  Wat een ontzettend leuke bloggers allemaal! Leuke manier om iedereen in het zonnetje te zetten 🙂

 16. Plogweek: Dag 4 | Mijn Kladblog op 6 november 2014 om 20:13

  […] humeur was dusdanig blegh, ondanks de lieve blogjes van  Nicole  en mijn  zus, dat ik maar direct naar de winkel ging vanochtend. Mocht ik dan uiteindelijk echt […]

 17. Whitney op 6 november 2014 om 23:44

  Super leuk 🙂 dank je wel voor je lieve woorden! Liefs

 18. Must Read #1 | Whtny's World op 9 november 2014 om 07:13

  […] Meisje-eigewijse – In the spotlight: mijn lezers: Vorige week zondag poste ik een selfie op Instagram. Vond het zelf echt een rare foto haha.. Nicole reageerde erop om het naar haar te sturen. Het resultaat zie je in het artikel. […]

 19. Cecilia op 10 november 2014 om 07:03

  Wat leuk, zo’n overzicht van je volgers. Nog leuker is, dat ik er ook tussen sta.

 20. Cecilia op 10 november 2014 om 07:04

  Wat leuk, zo’n overzicht van je volgers. Nog leuker is, dat ik er ook tussen sta.

 21. Rory op 12 november 2014 om 09:01

  Wat is het een leuk artikel geworden! Superleuk! En geweldig om zo nog meer bloggers te ‘ontdekken’. Marion had ook mijn aandacht al getrokken. Nu we hier allemaal erg grieperig zijn is er wat weinig ‘ruimte om te lezen’ maar dit is een prachtig overzicht om er binnenkort eens goed voor te gaan zitten. Dankjewel!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje