Het leven aan een draadje

IMG_6990

Afgelopen maandagavond moest ik naar het ziekenhuis voor een nachtopname. Niets spannends eigenlijk, ze wilden puur wat onderzoeken doen in verband met mijn vermoeidheid en slaperigheid. Toch vond ik het zelf enorm spannend. Ik was wel vaker terug naar het ziekenhuis geweest, maar dit zou de eerste keer worden na heel het circus van de zwangerschap/bevalling en opname van Fay.

Om 19uur moest ik op een bepaalde afdeling zijn maar het was daar helemaal leeg. Ook hing er een bordje dat het gesloten was dus ik dacht dat ik verkeerd zat. Op het moment dat ik naar de receptie wilde lopen kwam er gelukkig toch iemand uit een deur gelopen die me vertelde dat ik goed zat, maar nog even moest wachten. Eenmaal in de wachtkamer kwamen de spanningen pas echt goed opzetten. Want ik keek naar de deur waar mijn dochtertje 1,5 jaar geleden doorheen ging met spoed.

Flashbacks

Ik sloot mijn ogen en zag een heleboel terug komen. Het gevoel wat ik toen had en vooral de angst kwam weer boven drijven. Gelukkig duurde het wachten niet zo lang waardoor ik me weer kon concentreren op het onderzoek die ik kreeg. Ik had een hele lieve verpleegkundige die sowieso alles vertelde wat ze deed en ook nog eens gezellig was. Op een gegeven moment hing ik aan alle kanten aan de draadjes. De meeste zaten op mijn hoofd, maar ook mijn been, borst en buik waren verbonden. IMG_6986De draden bovenop en achterop mijn hoofd werden met lijm vastgeplakt. Geen wonder dat het er zo vies uitziet!

Eenmaal op de kamer, tweepersoons maar ik lag er alleen, probeerde ik me te installeren. Dit duurde wel even want ik voelde me totaal niet op mijn gemak. De verpleegkundige moest naar de volgende patiënt om die aan het draadje te hangen haha, dus ik was alleen. En wat voelde ik me rot. Afleiding zoeken werkte dit keer niet en mijn buikpijn werd erger en erger. Ik kon wel janken, of nou ja.. eigenlijk niet want kon ik maar janken dan was het gevoel wellicht weg. Om mijn gevoel te verbergen deed ik heel olijk tegen iedereen waar ik contact mee had.

Maar stiekem…..

De nacht

Rond 11 uur was het tijd om te slapen, ik kreeg ook zo’n kekke neusbrilletje en een knijper aan mijn vinger voor de zuurstof in mijn bloed te meten. Ook werd mijn bloeddruk opgemeten die wel hoog was maar niet zo hoog als ik had verwacht. Maar goed, de nacht. Ik heb geslapen, maar ben 4 keer wakker worden waarvan 1 keer een langere tijd omdat ik klaarwakker was. Dat noem je niet echt een prettige nachtrust. Nu word ik thuis ook wel eens wakker omdat ik moet plassen. Maar niet zo vaak en zeker niet zomaar.

De uitslag

Op 24 september staat de afspraak met de longarts om de uitslag te horen. Ik vond het al lang wachten, maar goed.. niets aan te doen. Echter werd ik dus gisterenmiddag gebeld door de assistente dat de longarts mij liever eerder zag en of ik morgen (vandaag dus) kon komen. Vanmiddag heb ik dus om half 3 de afspraak staan en krijg ik waarschijnlijk te horen wat er mis is en hopelijk wat ze eraan gaan doen!

To be continued dus!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

13 reacties

 1. Sylvie op 16 september 2015 om 06:46

  Jeetje wat spannend, ben je getest op slaapapneu of iets dergelijks? Heel veel succes vanmiddag!

 2. Marion op 16 september 2015 om 07:23

  Spannend. Veel succes vanmiddag, meis!

 3. Bregje op 16 september 2015 om 07:49

  Succes vanmiddag meis, ik duim! X

 4. Charlotte op 16 september 2015 om 08:08

  Heel veel succes vanmiddag!

 5. Barbara op 16 september 2015 om 09:07

  Heel veel succes vanmiddag, ik duim voor goed nieuws X

 6. Gerdien op 16 september 2015 om 09:18

  Spannend zeg! Heel veel sterkte!

 7. Karen op 16 september 2015 om 09:18

  Ik schrok even van de titel en de verloop van je blog, maar je wacht dus nog op de uitslag. Spannend en succes!

 8. Charlotte op 16 september 2015 om 09:31

  Succes vanmiddag! Hopenlijk komen ze met een oplossing waar je wat mee kunt!

 9. Anita op 16 september 2015 om 09:46

  Heel veel succes vanmiddag bij het gesprek meis!!

 10. Henny op 16 september 2015 om 11:43

  Spannend, succes vanmiddag!

 11. Marguerita op 16 september 2015 om 13:01

  Oh wat spannend! Hopelijk is het iets waar ze je snel mee kunnen helpen, sterkte vanmiddag en een dikke knuffel, die kun je wel gebruiken! Toi toi toi

 12. Tamara - Crazygreatlife op 16 september 2015 om 17:02

  Lijkt mij zo vreemd om met alles te moeten slapen. Spannend morgen!

 13. Cindy op 16 september 2015 om 21:24

  Ik las al dat je wel kon janken wat betreft de uitslag.. Daarom geef ik je een dikke knuffel! Om de pijn een heel klein beetje te verzachten ♥

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje