Het kind van moeder natuur

logeren1

Dat wij verzot zijn van de natuur heb je waarschijnlijk wel gemerkt op deze blog. Wij zijn vanuit de stad naar een klein dorp verhuisd mede om de natuur. Het is heerlijk om elke dag de deur uit te stappen en na een paar meter al de eerste boerderijdieren te zien staan. Genieten is het om te fietsen door het boeren landschap en te wandelen door de duinen, vennen, bossen en velden. 

Onze dochter Fay is ook helemaal verzot van de natuur. Zo is ze totaal niet vies van zand, modder, gras en alle andere natuurlijke ondergronden. Ze plukt al bloemetjes en speelt met de mieren en andere insecten. Ook is ze verzot op dieren. Ze groeit natuurlijk op in een omgeving met 2 honden en een konijn en ziet dagelijks de koeien, schapen en paarden wanneer we buiten wandelen.

Ons kind van moeder natuur

Ja ons meisje is echt een kind van moeder natuur! En daarom gaan we haar ook inschrijven op de site van het Staatsbosbeheer… Daar start namelijk vandaag een campagne om het logeren bij de boswachter onder de aandacht te brengen. Wanneer je een foto upload op de site van de boswachter kan je kind kans maken het gezicht van die campagne te worden!

Wij hebben onderstaande foto ingestuurd omdat het ons erg leuk lijkt dat Fay kind van moeder natuur wordt.

Het kind van moeder natuur FayMaar het leuke is: jij kan ook meedoen met je kind! Jouw kindje kan niet alleen het gezicht worden van de campagne namelijk, je maakt ook kans om gratis te gaan logeren bij de boswachter! Is dat nou niet gaaf? Lijkt mij wel…

Hoe kiezen ze hét kind?

 • Alleen inzendingen die uiterlijk 20 mei 2015 binnen zijn, kunnen meedoen aan de casting Kind van Moeder Natuur.
 • Staatsbosbeheer kiest hét Kind van Moeder Natuur uit de 10 foto’s met de meeste likes.
 • De winnaar krijgt uiterlijk 25 mei 2015 een berichtje.
 • De ingestuurde foto’s worden alleen gebruikt voor de selectie van Kind van Moeder natuur, niet voor andere doeleinden.
 • Over de uitkomst kan niet gecorrespondeerd worden.

Heb jij hét kind van moeder natuur?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

3 reacties

 1. Bespaarzuinig op 7 mei 2015 om 19:25

  Wat een schatje is je dochtertje.

  En als antwoord op je vraag… nee, ik denk niet dat wij hét kind van moeder natuur hebben.
  We gingen ooit op excursie met natuurmonumenten met een heel clubje (andere) verantwoorde ouders.
  Iedereen zat enthousiast in de dode blaadjes naar pissenbedden te zoeken, terwijl zoon en ik gezamenlijk met vies gezicht een stapje naar achter deden (ik had een ander oort excursie verwacht). Zoon vroeg of hij ze dood moest stampen. Ik zei dat de rest van de groep daar waarschijnlijk door van streek zou raken…

  Dus uh nee… zelf maar niet meedoen denk ik…

 2. Eline op 7 mei 2015 om 20:50

  Heerlijk van die natuur kinderen. Mijn neefje is ook zo, alles buiten is interessant!

 3. janske op 7 mei 2015 om 22:53

  Wat een leuke foto van Fay! Ik hou ook erg van de natuur, kom zelf uit een dorp en woon nu in de stad…gelukkig is er genoeg mooie natuur vlakbij….maar ik begrijp wel waarom je gelukkiger bent in de natuur..

  Zeker nu overal alles weer mooi groen wordt…heerlijk!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje