Het is weer tijd voor Tastea thee

Ik ben een echte koffie liefhebber. Maar ik kan ook ontzettend genieten van een kopje thee. Sterker nog, ik drink veel meer thee dan dat ik koffie drink. Vooral zo in de herfst en wintermaanden. Niet gek dus dat ik met heel veel liefde een pakket van Tastea wilde uitproberen. Al twee keer eerder probeerde ik hun thee uit en dit beviel me heel goed. Dit keer ontving ik het Just Chill Iced Tea pakket en daarbij ook de Energy Boost en twee dubbelwandige theeglazen.

Just Chill Iced Tea pakket

Als eerste pakte ik het Just Chill pakket uit. Deze zit echt in een prachtige mooie luxe doos die ik dan ook graag heb bewaard. In dit pakket zitten drie blikken met iced tea en een prachtige Tastea theekan. In de zomer is iced tea natuurlijk een heerlijke dorstlesser, maar ook in de herfst en winter kan dit heerlijk zijn. Het fijne aan deze iced tea is dan ook dat het zowel warm als koud echt heerlijk is. Als moeder zijnde word je thee al snel koud dus dat komt dan ook nog eens goed uit haha.

Wat zit er in dit pakket?

En als je me dan vraagt wat mijn favoriet is kan ik dat eigenlijk niet zeggen. Ze hebben alledrie echt een hele andere smaak en ik wissel de drie thee’s dan ook graag af. Wel merk ik dat ik de Tutti Frutti het liefst overdag drink. De Green Dream in de ochtend en de Sunset in de avond voor het slapen gaan.

Energy Boost

Alhoewel ik de diverse iced tea echt overheerlijk vind gaat het blik Energy Boost echt ontzettend snel. Of dat te maken heeft met feit dat ik dagelijks wel een Energy Boost kan gebruiken of omdat het gewoon heerlijke thee is laat ik maar even in het midden.

Normaal gesproken houd ik ook helemaal niet van thee waar rooibos in zit. Maar de combinatie van de zachte groene rooibos met daarbij de frisse smaak en geur van sinaasappel is echt ontzettend lekker.

Rechts zie je de Energy Boost

Je zult dus wel snappen dat ik de afgelopen weken heel erg veel thee heb gedronken. Meestal maak ik de thee klaar in de theekan die ik bij het iced tea pakket kreeg. En dan giet ik het over in een thermoskan. Zo kan ik de hele dag door lekker warme thee drinken. En als ik dan een keer zin heb in iced thee laat ik het in de theekan zitten want dat koelt dan wel weer vrij snel af.

Al met al vind ik deze thee van Tastea echte aanraders. Ik heb dan ook tot nu toe nog geen enkele thee gehad die ik niet lekker vond. En het feit dat het natuurlijke thee is is ook een echte pluspunt. Binnenkort mag ik overigens het Just Chill Iced Tea pakket weggeven op mijn Instagram account dus houd het goed in de gaten…

Ben jij al bekend met deze thee?