Het is een…

Gisteren was het dan eindelijk zo ver! Negentien weken en 2 dagen zwanger maar toch al de 20 weken echo. Ik zag er stiekem enorm tegenop omdat ik enorm onzeker was over hoe het met onze kleine gup zou gaan. Bang voor afwijkingen, open ruggetje of zelfs het hartje dat niet meer klopte. Gelukkig was het eerste wat we zagen een volop bewegend kindje en een hartje dat flink zijn werk aan het doen was!

De echoscopiste begeleidde ons heel goed door alles heen wat ze aan het doen was. Zo zagen we de hartkamers, hartkleppen, de lipjes van het kindje (wauw zoals ik kon zien erft ze de mooie volle lippen van haar papa en tante hihi), het blaasje, het neusje, de handjes, de hersentjes en ga zo maar door… Echt enorm mooi om te zien, ik voelde me op dat moment al de gelukkigste aanstaande mama van de wereld.

Alles was goed met onze kleine gup en nadat ze dat gezegd had viel er een flinke last van mijn schouders. Ik merkte dat mijn hele lijf pijn deed puur omdat ik al die tijd mijn spieren gespannen had gehouden en het nu kon los laten. Echter kwam toen het moment waar we stiekem al die tijd op hadden gewacht.. De geslachtsbepaling. Onze kleine gup had de beentjes flink bij elkaar dus er moest van onder gekeken worden, maar de echoscopiste zag hetzelfde als wat ik al vermoed had en wat ik zelf ook zag… Het is een meisje!!

En wat voor een meisje, een enorm mooi, schattig, volmaakt, compleet en vooral beweeglijk meisje!
En wat houden we nu al van haar!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

13 reacties

 1. Jess op 29 oktober 2013 om 13:05

  Wow wat een mooie echo. Een meisje wat heerlijk zeg! Geniet van die lieve kleine meid in je buik. Hoe gaat het nu met je? Oh, ik leef mee zeg 😉

 2. Insoon op 29 oktober 2013 om 14:46

  Ik zag het al op fb 🙂 Gefeliciteerd met dit mooie nieuws!! En wat een mooie duidelijke echo van jullie meisje ♥

 3. Tamara op 31 oktober 2013 om 11:26

  Yeeeh voor meisjes hihi. Schattig en mooi zo’n echo he en wat een heerlijk gevoel dat alles goed is!! Geniet van ervan!

 4. liefmeisje1988 op 1 november 2013 om 11:56

  Wat een mooie meid zullen jullie dan krijgen. Veel plezier met dit nieuws.

 5. iliveformydreams op 2 november 2013 om 10:51

  Wat een fijn nieuws zeg! Van harte gefeliciteerd! 🙂

 6. Wanda op 5 november 2013 om 19:36

  Fijn te lezen dat het allemaal zo goed gaat met jullie kleine meid! Geniet er lekker van, voor je het weet is ze er!

 7. Mich op 16 februari 2014 om 08:38

  Heee! Ik ben even aan het bijlezen op je site! Superleuk dat jullie een meisje krijgen! Ik ga snel verder lezen!

  • Misseagles op 16 februari 2014 om 08:39

   Wat leuk dat je even kijkje komt nemen!!

   • Mich op 16 februari 2014 om 08:41

    Hee ik zie dat je instagram hebt?? Ik kan er niet op doorklikken?

    • Misseagles op 16 februari 2014 om 08:43

     Ook niet op de hoofdpagina zelf??

     • Mich op 16 februari 2014 om 08:45

      Oh yaaay! Daar lukt het wel! Ik ga je volgen (is wel mijn prive account :))     • Misseagles op 16 februari 2014 om 08:47

      Spannend.. mag ik jou ook volgen?     • Mich op 16 februari 2014 om 08:48

      Ofcourse!Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje