Het beste van augustus!

het-beste-van-augustus

Het is gewoon alweer september. De maand waarin de herfst officieel begint net als de scholen hier in het zuiden. Maar omdat augustus op alle vlakken zo’n geweldige maand is geweest kon ik het niet laten om een ‘beste van augustus’ blogartikel te maken. Wil je weten hoe het met me ging zowel op persoonlijk vlak als op de blog? Dan is dit een niet te missen artikel!

Het beste van augustus – blog

Het gaat goed met mij en dus ook met mijn blog. Dat klinkt misschien gek, maar dat is het eigenlijk niet. Ik merk dat ik met veel plezier blog en dat zie je denk ik ook wel aan de artikelen en de manier van schrijven. En aangezien je dat ‘proeft’ als lezer ben je wellicht ook geneigd om vaker hier langs te komen. Hoe ik meer dan een jaar geleden vooral hoge bezoekersaantallen kreeg door de artikelen over mijn postnatale depressie, zo behaal ik nu die hoge cijfers door de feel good artikelen!

Deze artikelen (die online kwamen in augustus) deden het heel goed:

verschil-november-augustus1

Ook waren er een aantal opvallende zoekwoorden:

 • Ik geloof je niet. Dat hoeft ook niet, iedereen heeft zijn eigen waarheid. Dit is de mijne en jij hebt de jouwe.
 • Omdat je het verdiend. Vooruit ik vergeef je de spelfout, want ik vind het gewoon zo lief van je dat ik het verdien. Wat ik verdien weet ik echter niet, maar wie weet kom je me dat nog eens uitleggen.
 • Waar liggen mijn sleutels? Tsjah ik moet zeggen dat ik mijn eigen sleutels al regelmatig kwijt ben. Laat staan dat ik weet waar jouw sleutels zijn. Sorry, hiermee kan ik je niet helpen 😉
 • Meisje houd niet van oorbellen. Ik mis de -t achter houdt, maar vooruit fouten maken is menselijk. Ook ik maak ze voortdurend. Maar het is inderdaad zo dat niet alle meisjes van oorbellen houden. Ik houd (hierbij hoef je geen -t te plaatsen) wel van oorbellen maar draag ze bijna nooit.
 • Kan geen goede moeder zijn. Ik ken je situatie natuurlijk niet dus ik kan er helaas niets over zeggen. Alleen dat ik datzelfde twee jaar lang ook gedacht heb en nu heel af en toe nog steeds. Ik denk dat elke moeder daar wel eens onzeker over is.

Het beste van augustus – persoonlijk

Augustus was ook op persoonlijk vlak een hele fijne maand. Ik voelde me op en top happy afgelopen maand en dat resulteerde in vele leuke uitjes. Merk je dat ook aan jezelf? Dat je juist veel dingen doet wanneer je jezelf goed voelt. En voel je je wat minder dan doe je ook minder. Dat heb ik tenminste heel erg. Dus het feit dat augustus eigenlijk een hele drukke maand was, dat zegt genoeg.

De maand kende ook vele hoogtepunten zoals de verjaardag van mijn moeder die alweer 50 jaar is geworden, maar ook het laagste gewicht in jaren wat ik bereikte. Ik maakte afgelopen maand ook vele foto’s waaronder deze. Niet de scherpste, maar wat is ze mooi! ♥

IMG_8851-2

Verder stond ik voor het eerst in mijn leven op een filmset en ging ik gezellig shoppen in Duitsland samen met IJlien en Anita. Ook ging ik samen met mijn lieve man een weekendje weg naar Scheveningen, daar komt nog een verslag over al schreef ik al wel een mijmering over hoe ik nu al heimwee naar de zee heb. Verder gingen we nog naar de zomeravonden van de Efteling, werd Fay haar nichtje 1 jaar en was er ook een babyborrel. En nog meer babynieuws in augustus want mijn vriendinnetje Janske beviel van een prachtdochter. Ook ging ik naar de bioscoop deze maand, voor het eerst in maanden haha en was er een mosselavond hier in de hei. Hmmm wat houd ik toch van vis. Er gebeurde nog veel meer afgelopen maand, gewoon teveel om op te noemen.. Maar laten we het erop houden dat het een hele fijne enerverende maand was met heel veel hoogtepunten en maar een enkele dal.

Hoe was jouw augustus? En wat waren de hoogtepunten?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

25 reacties

 1. Channa op 2 september 2016 om 07:04

  Augustus was hier vakantiemaand. Heerlijk genoten van onze vakantie.

 2. Annemijn op 2 september 2016 om 07:30

  Wat een leuk overzicht zo! Mooie foto van je dochter. Wat een jonge moeder heb je trouwens!

 3. MetMirjam op 2 september 2016 om 07:44

  Super dat het zo goed gaat meid! Bij mij is dat absoluut onze vakantie – en we genieten nog steeds volop!

 4. Monique op 2 september 2016 om 09:16

  Wat ontzettend fijn om te lezen dat het zo goed met je gaat! Houd die positieve vibe maar lekker vast 🙂 Hopelijk wordt september minstens zo mooi voor je!

  • Nicole op 3 september 2016 om 06:56

   Gaat helemaal goed komen ??

 5. Vlijtig Liesje op 2 september 2016 om 10:40

  Ik herinner me augustus als heet en als zomervakantie.

  Je voor en na foto’s zijn werkelijk geweldig. Elke keer dat ik ze zie. Goed gedaan!

  • Nicole op 3 september 2016 om 06:56

   Vind ik dus ook. Kijk er vaak na vooral als ik me even niet happy voel ?

 6. Sjoukje - meergeldminderstress.nl op 2 september 2016 om 10:54

  Wat een leuke ontwikkeling, dat je blogs over feel good zaken nu vooral goed gelezen worden. 🙂 Fijn dat het zo goed met je gaat!

 7. marleen@burgertrutjes op 2 september 2016 om 12:47

  Wat heb je toch een knap kind! Heel leuk overzicht, superknap hoeveel je bent afgevallen ook zeg!

 8. Cindy - levenalsmama.nl op 2 september 2016 om 13:55

  Klinkt als een top maand!

 9. Marjon op 2 september 2016 om 14:20

  Dat was een fijne maand.
  Leuke blog zo met een terugblik.
  Hopelijk wordt september net zo fijn!

 10. Anita op 2 september 2016 om 20:03

  Hele mooie maand meis! Hier werd augustus de maand van mijn aankondiging, zo leuk om alle lieve reacties te mogen ontvangen!

 11. Esmeralda op 2 september 2016 om 21:43

  Fijn dat het zo goed met je gaat Nicole. Ik voel mij de laatste weken ook super goed en lukt het mij om bijna elke dag een blogje online te plaatsen. Maakt me blij! Je hebt een erg leuke en drukke maand gehad, prachtige foto van je knappe meisje. Ook al zo’n schatje!

  • Nicole op 3 september 2016 om 06:59

   Lekker gevoel is dat he.. Genieten!

 12. Ellen op 3 september 2016 om 22:40

  Hilarisch die zoekopdrachten. Hoe kom je daar überhaupt achter? Ik lees ze vaker en ben nu wel benieuwd of ik ook rare zoekopdrachten heb.
  Mijn augustus was ook heerlijk, we hadden vakantie. Altijd fijn.

 13. Saskia op 4 september 2016 om 09:33

  Leuk artikel van de maand Augustus en wat een prachtige, laatste foto van jullie dochter<3 Op naar een mooi September!

 14. Jessica op 4 september 2016 om 11:00

  Wat een fijne maand. Op naar september!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje