Het beste van augustus!

Het is gewoon alweer september. De maand waarin de herfst officieel begint net als de scholen hier in het zuiden. Maar omdat augustus op alle vlakken zo’n geweldige maand is geweest kon ik het niet laten om een ‘beste van augustus’ blogartikel te maken. Wil je weten hoe het met me ging zowel op persoonlijk vlak als op de blog? Dan is dit een niet te missen artikel!

Het beste van augustus – blog

Het gaat goed met mij en dus ook met mijn blog. Dat klinkt misschien gek, maar dat is het eigenlijk niet. Ik merk dat ik met veel plezier blog en dat zie je denk ik ook wel aan de artikelen en de manier van schrijven. En aangezien je dat ‘proeft’ als lezer ben je wellicht ook geneigd om vaker hier langs te komen. Hoe ik meer dan een jaar geleden vooral hoge bezoekersaantallen kreeg door de artikelen over mijn postnatale depressie, zo behaal ik nu die hoge cijfers door de feel good artikelen!

Deze artikelen (die online kwamen in augustus) deden het heel goed:

verschil-november-augustus1

Ook waren er een aantal opvallende zoekwoorden:

  • Ik geloof je niet. Dat hoeft ook niet, iedereen heeft zijn eigen waarheid. Dit is de mijne en jij hebt de jouwe.
  • Omdat je het verdiend. Vooruit ik vergeef je de spelfout, want ik vind het gewoon zo lief van je dat ik het verdien. Wat ik verdien weet ik echter niet, maar wie weet kom je me dat nog eens uitleggen.
  • Waar liggen mijn sleutels? Tsjah ik moet zeggen dat ik mijn eigen sleutels al regelmatig kwijt ben. Laat staan dat ik weet waar jouw sleutels zijn. Sorry, hiermee kan ik je niet helpen 😉
  • Meisje houd niet van oorbellen. Ik mis de -t achter houdt, maar vooruit fouten maken is menselijk. Ook ik maak ze voortdurend. Maar het is inderdaad zo dat niet alle meisjes van oorbellen houden. Ik houd (hierbij hoef je geen -t te plaatsen) wel van oorbellen maar draag ze bijna nooit.
  • Kan geen goede moeder zijn. Ik ken je situatie natuurlijk niet dus ik kan er helaas niets over zeggen. Alleen dat ik datzelfde twee jaar lang ook gedacht heb en nu heel af en toe nog steeds. Ik denk dat elke moeder daar wel eens onzeker over is.

Het beste van augustus – persoonlijk

Augustus was ook op persoonlijk vlak een hele fijne maand. Ik voelde me op en top happy afgelopen maand en dat resulteerde in vele leuke uitjes. Merk je dat ook aan jezelf? Dat je juist veel dingen doet wanneer je jezelf goed voelt. En voel je je wat minder dan doe je ook minder. Dat heb ik tenminste heel erg. Dus het feit dat augustus eigenlijk een hele drukke maand was, dat zegt genoeg.

De maand kende ook vele hoogtepunten zoals de verjaardag van mijn moeder die alweer 50 jaar is geworden, maar ook het laagste gewicht in jaren wat ik bereikte. Ik maakte afgelopen maand ook vele foto’s waaronder deze. Niet de scherpste, maar wat is ze mooi! ♥

IMG_8851-2

Verder stond ik voor het eerst in mijn leven op een filmset en ging ik gezellig shoppen in Duitsland samen met IJlien en Anita. Ook ging ik samen met mijn lieve man een weekendje weg naar Scheveningen, daar komt nog een verslag over al schreef ik al wel een mijmering over hoe ik nu al heimwee naar de zee heb. Verder gingen we nog naar de zomeravonden van de Efteling, werd Fay haar nichtje 1 jaar en was er ook een babyborrel. En nog meer babynieuws in augustus want mijn vriendinnetje Janske beviel van een prachtdochter. Ook ging ik naar de bioscoop deze maand, voor het eerst in maanden haha en was er een mosselavond hier in de hei. Hmmm wat houd ik toch van vis. Er gebeurde nog veel meer afgelopen maand, gewoon teveel om op te noemen.. Maar laten we het erop houden dat het een hele fijne enerverende maand was met heel veel hoogtepunten en maar een enkele dal.

Hoe was jouw augustus? En wat waren de hoogtepunten?

25 reacties op “Het beste van augustus!

Reageren is niet mogelijk.