Het beste van 2014

De laatste week van 2014 is aangebroken. Het was een jaar met diepe dalen en hoge pieken. Een jaar waarin er zoveel gebeurde op zoveel verschillende gebieden dat ik besloten heb om deze laatste week met jullie terug te kijken op het afgelopen jaar! We gaan kijken naar het beste van 2014. Dit betekent niet dat het allemaal maar positief gaat zijn, want zoals elk jaar heeft ook afgelopen jaar zijn downs gehad.. Dus eigenlijk is het beter om te zeggen het beste van 2014 en het slechtste..

Als kick off deel ik met jullie de 10 best bekeken artikelen. Ik ben tot dit rijtje gekomen door WordPress zelf omdat ik nog niet zo lang met Google Analitics werk. Ook is het niet van het gehele jaar, maar vanaf half april. Een beetje een vertekenend beeld dus misschien maar toch wilde ik het met jullie delen!

1. Douchen met je baby Ik had totaal niet verwacht dat dit artikel bovenaan zou staan. Het is een goed artikel hoor, al zeg ik het zelf, maar toch.. Ik was verbaasd. In dit artikel kun je lezen hoe wij gaan douchen met onze kleine meid. De eerste keer vond ik enorm bijzonder, vooral omdat het zo lang heeft geduurd voordat we samen konden douchen in verband met haar ziekenhuisopname.

Bol AlgemeenBol Algemeen

2. De bevalling (bevallingsverhaal deel 2) Dat deze op nummer twee staat vind ik zeker wel logisch. Vrouwen willen nu eenmaal graag bevallingsverhalen lezen. Ik merk dat ook bij mezelf, als iemand een verhaal plaatst op haar blog dan is dat het eerste wat ik lees die dag. Behalve toen ik zwanger was… Toen las ik niets in die zin!

3. Babyborrel Het is best grappig dat deze zo goed bekeken wordt. Er zijn dus toch wel veel mensen die graag een babyborrel willen geven in plaats van al die kraamvisite bij je aan huis. Wij hebben er ook over gedacht maar deden het uiteindelijk niet en het viel ook enorm mee met het bezoek. Waarschijnlijk doordat Fay pas na een maand het ziekenhuis uit was.

4. Komt een moeder bij de dokter: postnatale depressie Dat deze in de top 5 staat daar ben ik zo ontzettend blij mee! Het is niet zo dat ik zo graag te koop loop met mijn ziekte of dat ik er trots op ben. Maar ik ben er wel trots op dat mijn artikel zoveel mensen weet te bereiken. Het hoort namelijk geen taboe te zijn! En dat wil ik dan ook doorbreken..

5. Plog: opening Primark Venlo Mijn eerste “event” waar ik heen mocht voor de blog. Dus ik vind hem wel enorm speciaal.

6. Een papa plog dag Kijk dat mensen dit leuk vinden snap ik helemaal. Want je ziet vooral de mama’s op de blogs schrijven maar nu zie je hoe het een papa vergaat met de kleine.

7. “Wacht maar tot je zelf moeder bent..” Zulke ware woorden. Ik geloofde mijn moeder nooit. Nu, ben ik haar dankbaar voor wat ze allemaal voor me heeft gedaan. Ze heeft mijn ogen geopend.

8. SVT (hartritmestoornis) Ons meisje heeft nog steeds medicatie voor haar hartritmestoornis. In januari moeten we terug naar de cardioloog en hopen we eigenlijk te horen dat ze erover heen gegroeid is. Tot die tijd.. 3 maal daags medicijnen erin.

9. Project Life Een pagina in plaats van een artikel. Wel een pagina waar ik aan begonnen ben en nog steeds niet heb afgemaakt. Toch krijgt hij veel bezoekers dus ik moet er binnenkort maar eens aan beginnen!

10. Borstvoeding Ik snap heel goed dat mensen hierop terecht komen want het is iets wat nu nog wringt. Het niet kunnen geven van borstvoeding. Dat terwijl ik om me heen zag dat het wel lukte en dat steekt dan toch. Niet dat je het hen niet gunt maar meer omdat ik dan toch ga nadenken over of er toch niet een mogelijkheid was…

Heb jij al deze verhalen al gelezen? Zo nee, doen! Ze staan niet voor niets in de top 10 meest bekeken artikelen…

Morgen weer een nieuwe “beste van 2014”! Kijk je met me mee terug naar het afgelopen jaar? 

2 reacties op “Het beste van 2014

Reageren is niet mogelijk.