Het beste van 2014: mijn persoonlijke top 10

het-beste-van-2014-e1418899217939

Ik liet jullie al weten welke artikelen het meest gelezen zijn afgelopen jaar. Maar die artikelen zijn niet perse de artikelen waar ik zelf het meeste trots op ben of die ik zelf het meest belangrijke vind. Daarom besloot ik om ook nog een top 10 te delen met artikelen die om welke reden dan ook voor mij in  de top 10 zouden horen. Wie weet zit er ook wel een pareltje voor jou tussen!

Mijn persoonlijke top 10

(in willekeurige volgorde)

Moederliefde. In deze blog beschrijf ik hoe ik eigenlijk eerst dacht dat het fenomeen een fabeltje was. Maar dat ik het zelfs al tijdens de zwangerschap heb ervaren dat moederliefde wel degelijk bestaat. Zelfs bij het uitkiezen van onze pup…. Nieuwsgierig geworden? Lees het dan maar snel! (er is ook nog een deel 2)

A little poem. Ik schreef tijdens mijn zwangerschap van onze dochter niet alleen brieven naar haar maar ook een gedicht. Ik ben enorm trots op het gedicht en hij zit zelfs in mijn zwangerschapsalbum. Toch hebben niet veel mensen het gelezen wat ik wel jammer vind.

Klein vechtertje. Trots ben ik op dit artikel omdat het aangeeft wat voor een vechtertje onze kleine meid is. Inmiddels is ze alweer bijna 10 maanden en lijkt er niets aan de hand, maar ze heeft al keihard moeten vechten. Niet alleen om beter te worden maar om überhaupt nog in leven te zijn.

Eerlijk over moederschap #1. Omdat het moederschap niet alleen maar rozengeur en maneschijn is. En omdat eerlijkheid het langst duurt.. Daarom dus.

Wat ik zei nooit te gaan doen. Een herkenbaar artikel denk ik voor de moeders.

Project: mama kijkt anders! Ik ben al bezig met de voorbereidingen voor een nieuwe editie mama kijkt anders maar deze blog gaat over de allereerste editie die ik bedacht. Het was echt een succes dus ik heb er zin in om een winter editie te gaan doen!

Op zoek naar mezelf. Een openhartig blogje waarin ik vertel wat er voor zorgt dat ik mezelf moet zoeken.

Waarom een koortslip levensgevaarlijk kan zijn. Dit artikel schreef ik voor mamapraat, maar ik vond hem zo belangrijk dat ik hem ook op mijn eigen blog deelde. Een koortslip kan voor baby’s enorm gevaarlijk zijn. Ons meisje is er bijna door gestorven en laatst hoorde ik dat het bij een ander kindje inderdaad fataal is geworden.

Voor alles is een eerste keer: OOTD. Ik kreeg ontzettend veel lieve en positieve reacties op deze blog. Ik deelde een outfit foto en mensen waren enthousiast. Het wordt dus tijd dat ik dit nogmaals doe 😉

Het verhaal van het verdwenen sokje. Dit is mijn eerste en enige korte verhaal op mijn blog, maar ik vind hem zo leuk haha. Ja ik vind mijn eigen schrijfsel leuk. Ja dat mag ik vinden.. haha. Hilarisch! De titel alleen al…

Er zijn zeker nog meer artikelen die aanraders zijn, maar deze 10 moet je toch echt gelezen hebben hoor!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

12 reacties

 1. Patricia Schmitz-Heres op 30 december 2014 om 06:50

  Mooi overzicht! Je gedicht heb ik gelijk gelezen. De rest lees ik in de loop van de dag nog wel.

 2. Marina op 30 december 2014 om 07:02

  Mooi overzichtje, volgens mij kun je terug kijken op een geslaagd blogjaar!

  Liefs, Marina

 3. Omagazijn op 30 december 2014 om 07:48

  Schitterend gedicht inderdaad. En ik heb de eerste keer ook al smakelijk gelachen om je sokjes-avontuur 🙂

 4. zomersproetje op 30 december 2014 om 08:08

  Ik volg je nog niet zo lang en heb deze nog niet gelezen. Je maakt me wel erg nieuwsgierig dus ik ga deze artikelen snel bekijken:-).x

 5. Anita op 30 december 2014 om 09:23

  Jep, stuk voor stuk mooie en goede artikelen. Vooral degene over de koortslip vind ik zo ontzettend belangrijk en fijn dat je die geschreven hebt!

 6. Petra op 30 december 2014 om 10:33

  Ja ik heb ze allemaal gelezen. Het gedicht is prachtig. En je verhaal was geweldig.

 7. Jenn op 30 december 2014 om 11:25

  Mooi overzicht! Ik heb ze allemaal voorbij zien komen 🙂

 8. Linda op 30 december 2014 om 12:53

  Daar zitten zeker leuke blogjes tussen. Ben erg benieuwd naar de winterse mamakijktanders.

 9. Vlijtig Liesje op 30 december 2014 om 13:06

  Grappig hoe de artikelen die je zelf als blogger het beste vindt, vaak niet de best bezochte zijn. Dat is bij mij ook.

 10. Mama van Jenthe (Kelly) op 30 december 2014 om 19:49

  Mooi lijstje! En dat met die koortslip verhaal vond ik zo heftig weet ik nog. Ik wens jullie een fijne uiteinde, gelukkig en gezond 2015!

 11. Miranda op 30 december 2014 om 20:38

  Volgens mij heb ik ze allemaal gelezen. Ga later nog eens teruglezen. Ik kijk uit naar je mama kijkt anders project vond het de vorige keer leuk om mee te doen.

 12. Sas op 4 januari 2015 om 09:17

  Erg mooi lijstje! Veel (blog)plezier gewenst in 2015!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje