Het beste van 2014: mijn persoonlijke top 10

Ik liet jullie al weten welke artikelen het meest gelezen zijn afgelopen jaar. Maar die artikelen zijn niet perse de artikelen waar ik zelf het meeste trots op ben of die ik zelf het meest belangrijke vind. Daarom besloot ik om ook nog een top 10 te delen met artikelen die om welke reden dan ook voor mij in  de top 10 zouden horen. Wie weet zit er ook wel een pareltje voor jou tussen!

Mijn persoonlijke top 10

(in willekeurige volgorde)

Moederliefde. In deze blog beschrijf ik hoe ik eigenlijk eerst dacht dat het fenomeen een fabeltje was. Maar dat ik het zelfs al tijdens de zwangerschap heb ervaren dat moederliefde wel degelijk bestaat. Zelfs bij het uitkiezen van onze pup…. Nieuwsgierig geworden? Lees het dan maar snel! (er is ook nog een deel 2)

Bol AlgemeenBol Algemeen

A little poem. Ik schreef tijdens mijn zwangerschap van onze dochter niet alleen brieven naar haar maar ook een gedicht. Ik ben enorm trots op het gedicht en hij zit zelfs in mijn zwangerschapsalbum. Toch hebben niet veel mensen het gelezen wat ik wel jammer vind.

Klein vechtertje. Trots ben ik op dit artikel omdat het aangeeft wat voor een vechtertje onze kleine meid is. Inmiddels is ze alweer bijna 10 maanden en lijkt er niets aan de hand, maar ze heeft al keihard moeten vechten. Niet alleen om beter te worden maar om überhaupt nog in leven te zijn.

Eerlijk over moederschap #1. Omdat het moederschap niet alleen maar rozengeur en maneschijn is. En omdat eerlijkheid het langst duurt.. Daarom dus.

Wat ik zei nooit te gaan doen. Een herkenbaar artikel denk ik voor de moeders.

Project: mama kijkt anders! Ik ben al bezig met de voorbereidingen voor een nieuwe editie mama kijkt anders maar deze blog gaat over de allereerste editie die ik bedacht. Het was echt een succes dus ik heb er zin in om een winter editie te gaan doen!

Op zoek naar mezelf. Een openhartig blogje waarin ik vertel wat er voor zorgt dat ik mezelf moet zoeken.

Waarom een koortslip levensgevaarlijk kan zijn. Dit artikel schreef ik voor mamapraat, maar ik vond hem zo belangrijk dat ik hem ook op mijn eigen blog deelde. Een koortslip kan voor baby’s enorm gevaarlijk zijn. Ons meisje is er bijna door gestorven en laatst hoorde ik dat het bij een ander kindje inderdaad fataal is geworden.

Voor alles is een eerste keer: OOTD. Ik kreeg ontzettend veel lieve en positieve reacties op deze blog. Ik deelde een outfit foto en mensen waren enthousiast. Het wordt dus tijd dat ik dit nogmaals doe 😉

Het verhaal van het verdwenen sokje. Dit is mijn eerste en enige korte verhaal op mijn blog, maar ik vind hem zo leuk haha. Ja ik vind mijn eigen schrijfsel leuk. Ja dat mag ik vinden.. haha. Hilarisch! De titel alleen al…

Er zijn zeker nog meer artikelen die aanraders zijn, maar deze 10 moet je toch echt gelezen hebben hoor!

12 reacties op “Het beste van 2014: mijn persoonlijke top 10

Reageren is niet mogelijk.