Het beste van 2014: Hoogtepunten

Tweeduizendveertien. Een jaar dat erg zijn best moest doen om mooier te worden dan 2013. In dat jaar trouwden we namelijk, gingen we op huwelijksreis naar Mexico, een reis die ik nooit zal vergeten, en werd ik zwanger. In dat jaar verhuisden we ook nog eens naar het mooie dorp waar we nu wonen en kregen we een puppy.

Ja natuurlijk, ik zou bevallen van een kindje maar van te voren besef je je gewoon niet hoe zoiets al het andere teniet kan doen. Je bent er erg gelukkig mee als je zwanger bent en je hoort wel van iedereen dat een kindje krijgen het mooiste is wat je kunt overkomen, maar toch…

Maar 2014 heeft 2013 overtroffen hoor! Niet alleen doordat wij nu echt het mooiste en leukste kindje op aarde hebben, maar ook om verschillende andere redenen… Daarom vandaag in het beste van 2014 de hoogtepunten!

Mijn allergrootste hoogtepunt: ja hoe kan het dan ook anders: de geboorte van Fay! Heel de bevalling en alles eromheen was dan niet het hoogtepunt, maar het feit dat zij is geboren is echt het beste wat in 2014 mij is overkomen…
rp_Collage-1024x1024.jpg

De babyshower was ook een hoogtepunt. Dit omdat ik heel slecht te verrassen ben maar dit keer was ik echt verrast! (alhoewel wat zeg ik, tijdens mijn vrijgezellenfeest was ik ook echt verrast!) Het was ook echt een leuke middag met mijn lieve dierbaren.

Dan in april was het eindelijk zover. Ik kocht mijn eigen domeinnaam! Al zolang wilde ik dit maar durfde ik de stap niet te nemen. Ik heb hem zelfs voor 3 jaar vastgelegd al, zo graag wilde ik hem en zo zeker was ik ervan! Nog geen seconde heb ik spijt van deze naam, hij blijft lekker hangen, mensen onthouden hem dus goed en hij past gewoon echt bij mij!

De vakantie naar Texel was ook echt een hoogtepunt, ik keek zo erg uit naar een paar dagen weg met mijn gezinnetje. Gewoon even ergens anders dan waar we al die maanden zorgen hadden lopen maken. En het was genieten hoor..

Wat ik ook een hoogtepunt vond was de zwangerschapsshoot die ik zelf mocht schieten. Ik wilde zo graag een zwangere dame vast leggen op de gevoelige plaat en eindelijk kon ik het. Het was spannend maar ik ben trots op zo’n eerste resultaat. Dit smaakt naar meer!
collage 1

Wat ik ook echt geweldig vond aan 2014 was de Happy Challenge van Kelly, Lisanne en Marieke. Ik heb hem niet af kunnen maken helaas omdat ik in het ziekenhuis en daarna in een rollercoaster terecht kwam, maar hij was echt super. Plus daardoor heb ik Kelly leren kennen en Lisanne nog beter leren kennen.

Nog iets wat ik super vond en wat nu enorm materialistisch gaat klinken.. Is de nieuwe lens die ik van mijn ouders kreeg. Ik wilde zo graag een 50mm lens en had hem dus op mijn wishlist staan. Ik kreeg hem op de dag dat Fay geboren was omdat mijn ouders zo trots op me waren.. Nogmaals bedankt!

Afgelopen jaar waren mijn man en ik ook 1 jaar getrouwd. Iets wat we samen gevierd hebben met een weekendje weg. Dit was ook echt nodig want wittebroodsweken hebben we niet gehad omdat ik na de huwelijksreis al snel zwanger was en heel de bruiloft zo goed als vergeten werd.. Daarom erg fijn dat we er nu bij stil stonden en heerlijk terug konden denken aan die fantastische dag! (en mijn fantastische jurk haha)
jurkheel-001Verder zijn er zeker nog veel meer geweldige dingen gebeurd afgelopen jaar, zoals de luchtballonvaart, concert van Guus Meeuwis, teveel om even in een blog op te noemen maar als je me gevolgd hebt dan heb je ze allemaal met me mee kunnen beleven. En dat zal in 2015 niet veel anders zijn….

Morgen weer een nieuwe “beste van 2014”! Kijk je met me mee terug naar het afgelopen jaar? 

7 reacties op “Het beste van 2014: Hoogtepunten

Reageren is niet mogelijk.