Herfst/winter dreumes shoplog

maxresdefault

Laatst besloot ik de kast van mijn dochter weer eens uit te pluizen. Wat kon er weg omdat het te klein was en wat was te zomers voor dit weer? Ik schrok behoorlijk toen ik zag dat ze eigenlijk niet zoveel had voor de komende herfst en winter. Dus toen mijn man een dagje vrij had van het werk besloten we om naar Venlo te gaan om daar te shoppen voor onze kleine meid en onszelf. Bij de Primark slaagden we heel goed voor die jonge dame en daarvan heb ik een shoplog opgenomen. 

Ik kocht voor Fay vooral shirtjes met lange mouwen, want dat vind ik zelf ook fijner dan dikke truien. Plus we hebben al wat vestjes en jasjes voor eroverheen. Ook kocht ik 2 truitjes, 2 leggings en een broek. Ik had ook een mooie winterjas gezien echter kwamen we tussen de tweedehandskleding die we op zolder hadden staan nog een mooie winterjas tegen. Dus voorlopig gaan we het daarmee doen! Ik ben echt super blij met de dingetjes die ik gekocht heb voor haar.

Ook vind ik het erg leuk dat ik nu ook bij de meisjesafdeling kon shoppen, naast de baby afdeling. Want daar zijn vaak net iets leukere kleding. De baby afdeling is meer, zoals de naam het ook zegt, voor baby’s en dat is Fay gewoon echt niet meer! Zoals je in het filmpje ook hebt gezien kocht ik telkens verschillende maten. Dat was vooral omdat ze bijv een bepaalde maat niet hadden, maar ook omdat ik weet dat het toch wel iets krimpt in de was. De broek was geloof ik de kleinste maat, maar dat komt omdat Fay haar benen niet zo lang zijn, haar bovenlijf is langer.

Nou ik hoop dat jullie het leuk vonden om de shoplog te bekijken en wie weet heb ik jullie ook wel geïnspireerd!

Veel liefs en een fijne dag gewenst!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

7 reacties

 1. Josan op 24 september 2015 om 06:43

  Lekker veel vrolijke T-shirtjes. In het najaar kan je daar nooit genoeg van hebben.

 2. Tamara op 24 september 2015 om 08:16

  Heerlijk geshopt! Het blauwe shirtje en zwarte shirtje vind ik super! Hier komt dit weekend een bestelling van Next en Hema binnen 🙂

 3. Lifesabout op 24 september 2015 om 08:46

  Leuke spullen! En heel leuk weer een video van jou 😉

 4. Anita op 24 september 2015 om 10:06

  Leuke items weer. Fijn dat je er even lekker kon gaan shoppen!

 5. Tamara op 24 september 2015 om 10:10

  Suuuperleuke shoplog! Nu wil ik oooook naar de primark!!

 6. marjon op 24 september 2015 om 20:23

  Goed geshopt. Blousje en het blauwe shirtje met het meisje erop vind ik erg leuk. Ook de printjes leggings zijn altijd leuk. Met een rokje, jurkje of lange trui.

 7. Kelly op 25 september 2015 om 15:52

  Dat geruite blousje is zooooo leuk! Moet snel weer eens bij Primark gaan kijken!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje