Herfst/winter dreumes shoplog

Laatst besloot ik de kast van mijn dochter weer eens uit te pluizen. Wat kon er weg omdat het te klein was en wat was te zomers voor dit weer? Ik schrok behoorlijk toen ik zag dat ze eigenlijk niet zoveel had voor de komende herfst en winter. Dus toen mijn man een dagje vrij had van het werk besloten we om naar Venlo te gaan om daar te shoppen voor onze kleine meid en onszelf. Bij de Primark slaagden we heel goed voor die jonge dame en daarvan heb ik een shoplog opgenomen. 

Ik kocht voor Fay vooral shirtjes met lange mouwen, want dat vind ik zelf ook fijner dan dikke truien. Plus we hebben al wat vestjes en jasjes voor eroverheen. Ook kocht ik 2 truitjes, 2 leggings en een broek. Ik had ook een mooie winterjas gezien echter kwamen we tussen de tweedehandskleding die we op zolder hadden staan nog een mooie winterjas tegen. Dus voorlopig gaan we het daarmee doen! Ik ben echt super blij met de dingetjes die ik gekocht heb voor haar.

Ook vind ik het erg leuk dat ik nu ook bij de meisjesafdeling kon shoppen, naast de baby afdeling. Want daar zijn vaak net iets leukere kleding. De baby afdeling is meer, zoals de naam het ook zegt, voor baby’s en dat is Fay gewoon echt niet meer! Zoals je in het filmpje ook hebt gezien kocht ik telkens verschillende maten. Dat was vooral omdat ze bijv een bepaalde maat niet hadden, maar ook omdat ik weet dat het toch wel iets krimpt in de was. De broek was geloof ik de kleinste maat, maar dat komt omdat Fay haar benen niet zo lang zijn, haar bovenlijf is langer.

Nou ik hoop dat jullie het leuk vonden om de shoplog te bekijken en wie weet heb ik jullie ook wel geïnspireerd!

Veel liefs en een fijne dag gewenst!

7 reacties op “Herfst/winter dreumes shoplog

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *