Shoplog herfstkleding peuter (oa Name It & H&M)

Help, de kledingkast is leeg! Oké vooruit, niet echt helemaal leeg natuurlijk. De zomerkleding hangt er nog in. Maar alle herfst- en winterkleding van vorig jaar is inmiddels te klein geworden. Onze peuter heeft heel lang in maat 74 gezeten maar inmiddels heeft hij een groeispurt gehad en zit hij in 86. Tijd dus om nieuwe herfstkleding te kopen voor hem. Ik shopte dit keer bij de Name It, H&M, Hema en Zeeman.

Shoppen voor de peuter

Om heel eerlijk te zijn vind ik shoppen voor mijn zoontje helemaal niet zo leuk. Er is niet altijd heel veel keus en bepaalde kleuren overheersen. Daarnaast valt hij qua kledingmaat vaak ook nog onder de baby afdeling waardoor het “zoete en zachte” overheerst. Aangezien het mannetje naast klein ook smal van stuk is kan dat nog wel eens problemen opleveren.

Toch is het met aardig gelukt om alvast een aantal leuke nieuwe items te kopen voor de herfst. Sommige dingen kan hij overigens nu ook al dragen, bijvoorbeeld de broeken en sommige shirts.

Name it peuter

Zoals ik al aangaf is onze peuter vrij smal qua lichaam. Dat is voor ons niets vreemds want dat heeft zijn zus ook. Tegenwoordig kunnen we voor haar wel bij de H&M slagen, maar dan wel alleen de super skinny broeken. Het probleem is vaak de heupen die veel smaller zijn. Gelukkig voor ons valt Name It vrij smal. Dus hebben we ook altijd wel wat broeken daarvan in huis. Voor mijn zoontje hadden we deze nog niet omdat hij al zijn broeken kapot kruipt. Vinden we dan best zonde voor een broek van €26,95. Maar aangezien hij nu steeds beter gaat lopen besloten we om toch een Name It broek te kopen. En natuurlijk kon ik het ook niet laten om er een leuk shirtje bij te kopen. Deze kostte €9,95.

Hema broeken voor de peuter

Als het om broeken gaat die hij wél snel kapot mag kruipen (liever niet natuurlijk maar goed dat houden we dus niet tegen) dan zijn de broeken van de Hema ideaal. Voorheen hadden ze jogdenims (die dus eruit zien als spijkerbroekjes maar zitten zoals joggingbroeken) met touwtjes aan de voorkant. Deze broeken zakten continu af, maar ze zaten wel fijn. Deze broeken hebben ze nu verbetert en daarvoor zijn dus bovenstaande broeken in de plaats gekomen. Nog steeds jogdenim maar dan met knoop en elastiek aan de binnenkant die je strakker kunt trekken. Deze zijn echt ideaal!

We kochten er vier, de donkergroene en blauwe ontbreken op de foto, voor €52,-. Normaliter zijn ze €17 per stuk maar er is nu een actie waarbij je de tweede broek voor de helft koopt.

Kleding van de H&M

Bij de H&M kocht ik al eerder wat dingen maar weet gewoon niet meer wat haha. Maar dit hier zijn de nieuwste aanwinsten. Een toffe trui die in het echt wat meer okergeel is dan op de foto. Het is ook een vrij dunne trui dus fijn voor de herfst. In de winter zou ik er dan nog een shirt onder doen. Ik geloof dat deze trui €12,99 kost.

Aangezien we best wat shirtjes hebben die nog passen wilde ik ook wat vesten voor hem. Ik vond de donkergrijze en was direct verkocht. Mijn man kwam met het linkervest aan en als ik hem zo zie vind ik hem niet zo mooi. Maar kan zijn dat ik daar anders over denk als hij hem aan heeft. Nog niet geprobeerd. De prijzen van de vesten weet ik niet meer. De kaartjes zijn er al af. Maar niet meer dan €12,99 gok ik zo.

Hier zie je het donkergrijze vest nog eens maar dan over een blouse. Deze blouse vond ik ook echt erg leuk, maar dan wel gecombineerd met vest. Zo los vind ik hem iets teveel houthakker haha.

En als laatste nog deze pyjama. In maat 92 dus eigenlijk te groot, maar aangezien we voor Fay de “best sis” variant hebben wilde ik deze ook perse hebben. Het shirtje valt trouwens best mee. Die kan hij wel aan. Alleen die broek is echt veel te groot. Maar dat probleem hebben we ook met onze dochter. Daarom koop ik niet zo vaak dit soort setjes want kan de helft niet bij ze aan doen.

Shirtje van de Zeeman

Als allerlaatste kocht ik dit leuke shirtje van de Zeeman. Ook in maat 92 maar de Zeeman valt altijd wat kleiner. Ik vond hem te tof om te laten hangen. Ik heb hem alleen nog niet bij hem aan getrokken. Toch maar eens doen. Benieuwd hoe het staat haha.

Wat is het laatste dat jij kocht voor de kinderen?

2 reacties op “Shoplog herfstkleding peuter (oa Name It & H&M)

  • Leuk geshopt!
    Wij zouden ook gaan shoppen dit weekend, maar griep gooide roet in het eten.
    Alle 2 de kindjes hier hebben nieuwe kleding en schoenen nodig. Mijn dochter van 4 mocht al eerder zelf een setje uitkiezen want ze is nogal kieskeurig wat betreft haar kleding. Pailletten en glitter werd het 😉
    Ik heb ook smalle kindjes en voor Hugo koop ik daarom eigenlijk alle broekjes bij zara, die vallen doorgaans wat smaller en zijn niet duur.

Reageren is niet mogelijk.