Hallo herfst! – outfit of the Fay

outfit-of-the-fay-herfst

Het is herfst! En dat betekent, naast dat het vroeger donker wordt, ook tijd voor een nieuwe garderobe. Ik ben laatst haar kast wezen uitpluizen om te zien wat ze allemaal deze winter nog aan kan en wat nu echt te klein/koud/kapot is. Naast alle kleding die ze al heeft koop ik natuurlijk ook af en toe nieuwe items. Zo kocht ik bij de Zeeman een budget outfit en onlangs bij de Jola Mode ook een heel leuk herfst/winter jurkje. De outfit of the Fay van vandaag is echter volledig van Noppies en Red-Rag. 

Toen ik een uitnodiging kreeg voor het Red-Rag Fitting Event waar ik al eerder over schreef vroegen ze me om Fay te kleden in een favoriete herfstachtige outfit. Zodat we de schoentjes konden matchen hieraan. Ik besefte me dat ik eigenlijk nog helemaal niet veel herfstproof kleding heb voor haar. Heel toevallig kreeg ik de dag voor het event opeens een pakketje, van Noppies. Daar zat deze super leuke outfit in!

image-1

De trui en legging vallen precies goed en het rokje is net wat groter, maar dat is bekend bij onze kleine dame. Ze heeft eigenlijk overal maat 92 wel van nodig, maar in breedte zou ze eerder 80 of 86 moeten hebben. Helaas is de breedte van het rokje niet smaller te maken met elastiek dus ga ik mijn schoonmoeder maar eens lief aankijken. Het spannende aan outfits die ik zomaar opgestuurd krijg vind ik nog wel dat het vaak items zijn die je zelf niet zo snel uit zou zoeken. Tenminste, ik heb dat vaak. Ook dit keer is dat zo, maar… en nu komt het. Ik vind het wel enorm leuk staan! Streepjes staan sowieso altijd goed bij de kleine dame en de kleuren zijn echt typische herfst/winter!

Outfit of the Fay

Omdat het natuurlijk een outfit of the Fay is, wil je natuurlijk onze dame ook in de kleertjes zelf zien. Dan zie je veel beter hoe dingen vallen maar ook hoe het staat. Tijdens het Red-Rag fitting event probeerde ik al wat foto’s te maken, maar dat was niet zo makkelijk met onze spring in het veld. Ook de belichting en de andere mensen werkten niet echt mee haha. De enige goede foto (inclusief colaflessen haha) die ik toen maakte is deze:

img_7117

Ik ben echt verrast door deze kleuren en hoe goed dat eigenlijk bij haar staat. Zoals ik eerder al zei zou ik het zelf niet zo snel uitgekozen hebben, maar het staat echt heel mooi bij haar. De trui is ook echt van een hele fijne stof en ik vind hem niet te dun en niet te dik. Perfect dus voor zowel in de herfst als de winter. De schoentjes die ze aan heeft zijn van Red-Rag, daarover heb je al kunnen lezen.

Wat vind jij van deze outfit?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

22 reacties

 1. Josan op 13 oktober 2016 om 06:23

  De legging en het shirtje vind ik leuk. Ik ben niet zo’n fan van denim met tierelantijntjes. Ook al weet ik dat het dit jaar de mode is. Wel moet ik bekennen dat het me meer is meegevallen dan ik verwacht had.

  • Nicole op 14 oktober 2016 om 20:06

   Ja het is ook niet iets wat ik zelf zo direct uitgekozen zou hebben, maar vind het wel leuk staan. Al kan ze het dus voorlopig nog niet aan haha.

 2. Monique op 13 oktober 2016 om 07:53

  Hele leuke outfit en inderdaad helemaal herfst! De laarsjes staan er ook goed bij. Ik moet binnenkort ook outfitfoto’s maken van Lise. Toch telkens weer een uitdaging 😉

  • Nicole op 14 oktober 2016 om 20:06

   Ja zeker een uitdaging, lukt 9 van de 10 keer niet hoor haha!

 3. Nicole @ Everyday-Life.nl op 13 oktober 2016 om 08:03

  Oh wij hebben echt hele andere smaak geloof ik ? Die laarsjes vind ik wel leuk.

  • Nicole op 13 oktober 2016 om 08:14

   Haha zoals ik al zei in het artikel ik had het zelf niet uitgekozen. Maar vind het haar wel leuk staan 😉

 4. Joyce op 13 oktober 2016 om 08:22

  Toffe outfit!I k vind nu Sofie groter aan het worden is haar rokjes veel leuker staan!

  • Nicole op 14 oktober 2016 om 20:06

   Ja rokjes en jurkjes zijn zo leuk!

 5. Annemijn op 13 oktober 2016 om 08:43

  Wat een leuke outfit! Dit zou ik ook zo kopen. Vooral dat truitje met streepjes is zo mooi! I love streepjes, haha.

  • Nicole op 14 oktober 2016 om 20:08

   Ja en heel gaaf kleurtje ook!

 6. Tineke op 13 oktober 2016 om 09:06

  Zo`n leuke outfit, staat haar erg mooi!
  Liefs

 7. Anita op 13 oktober 2016 om 10:23

  Het truitje is leuk en ook de legging. Had het leuker gevonden als het een jurkje was en dan met die legging samen. Rokje vind ik wat minder.

  • Nicole op 13 oktober 2016 om 10:29

   Ja ik denk ik ook. Sowieso zijn rokjes hier altijd lastig ivm onze smalle dame!

 8. marleen@burgertrutjes op 13 oktober 2016 om 10:38

  Ik vind het echt superstoer! Lekker anders ook! 🙂

 9. Jessica op 13 oktober 2016 om 15:55

  Haar schoentjes vind ik zo leuk.

  • Nicole op 14 oktober 2016 om 20:10

   Ik ook maar helaas niet in maatje 38 te krijgen 😛

 10. Diana op 13 oktober 2016 om 16:27

  echt een herfstoutfit!!

 11. Charlotte op 13 oktober 2016 om 17:12

  Ah staat haar erg leuk! En de laarsjes passen er inderdaad goed bij!

  • Nicole op 14 oktober 2016 om 20:09

   Perfecte match inderdaad!

 12. Sonja op 13 oktober 2016 om 20:23

  Super leuk, en herkenbaar zo’n slankie ?!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje