Hallo herfst! – outfit of the Fay

Het is herfst! En dat betekent, naast dat het vroeger donker wordt, ook tijd voor een nieuwe garderobe. Ik ben laatst haar kast wezen uitpluizen om te zien wat ze allemaal deze winter nog aan kan en wat nu echt te klein/koud/kapot is. Naast alle kleding die ze al heeft koop ik natuurlijk ook af en toe nieuwe items. Zo kocht ik bij de Zeeman een budget outfit en onlangs bij de Jola Mode ook een heel leuk herfst/winter jurkje. De outfit of the Fay van vandaag is echter volledig van Noppies en Red-Rag. 

Toen ik een uitnodiging kreeg voor het Red-Rag Fitting Event waar ik al eerder over schreef vroegen ze me om Fay te kleden in een favoriete herfstachtige outfit. Zodat we de schoentjes konden matchen hieraan. Ik besefte me dat ik eigenlijk nog helemaal niet veel herfstproof kleding heb voor haar. Heel toevallig kreeg ik de dag voor het event opeens een pakketje, van Noppies. Daar zat deze super leuke outfit in!

image-1

De trui en legging vallen precies goed en het rokje is net wat groter, maar dat is bekend bij onze kleine dame. Ze heeft eigenlijk overal maat 92 wel van nodig, maar in breedte zou ze eerder 80 of 86 moeten hebben. Helaas is de breedte van het rokje niet smaller te maken met elastiek dus ga ik mijn schoonmoeder maar eens lief aankijken. Het spannende aan outfits die ik zomaar opgestuurd krijg vind ik nog wel dat het vaak items zijn die je zelf niet zo snel uit zou zoeken. Tenminste, ik heb dat vaak. Ook dit keer is dat zo, maar… en nu komt het. Ik vind het wel enorm leuk staan! Streepjes staan sowieso altijd goed bij de kleine dame en de kleuren zijn echt typische herfst/winter!

Outfit of the Fay

Omdat het natuurlijk een outfit of the Fay is, wil je natuurlijk onze dame ook in de kleertjes zelf zien. Dan zie je veel beter hoe dingen vallen maar ook hoe het staat. Tijdens het Red-Rag fitting event probeerde ik al wat foto’s te maken, maar dat was niet zo makkelijk met onze spring in het veld. Ook de belichting en de andere mensen werkten niet echt mee haha. De enige goede foto (inclusief colaflessen haha) die ik toen maakte is deze:

img_7117

Ik ben echt verrast door deze kleuren en hoe goed dat eigenlijk bij haar staat. Zoals ik eerder al zei zou ik het zelf niet zo snel uitgekozen hebben, maar het staat echt heel mooi bij haar. De trui is ook echt van een hele fijne stof en ik vind hem niet te dun en niet te dik. Perfect dus voor zowel in de herfst als de winter. De schoentjes die ze aan heeft zijn van Red-Rag, daarover heb je al kunnen lezen.

Wat vind jij van deze outfit?

22 reacties op “Hallo herfst! – outfit of the Fay

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *