De leukste herfst decoratie bij de Primark – 2023

herfst decoratie primark 2023

Onlangs was ik bij de Primark in Eindhoven omdat ik op zoek was naar een oranje pompoen mok. Op social media had ik voorbij zien komen dat ze deze zouden hebben dus ging ik snel naar de kelder waar de home collectie te vinden is. Helaas voor mij hadden ze deze mok niet (meer) op voorraad, maar ze hadden wel heel veel ander leuk herfst decoratie bij de Primark. Op Instagram deelde ik al een sneakpeak, maar in deze blog deel ik alles wat er op dat moment aanwezig was.

*De uitgelichte foto is een stockfoto en dus niet van de Primark.

Herfst decoratie Primark

Alhoewel ik dus naar de Primark ging speciaal voor de pompoen mokken – die ze niet hadden – kon ik gelukkig ook genieten van alle andere decoratie.

herfst decoratie primark 2023 pompoen

Zoals deze kleine rotan pompoen die in menig interieur erg goed staat. Op de achtergrond zie je ook meteen de leuke paddenstoel kaarsen die ze hebben. De rotan pompoen kost €4 en de paddenstoel kaarsen kosten ook €4.

herfst decoratie primark 2023 kaarsen

Over kaarsen gesproken, deze pompoen kaarsen zijn erg leuk. Ze zijn geurloos en kosten €6. Je hebt ze ook in een kleinere bordeaux rode variant en dan zijn ze €2,50.

herfst decoratie primark 2023 fluwelen pompoen

Zoals je wel ziet heb ik zelf wel een voorkeur voor pompoenen, maar ik moet ook toegeven dat in de winkel zelf echt voornamelijk pompoenen liggen. Waaronder dus ook deze fluwelen pompoenen van €5 per stuk. Daarnaast zie je drie kaarsen in een verpakking, daarvan weet ik helaas de prijs niet. Ik vond ze zelf ook niet zo leuk.

herfst decoratie primark 2023 glitter pompoen

In de serie ‘pompoen’ konden ook deze kitchy pompoenen niet ontbreken. Alhoewel ik ze dus kitchy vind, zijn ze stiekem wel erg leuk. Ik geloof dat ze ook zo’n 4 of 5 euro kosten.

herfst decoratie primark 2023 servetten

Dan deze leuke herfst servetten in de vorm van een blad, ze kosten slechts €2. Wat je er precies mee doet weet ik niet. Je eettafel leuk mee aankleden gok ik, haha.

herfst decoratie primark 2023 guirlande

Dan deze toffe guirlande helemaal in de herfst sfeer. Hij kost €14 en ik heb hem echt een paar keer in mijn handen gehad om te kopen. Maar uiteindelijk niet gedaan, nu toch wel spijt van. Online kwam ik ook een herfstslinger met bloemen tegen, ook echt enorm mooi. Maar deze is in geen enkele vestiging te verkrijgen dus daar heb je niet zoveel aan.

herfst decoratie primark 2023 dennenappel kaars

Dan deze hele mooie dennenappel kaarsen. Ik had er bijna een paar meegenomen maar mijn man hield me tegen. Ik heb namelijk al zoveel kaarsen! Wat de prijs is weet ik niet meer, maar online vond ik ook een uil en eekhoorn variant die beide €4 kosten dus ik ga er vanuit dat deze kaars ook ongeveer zoveel kost.

lichtgevende pompoen primark

Deze lichtgevende pompoen heb ik ook gezien bij de Primark maar geen foto van gemaakt. Dit omdat hij bij de Primark €10 kost en je hem bij de Action voor €5,95 koopt.

pompoenkaars primark

En dan deze pompoen kaars. Haal je de deksel eraf dan is het een kaars, met deksel gewoon een mooie decoratieve pompoen. Volgens internet hebben ze deze in Eindhoven maar ik heb hem daar dus niet gezien afgelopen weekend. Wellicht dat ze nu weer aangevuld zijn. Balen, want deze had ik wel willen hebben! Het is alleen geen doen om weer terug te gaan alleen hiervoor.