Leuke raamdecoratie: herbruikbare raamstickers Sinterklaas

Elk jaar zie ik ze voorbij komen. Van die leuke raamstickers in een bepaald thema. Met Halloween kun je er spookjes, pompoenen en heksen en spinnen bij krijgen. En wil je juist een uitbreinding voor Sinterklaas dan ontvang je er gekke pieten en Sinterklaas bij. Dit jaar hebben we zelf ook van die leuke raamstickers. En het fijne is dat ze nog herbruikbaar zijn ook.

Leuke raamdecoratie

Normaal gesproken zijn onze ramen vooral vies. Alleen met verjaardagen hangen we er wel eens slingers op. Er is echter een uitzondering op. En dat is in de decembertijd. Die overigens bij ons al in november begint. Rondom Sinterklaas en Kerst worden beide ramen in de woonkamer versierd. Met woordbanners, slingers en dit jaar dus ook met raamstickers. Je zou overigens ook een raamtekening kunnen maken, maar dat sla ik dit jaar maar over.

Herbruikbare raamstickers Sinterklaas

Omdat het niet al te lang meer duurt voordat de man met de witte baard in Nederland is hebben wij onze raamdecoratie al aangepast aan het Sinterklaas thema. Wij ontvingen raamstickers van Lovely Products. Het fijne van deze raamstickers is dus dat ze herbruikbaar zijn, dus zodra we een ander thema erop willen kunnen we ze weer op hun schutblad plakken en goed opbergen voor volgend jaar.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Er zitten leuke pietjes bij voor op de daken, een Sinterklaas op paard en pieten op een fiets. Hoe Hollands kun je het hebben? Je kunt trouwens kiezen of je witte of zwarte raamstickers wilt. Zoals je kunt zien kozen wij voor de zwarte variant.

sinterklaas raamstickers herbruikbaarleuke raamdecoratie raamstickers sinterklaas herbruikbare raamstickers

Onze raamstickers komen van de leuke webshop Lovely products. De eigenaresse, Aline, heb ik leren kennen door een groepstraject voor ondernemers die ik afgelopen maanden volgde. Ze heeft, naast de raamstickers, ook hele leuke producten zoals bewaarbuisjes voor het eerste haarlokje en de melktandjes. Maar ook heerlijke bruisproducten, voor de vermoeide moeders 😉

Raamstickers Kerst

Wat minstens zo leuk is als Sinterklaas raamstickers zijn de stickers voor kerst. De huisjes kun je gewoon laten zitten maar in plaats van Sint en zijn pieten plak je er dan rendieren, dennenbomen en een kerstslee bij. Super leuk en het scheelt je ook geld. Want zo hoef je alleen uitbreidingen te kopen in plaats van nieuwe setjes.

Volgend jaar ga ik ook voor de herfst en Halloween uitbreidingssetjes. En stiekem wacht ik ook op leuke raamstickers voor Carnaval, lente en Pasen.

Winactie raamstickers

Naast dat ik zelf stickers heb ontvangen mag ik ook een setje weggeven.

 1. Laat een reactie achter op Facebook of onder deze blog.
 2. Vertel in de reactie voor wie je de stickers wilt winnen!
 3. Voor extra kans: like Lovely Products op Instagram

De actie loopt tot en met 10 november 2018. De winnaar is Lotte Mertens, gefeliciteerd!! (klik hier voor de winactie voorwaarden)

Kun je nu echt niet wachten om iets leuks te kopen op de website van Lovely products? Met de code “eigenwijsje” krijg je 10% korting op ALLE producten uit de webshop. Geldig tot en met 31 december 2018.

16 reacties op “Leuke raamdecoratie: herbruikbare raamstickers Sinterklaas

 • Wat leuk! Ik win de stickers graag voor mijn eigen 3 jongetjes! Kunnen we het huis nog net een beetje gezelliger maken rond sinterklaastijd!

 • Marange Krouwel zegt:

  Whaaa ze zijn leuk!! Ik doe graag mee voor “mijn kleuters”. Wat zullen ze hier blij mee zijn. Ik volg lovely products op Insta

 • Leuk! Ik zou ze graag zelf willen winnen, ik vind dat soort dingen zo gezellig staan en peuter kan daar ook van genieten.

 • Ja kei leuk!! Ik zag het al in je story’s en had de website al gevonden en mijn winkelmandje gevuld. Blij dat ik het nog niet had afgerond want 10%korting is suoer fijn!
  Nog leuker is het als we het winnen dus doe graaaaaaaagggg mee voor ons eigen gezin!!
  Heb geen Facebook maar ben wel een trouwe en enthousiaste volger op insta♡♡

 • Els Wanders zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn kindjes. Lisa is al aan het aftellen totdat sinterklaas komt en heeft haar verlanglijstje al klaar. Een mooie Sint (raam)decoratie zullen ze zeker leuk vinden.

 • Och ja. Dat zullen de kleinkinderen zeker prachtig vinden, en ik dan ook dus. De zwarte lijken mij het duidelijkste dus die zou ik voor ze kiezen. Ik zie de blije, glunderende snoetjes al voor me.

 • Dat ziet er echt leuk uit! Dat maakt de Sinterklaastijd nog gezelliger. Ik weet zeker dat mijn dochtertje en zoontje dit leuk zullen vinden en daarom doe ik graag voor ze mee.

 • Linda Raaijmakers zegt:

  Ik doe heel graag mee voor Lucas en Eva 😀 ik volg ze ook via Instagram @lindaenbjorn

 • Heel erg leuk! Ik doe graag mee voor mijn klas. Ik denk dat mijn leerlingen uit groep 1-2 ook erg van deze mooie raamversiering kunnen genieten in onze klas ????

 • Oooh wat zijn die leuk! Dat vinden mijn kinderen geweldig, en wij ook haha. We hebben een heel mooi groot raam dus daar kunnen ze zich goed mee amuseren! Ik volg ook : D duimen duimen maar!!

 • Tamara v Bodegom zegt:

  Ahhh dat is gaaf! Ik wil de stickers eigenlijk voor mezelf winnen, ben enorme Sint-fan! Maar ik denk dat m’n zoontje en dochtertje dit ook geweldig gaan vinden! En we hebben openslaande deuren met lage ramen, dus ik weet al waar die stickers moeten gaan komen… wat zouden ze dat leuk vinden!! <3

 • Sharon de Ridder zegt:

  Gaaf zeg, ik doe graag mee! Ik maak normaal gesproken ook raamtekeningen met speciale gelegenheden, maar Sinterklaas valt altijd een beetje buiten de boot omdat mijn dochter net daarvoor jarig is. Dit zou goed uitkomen: tekening eraf, stickers erop!

 • Leuk, leuk, ik doe mee. De jongens zijn al wel wat ouder, maar nog steeds vinden we het leuk om de ramen te versieren met dit soort tijden, ze willen graag op het raam tekenen, maar fan moet ik ze daarna weer lappen, dus dit is veel makkelijker!

Reageren is niet mogelijk.