Hema twinning t-shirts 2 voor €10

Twinning. Een fenomeen wat je steeds vaker ziet terug komen in de mode wereld. Zo heeft Steps een moeder dochter collectie, zie ik op Instagram ook regelmatig leuke twinning outfits en hebben wij zelf ook al een tijdje twinning pyjama’s. En nu is daar dan ook de Hema. Een van mijn favoriete winkels qua baby- en kinderkleding. Zo schreef ik laatst nog over hun nieuwe bamboe babykleding, nu hebben ze weer iets leuks.

Hema twinning t-shirts

De Hema heeft namelijk sinds kort hele leuke shirts speciaal voor moeder en baby. De shirts voor de baby zijn te verkrijgen in maat 62 t/m 98 (al vind ik dat wel een beetje aan de grote kant als je het hebt over baby’s). En de shirts voor de moeder zijn verkrijgbaar in maat s t/m xl.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Er zijn drie varianten te koop en ik moet zeggen dat ik moeite heb met kiezen. Maar met de prijs die je ervoor betaald hoef je eigenlijk ook niet echt te kiezen. Want wanneer je zowel een mama als baby shirt koopt dan betaal je voor 2 shirts slechts €10,-.

Ik ga in ieder geval vanochtend naar de Hema in de hoop dat onze maten (van de baby maakt het niet uit, maar ik heb toch wel maatje L nodig haha) er nog zijn.

Welke variant zou jij kiezen?

19 reacties op “Hema twinning t-shirts 2 voor €10

Reageren is niet mogelijk.