Help, waar zijn mijn sleutels?

key-96233_1280

Heb jij ook wel eens gehad dat je bijvoorbeeld je sleutels kwijt was? Of je portemonnee, telefoon, pennen, armbanden, enzovoort? Nou ik wel in ieder geval. En wanneer ik ze kwijt was keek ik altijd op de plekken waarvan ik ze normaal achterliet. Zo heb ik 3 plekken waar ik mijn sleutels doorgaans neerleg en ook mijn portemonnee heeft een vaste plek. Toch komt het tegenwoordig vaak voor dat ik de dingen niet meer zo makkelijk terugvind.

Dit komt door de verstopplekken van mijn dochter. Sinds een tijd verstopt ze bewust dingen. Zoals haar spenen (wij noemen het een fiep) maar dus ook spullen van ons als we niet uitkijken. Inmiddels weet ik een aantal van die verstopplekken, maar ik ben bang dat er nog genoeg zijn waar ik niets van weet.

Zo verstopt ze dingen in onze oude koffiemolen die in de keuken ligt. Deze doet het niet meer, maar heeft een fijn plekje om dingen in te stoppen. Dat is dus tegenwoordig de eerste plek waar ik kijk. Laatst vond ik er een fiep in terug, een pen en een muntje van een winkelwagentje. De tweede plek waar ik kijk is in het keukentje. In de kastjes legt ze ook regelmatig ‘even’ iets neer wat we niet mogen vinden.

Dan hebben we nog haar doos, ik heb een grote wasmachinedoos voor haar gepimpt en dat is haar huisje. Ze vindt het helemaal te gek en verstopt er vooral regelmatig het speelgoed van de honden, arme beesten. Gisteren vond ik overigens weer een verstopplek. Ik hield haar stiekem in de gaten en zag dat ze naar het muzikale theepotje liep, het dekseltje optilde en daar weer een speen vandaan haalde…

Help, dit gaat nog wat worden. Nu ken ik 4 plekken maar wedden dat ze er meer heeft? Binnenkort toch maar eens de boel overhoop halen onder het mom van ‘babyspeelgoed opruimen’. En dan kijken of ze nog meer plekjes heeft waar dingen liggen die ik kwijt was!

Is dit herkenbaar? Of ben ik de enige mama met een dievegge als dochter? Haha..IMG_8142

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

13 reacties

 1. Josan op 8 oktober 2015 om 07:09

  Oh dit is nog lief. Onhandig als je haast hebt maar wel lief. Als je nu een camera in huis hangt kan je haar volgen.

 2. Channa op 8 oktober 2015 om 07:27

  Haha herkenbaar. Jamie vertelt overigens gelukkig wel waar hij iets verstopt heeft en anders verraad zijn zusje het vaak wel, hihi.

 3. Romy op 8 oktober 2015 om 08:00

  Wat een boefje ook op die foto! Ik herken het, ben zelf ook chaotisch aangelegd en ben ook altijd dingen kwijt. Dochter vindt mijn autosleutels en huissleutels ook zeer interessant, met name door de sleutelgangers. Ook mijn lippenbalsem, die ik inmiddels in viervoud koop, ben ik altijd kwijt.

  En regelmatig vind ik armbanden en kettingen terug om haar nek en armen…

 4. Marion op 8 oktober 2015 om 08:07

  Hahahaha, die foto! Briljant!

 5. onzeweg op 8 oktober 2015 om 08:13

  Ha ha dit is nog eens herkenbaar! Mijn sleutels zijn het nooit (die zitten in mijn jaszak). Hij zet wel zijn drinkbeker in zijn keuken en ook het speelgoed van de hond. Dat vind ik wel zielig voor de hond. Succes met het ‘opruimen’. Ben benieuwd wat je allemaal gaat vinden ?

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 8 oktober 2015 om 18:47

   Haha ja het speelgoed van de honden is inderdaad ook zoiets leuks om te verstoppen!

 6. Bregje op 8 oktober 2015 om 08:42

  HAha het grote verstoppen begint hier nu ook! Laurens heeft een V Tech speelgoed-ding waar normaal ballen uit komen, maar hij presteert het om er allerlei blokken en ander speelgoed in te proppen hahaha! De afstandsbediening vinden we ook vaker in de open haard terug 😉

 7. Lifesabout op 8 oktober 2015 om 14:44

  Hahaha ja hier meldt zich nog een diefje! Ik vind vaak alle speelgoed terug in mijn handtas. En andersom mijn sleutels en portemonnee in een plant, onder de tafel of achter een stoel. Ik let er wel op dat ik mijn sleutels voortaan hoog leg haha.

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 8 oktober 2015 om 18:45

   Wij hebben geen planten, dat scheelt haha!

 8. Leanne | Miss Nagellak op 8 oktober 2015 om 18:18

  Leuk artikel! En wat een lieve foto!

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 8 oktober 2015 om 18:45

   Hihi dank je!

 9. Barbara op 8 oktober 2015 om 19:30

  het gaat weer over als ze iets ouder wordt, al kan dan nog steeds spul op de raarste plekken liggen, maar echt bewust wegstoppen gaat over…

 10. Anita op 9 oktober 2015 om 11:07

  Wat een leuk artikel, gelukkig weet je al steeds meer verstopplekken te vinden 🙂

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje