Help! Mijn kind is besmet met het Bumba virus

Negentien maanden lang heb ik het vol kunnen houden. Bumba werd uit ons huis geweerd alsof het een besmettelijke ziekte was. En stiekem is het dat ook gewoon. Want 1x in aanraking komen met Bumba en je raakt besmet. Nou ja, wij volwassenen niet, maar de kinderen zijn des te meer vatbaar hiervoor. Ik weet niet hoe het precies gekomen is, maar opeens was daar het woordje; Bamba. In eerste instantie had ik niet door waar ze het over had. Tot ze opeens met een Bumba boekje aan kwam zetten. Ik had deze ooit gekregen van een bedrijf en hem al snel verstopt. (Voor jullie denken dat ik een echte loedermoeder ben: het was een boekje met kleurplaten en stickervellen, daar vond ik haar sowieso te klein voor)kleurplaat_bumba-3_3714

Bamba = Bumba

Met Bamba bedoelt onze kleine meid dus Bumba. Dat was vanaf dat moment duidelijk. Maar hoe en waarom? Geen idee! Ik heb wel eens mee zitten kijken, maar ik kan echt niet ontdekken wat er nu zo leuk is. En waar heeft ze die liefde voor dat rare clowntje die niet eens fatsoenlijk praat nu vandaan? Geen idee! Maar sinds ze dus ‘Bamba’ zegt is het niets anders dan Bamba voor en na.

En het ergste is, mijn man heeft toegegeven en Bumba laten zien op de tablet. Dus nu kunnen we niet meer terug. Het huis is volledig geïnfecteerd met het virus en ik heb echt geen idee hoe we het kunnen laten verdwijnen. Ook weet ik niet zo goed wat ik ermee moet doen. Moet ik me er dan maar volledig in storten en eraan toegeven? Wat niet alleen inhoud dat ze Bumba kijkt, maar dat ze wellicht ook een Bumba knuffel krijgt? En als ze heel lief is een bordje en beker? En haar tweede verjaardagsfeestje, dat wordt dan dus een Bumba feestje?

Of kan ik het maken om het gewoon in te dammen. Het puur te houden bij het kijken van een filmpje zo af en toe? Laten we in ieder geval hopen dat ze snel klaar is met die clown en het maar een korte fase is!

Wie kan me helpen? Hoe genees je je kind van het Bumba virus?

14 reacties op “Help! Mijn kind is besmet met het Bumba virus

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *