De meest heerlijke Valentijn lekkernijen om zelf te maken

Of je nu een romantische avond met je partner plant of gewoon gezellig samen bent met vrienden, Valentijnsdag is de perfecte gelegenheid om iets lekkers te maken. In dit artikel heb ik de 11 meest heerlijke Valentijn lekkernijen die je zelf kunt maken onder elkaar gezet. Van oreo lolly’s tot een heerlijke Valentijn taart – er is voor iedereen wat wils!

11x Valentijn lekkernijen

Er zijn tal van recepten beschikbaar om uit te kiezen, maar ik heb de 11 leukste Valentijn lekkernijen op een rijtje gezet die je gemakkelijk zelf kunt maken.

Confetti koekjes

Deze confetti koekjes kun je natuurlijk ook in allerlei andere vormen maken, maar juist met Valentijn zijn deze hartjes onvergetelijk. Pscheryl vertelt je op haar blog hoe je deze lekkere koekjes kunt maken én heeft ook nog twee leuke verpakkingstips op de site staan.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Valentijn oreo’s

Oreo koekjes zijn ontzettend populair plus je kunt er ook een heleboel lekkere dingen mee maken! Wat dacht je van deze overheerlijke Valentijn oreo’s? Om van te smullen…

Oreo lolly’s

Wil je geen koekjes maar juist lolly’s? Xenia van rugzak vol verhalen maakte deze lekkere en leuke oreo lolly’s. Het is eigenlijk heel simpel te maken net zoals de voorgaande oreo baksels, maar mocht je nog wat hulp nodig hebben vind je hier het recept.

Chocolade hart snoepjes

Men neme een siliconen hartjes bakvorm (klik hier), versiersels en chocolade. Dat is eigenlijk het enige wat je nodig hebt om deze lekkere chocolade snoepjes te maken.

Valentijn koekjes met bladerdeeg

Samen met je kinderen aan de slag voor Valentijn? Deze lekkere bladerdeeg koekjes met jam zijn perfect om samen te maken. Op de website van huis, tuin en keuken liefde vind je het recept.

Valentijn koekie cups

Zien deze heerlijke koekie cups er niet geweldig uit? Dit zou ik elke dag wel willen maken en krijgen. In deze cups zitten Reeses peanut butter cups en ik weet niet of jij deze lekkernij uit Amerika al kent? Maar dat is dus echt ’to die for!’! Ik koop ze zelf af en toe bij de Action, niet te vaak want het is vrij prijzig en natuurlijk niet zo gezond.

Red velvet cake balletjes

Moet ik hier echt nog iets aan toevoegen? Ik denk het niet. Wat zien ze er toch lekker uit!

Valentijn trifle dessert

Als ik aan een trifle denk dan moet ik altijd aan een specifieke aflevering van de serie Friends denken. Dat was een trifle die niet zo om te smullen was. Dat is deze gelukkig wel. Je vindt hier het recept.

Gezonde fruit spiesjes

Om tussen al het ‘ongezond’ ook nog wat lekkers & gezonds op tafel te zetten heb je niet veel nodig. Namelijk alleen aardbeien, watermeloen en eventueel een uitsteekvorm (klik) in de vorm van een hart.

Roze sgroppino

Naast al dat lekkere eten kan een Valentijnsdrankje ook niet ontbreken natuurlijk. Deze lekkere roze sgroppino vind je op de site van Culinea!

Taart voor Valentijnsdag

Deze roze Valentijnsdag slof lijkt misschien moeilijk te maken, maar stiekem is dit recept wel heel makkelijk. Kijk maar eens op de site van Food Frobel Fun dan snap je waarom! Ik denk dat deze wel op mijn lijstje komt te staan om te maken.