Eigenwijs de week door #3 | Heel veel me-time!

Afgelopen week ben ik enorm verwend geweest. Ik had namelijk erg veel leuke uitjes en tijd voor mezelf. Soms had ik het zelfs zo leuk en genoot ik zo van die me-time dat ik vergat om foto’s te maken. Toch denk ik dat ik de leukste dingen weer op de gevoelige plaat heb gezet en hoop ik dat jullie er weer net zo van genieten als ik.

hofkapel

Zoals ik in het vorige weekoverzicht al vertelde was het dat weekend kermis bij ons in het dorp. We waren er op de zaterdag al heen geweest met Fay en de zondag zou de kermisdag worden voor Bart en mij alleen. We gingen in de middag eerst Fruhshoppen, oftewel kanen haha.

Bol AlgemeenBol Algemeen

IMG_2547

Ook waren er allerlei activiteiten zoals de kamelenrace op fietsen en nog veel meer. Samen met mijn moeder en een dorpsgenootje gingen we in de rups, al viel hij een beetje tegen haha.

Overigens liep de dag, vooral de avond, net wat anders dan gepland. We waren naar het feest gegaan maar konden onze draai niet echt vinden.. Daarom eindigden we lekker met een film in bed haha!

IMG_2570

Op maandagochtend werd onze kleine dame door opa en oma weer thuis gebracht en gingen we samen met de honden wandelen. Fay had al snel geen interesse meer in de honden want ze ontdekte de wondere wereld van de paardenbloem!

IMG_2576

Die middag was er weer van alles in de tent te beleven en besloten we om onze peuter mee te nemen. Het zou in het begin toch niet zo druk zijn en we hebben natuurlijk de oorbeschermers. Ze vond het echt geweldig en heeft flink staan swingen op de dansvloer. Ook heeft ze bloemetjes geplukt en aan de zanger en zangeres van de band Proost! gegeven. Ja ze had weer veel bekijks, sjans en aandacht!

IMG_2588

Op een gegeven moment werd het steeds drukker, dat kwam omdat Rene Schuurmans kwam optreden, dus ging mijn man met de kleine meid naar huis. Zo had ik lekker even een paar uur ‘voor mezelf’ en kon ik lekker uit mijn dak gaan samen met bovenstaande dames, oftewel: samen met mijn moeder en peettante!

Foto gemaakt door Patrick van den Broek (Siris)
Foto gemaakt door Patrick van den Broek (Siris)

En deze foto moest ik gewoon even laten zien, love my familie! Zo trots op deze twee prachtige vrouwen. Zie jij de overeenkomsten trouwens tussen ons? Bijna niet te missen, maar denk ik vraag het toch!

IMG_2609

Dinsdag maakte ik eigenlijk vrijwel geen foto’s. Behalve deze.. Ik vond hem zo schattig, sinds kort heeft Fay haar Nijntjes weer herontdekt en gaan ze overal mee naartoe. Bumba is nu een beetje afgedaan dus. Roze Nijn en Blauwe Nijn, zo noemt zij ze. Ja ze is echt vindingrijk die dame van ons haha.

Ook ging ik die avond naar Anita toe, mijn lieve vriendin, maar heb toen helemaal geen foto’s gemaakt haha.

IMG_2627

En wat was het woensdag toch fijn, want mijn man was vrij omdat hij zaterdag moest werken. Dus gingen we lekker naar het zwembad. We gingen voor het eerst naar zwembad de Ijzeren man in Weert en dat was voor herhaling vatbaar. We gingen eerst in een bad waar ze normaliter zwemles geven. Lekker warm en 1,10 meter diep. Het fijne eraan was dat Fay er zelf in kon lopen en dan zelf ook kon bepalen tot hoe ver ze ging. Ze durfde in het begin niet verder dan tot waar ze kon lopen. Maar later bleek ze (voor de bal) toch verder te gaan.. Zelf “zwemmend”.

IMG_2646

Even later gingen we naar de baby/peuter hoek waar ook twee kleine glijbanen waren. Daar is ze wel zo’n 50x vanaf gegaan haha. Ideaal dus!

IMG_2661

Na het zwemmen was ze doodmoe natuurlijk dus legden we haar meteen in bed, maar na een uurtje had ze het slapen wel weer gezien en is ze lekker gaan spelen in haar keukentje.

IMG_2662

Ik pakte ’s avonds mijn lekkere guilty pleasure. Sinds ik Weight Watchers doe eet en drink ik alleen nog maar dingen die minimaal een 8 waard zijn en daar hoort mijn Latte Macchiato en een stukje Tony’s zeker bij!

IMG_2668

Naar de donderdag had ik lang uitgekeken, behalve dan dat ik in de ochtend naar de dokter moest. Zoals je misschien weet ben ik een paar weken geleden met spoed naar het ziekenhuis gemoeten en bleek er iets met mijn maag te zijn. Nu heb ik dus sinds die avond nog minimaal 6x zo’n ‘pijnaanval’ gekregen. Ik was telkens thuis dus kon mijn medicatie innemen (is een substantie die in de koelkast bewaard moet worden), maar vond het toch wel erg vaak gebeuren dus op naar de dokter. Een gedetailleerde update hierover komt nog.

IMG_2673

Waar ik dus vooral naar uitkeek was mijn tripje naar Amsterdam, ik was namelijk door een PR bureau uitgenodigd om bij LinkedIn naar een event te gaan waarbij we meer te horen zouden krijgen over hoe je LinkedIn kunt inzetten als blogger zijnde. Aangezien ik binnenkort werkzoekend ben vond ik het zowel voor mijn blog als persoonlijk wel een goed idee om erheen te gaan.

IMG_2681

Naast dat we echt hele fijne informatie en tips kregen van Anoek Eckhardt, was het ook enorm goed verzorgd met veel keus uit allerlei drankjes (zowel non- als alcoholisch) en de lekkerste (en eigenlijk best heel gezonde) hapjes. Ook was er een fotograaf aanwezig die van iedereen die wilde een foto maakte voor op je LinkedIn profiel. 

IMG_2684

Wat ik ook heel leuk vond was de presentatie van Kaya-Quintana Broekhuijsen. Zij is de eigenaresse van het mediabureau Bloggers and Brands, en laat ik daar nu premium blogger zijn. We hebben al veelvuldig contact gehad via de mail dus ik vond het heel leuk om haar nu eens in het echt te zien en zo te spreken. Ze gaf ook echt hele goede en fijne tips. 

Ook ontmoette ik daar Lindsay Vallen voor het eerst, ik volg haar al een tijdje en aangezien de een #wwbuddy is van me, vond ik het wel erg leuk om haar nu eens te zien en spreken.

IMG_2686

Op vrijdag moest ik naar het ziekenhuis dus bracht ik samen met Fay mijn man weg naar zijn werk zodat ik de auto had. We waren dus ook vroeg bij mijn schoonmoeder waar Fay die dag lekker zou spelen met haar nichtje. Mijn schoonmoeder is wat beter met vlechten en dergelijke (ik kan het gewoon absoluut niet haha) dus ze maakte weer een mooi kapsel bij Fay.

IMG_2693

Ik kneep hem wel een beetje bij het aansluiten van de apparatuur voor het slaaponderzoek, maar het bleek enorm mee te vallen, Ik kreeg dit keer geen plakkers op mijn hoofd, gezicht en armen. De enige die een beetje irritant was, was de plakker in mijn nek. Verder kreeg ik ook een neusbrilletje maar die hoefde pas op tijdens het slapen.

IMG_2698

‘ s Avonds dronk ik een bodempje alcohol, weet jij wat dit is?

IMG_2719

Gisteren moest mijn man dus werken en gingen wij naar mijn ouders. Fay wil altijd meehelpen dus toen opa in de voortuin zand ging scheppen moest Fay met haar hark meehelpen. Zo schattig!

IMG_2724

Ook kwam die middag het pakketje binnen van Hip en Hout! Wat daarin zat ga ik jullie morgen laten zien.. Dus kom vooral even terug haha.

IMG_2744

In de avond maakten we weer een lekkere wandeling met de honden en wilde Fay perse haar nieuwe sandalen aan. Ik kocht ze online bij Next, echt een super webshop.

Tsjah en nadat we Fay naar bed brachten ben ik achter de computer gekropen om deze blog te maken. Morgen gaan we als het goed is kijken voor een laptop, dus ik oriënteer nog even verder…

Hoe was jullie week?

handtekening

20 reacties op “Eigenwijs de week door #3 | Heel veel me-time!

Reageren is niet mogelijk.