Webshoptip: Hebbers

Hebbers is echt zo’n shop die perfect past in het plaatje van de webshoptip. Het is namelijk een webshop waarbij alle producten handgemaakt zijn en zelf ontworpen. Van kaarten, posters en notitieboekjes tot tassen en armbanden. Dat alles voor een leuk prijsje, perfect als cadeautje of gewoon voor jezelf. Ze hebben ook een aantal leuke gratis printables die je kunt downloaden, zoals een planner of een mooie tekst voor mama/oma. 

De vrouw achter Hebbers

Mijn naam is Linda, 24 jaar en ik ben trotse eigenaresse van Hebbers. Twee jaar geleden heb ik mijn droom waargemaakt en heb ik mijn eigen webshop opgezet. Het begon allemaal met soy scents en uiteindelijk groeide het uit naar heel veel handgemaakte producten die ik met liefde maak. Van kaarten, posters en notitieblokken tot tassen en baby producten.

Mijn top vijf favoriete producten

Kaarten

Op 1 staat duidelijk de hele kaarten categorie. Er is niets leukers dan nieuwe kaartjes maken en dat jullie daar dan positief op reageren. Op Hebbers vind je meer dan 60 kaarten voor heel veel verschillende gelegenheden. Alle kaarten hebben een blanco achterkant waardoor je lekker veel schrijf ruimte hebt. Alle kaarten zijn inclusief een kraft envelop. Daarnaast hebben we laatst ook nog een quote kaartenset toegevoegd. Twaalf positieve quotes, die het leven net een beetje mooier maken!

Baby momenten kaarten

Vijfentwintig kaartjes waar je alle mooie, bijzondere momenten van je kleine mee kunt vastleggen. Verkrijgbaar in kleur & zwart/wit, in A6 en A7 formaat.

IMG_9389

Zwarte ‘Pretty things inside’ tas

Deze tas gaat overal met ons mee naartoe, zo leuk en handig.

Things to do – notitieblok

Het is dat ik er één moet kiezen, want ook de A4 planner is erg leuk. Ik maak echt overal lijstjes voor. Het geeft zoveel rust en daar is dit notitieblok perfect voor. Een lekker compact formaatje, waar precies genoeg op kan.

Message in a bottle

Dit is toch wel het meest verkochte product op Hebbers. Een armbandje verpakt in een reageerbuisje; een message in a bottle. Maak het nog persoonlijker door er een zelf gekozen tekstje in te stoppen.

IMG_0712

Enthousiast geworden? Met de code ‘meisje-eigenwijsje’ krijg je 10% korting t/m 22 mei 🙂

6 reacties op “Webshoptip: Hebbers

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *