De top 5 van… healthy Kelly

header-4-1

Vandaag de top 5 van Kelly. Zij blogt over gezondheid en probeert anderen te inspireren met lekkere gezonde recepten maar ook met haar eigen afval verhaal. Omdat ik graag andere mensen aandacht geef, help en inspireer bedacht ik een rubriek waarin anderen centraal staan. Zij mogen ongegeneerd zichzelf en hun website promoten. Waarom op deze manier? Omdat ik hiermee aandacht geef aan hele mooie andere sites en ik hoop hiermee ook jullie te inspireren. Wellicht kom je wel een site of artikel tegen waar je iets aan hebt of waardoor je dingen anders gaat zien. 

Stel jezelf eens voor

Mijn naam is Kelly en ik blog op www.healthy-kelly.nl. In eerste instantie was ik deze blog begonnen via facebook om mijn eigen ding kwijt te kunnen over het afvallen. Al snel bleek het iets veel groters te worden en mijn likes schoten omhoog toen besloot ik echt een blog te gaan maken om anderen te inspireren. Vandaag deel ik mijn top 5 blogs met jullie.kelly reset

Welke artikelen moeten mensen echt gelezen hebben op je blog?

 • Hoe afvallen?
 • Reset your life de finale
 • Recept chocolade dadels met een twist
 • Recept Foe Yang Hai
 • Recept havermout appel abrikozen cake

Hoe afvallen? Deze blog gaat over het afvallen en mijn tips hoe je dit het beste kan aanpakken. Ik post dingen vanuit mijn eigen ervaring en hoop hiermee anderen ook te inspireren.

Reset your life de finale. Het programma wat ik volgde. Door middel van de finale showden we onze nieuwe ik. Ik heb er zoveel geleerd en ben ze ook zo dankbaar. In deze blog kan je lezen wat ik zoal meegemaakt heb en wat ik kwijt ben geraakt.

Recept chocolade dadels met een twist. Heerlijke chocolade dadels, ze zijn snel te maken en een heerlijk tussendoortje. Bij mij valt het onder 1 van de lekkerste tussendoortjes. Maar pas op: kan verslavend zijn…

Recept Foe Yang Hai. Lekkere foe yang hai want die van de chinees is minder gezond daarom wilde ik een eigen versie maken. Omdat ze hier thuis er enorm gek op zijn valt deze onder mijn favorieten en hij verschijnt regelmatig hier op tafel.

Recept havermout appel abrikozen cake. Cake’s met pakken uit de supermarkt kennen we wel al. Maar zou het niet fijn zijn een gezondere cake te maken met havermout? Dat heb ik gedaan en ook deze komt regelmatig uit mijn oven om heerlijk te genieten.

Bedankt Kelly, ik weet zeker dat er genoeg mensen zijn die inspiratie halen uit je artikelen. Ik sowieso, want die Foe Yang Hai staat bovenaan op mijn lijst om eens uit te proberen, net zoals de chocolade dadels!

header 4 - 1

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

3 reacties

 1. Anita op 19 december 2015 om 18:09

  De foe yang hai ziet er inderdaad heerlijk uit!

 2. Simpel, met een snufje liefde op 19 december 2015 om 18:53

  Leuke blog en zeker een inspiratie!

 3. Vandaagismooi.nl op 21 december 2015 om 13:32

  Zeker inspiratie! Erg leuk!!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje