Happy to B in de sneeuw en regen

HappytoB-regenlaarsjes

Wat mijn kinderen het liefste doen is lekker buiten spelen. Of het nu hartje zomer is of hartje winter, zij willen naar buiten. Dus of nu de zon schijnt, het keihard regent of er sneeuw ligt, wij gaan naar buiten. Aangezien wij in een klein dorp wonen hebben we een heleboel natuur om ons heen. Bossen, vennen, heide en nog veel meer. Dan is het altijd fijn om regenlaarsjes aan te trekken.

Sinds kort heeft onze dochter hele mooie okergele Bergstein regenlaarzen gekregen. Deze komen uit de nieuwste Into the Jungle collectie. In deze collectie zitten de kleuren brick, ocher, moss & stone. Een prachtige aanvulling aan de toch al vrolijke en kleurrijke #HappytoB collecties die Bergstein al heeft. #HappytoB staat voor alles waar je blij om kunt zijn, met een kleine knipoog naar de B van Bergstein.

Stampen in plassen

Nu de kinderen 24/7 thuis zitten door de lockdown vind ik het nog belangrijker dat ze elke dag naar buiten gaan. En het liefst vaker. Echter zit het weer niet altijd mee. Als het heel hard regent blijven we binnen, maar zodra het wat minder is doen we snel onze jassen aan, sjaals om en natuurlijk de regenlaarsjes aan en gaan we naar buiten.

Doordat we momenteel vrij gebonden zijn aan ons eigen dorp verzin ik telkens weer iets nieuws om te doen buiten. Denk bijvoorbeeld aan huisnummer bingo of een dieren-speurtocht.

Lopen door de sneeuw

Ook viel er laatst een beetje sneeuw. Natuurlijk moesten de laarsjes meteen aan. De regenlaarsjes die wij hebben zijn niet te vergelijken met snowboots, maar doe je dubbele sokken aan dan heb je het alsnog warm genoeg. Het was helaas wel al een beetje donker toen we door de sneeuw konden.

Onze dochter is in ieder geval enorm blij met haar laarzen. Ze lopen veel lekkerder dan haar vorige laarsjes (dat deze waarschijnlijk te klein waren zeg ik er maar even niet bij), ze houden haar voeten droog tijdens het stampen in de plassen en ze zien er ook nog eens mooi uit.

Ook op zoek naar mooie en goede regenlaarzen voor de kinderen? Kijk dan hier waar je deze Bergstein laarsjes kunt kopen. Ze zijn verkrijgbaar in de maten 19 t/m 35.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje