My happy list #2

wittekerke

Happyness is a journey, not a destination

Het is alweer eventjes geleden dat ik de eerste happy list publiceerde en omdat ik de afgelopen tijd zoveel fijne momentjes heb gehad wilde ik dit toch weer een keer met jullie delen. Dit maal wel iets anders, soms zeg ik het met woorden en soms laat ik een foto alles zeggen!

* Het vrolijke gezichtje van mijn dochtertje als ik haar uit bedje haal.
* Het lekkere weer van de afgelopen dagen!
wittekerke * Dat ik bijna al mijn zwangerschapskilo’s weer kwijt ben.
* Mijn nieuwste lens voor mijn Canon D650. (binnenkort in een blogje)
IMG-20140422-WA0008* De lieve kaartjes die ik voor mijn verjaardag ontving
*  Wandelingetjes door de natuur met Fay en Lucky
hansfay* Alle schattige lammetjes, veulentjes en kalfjes die hier in de buurt geboren zijn
* Mijn woonkamer die weer een stuk ruimer oogt nu de tafel aan kant staat
IMG_20140422_171615*  De leuke nieuwe prullenbakjes van de Ikea die mijn man voor ons kocht
* Het leuke spijkerjasje wat ik via mijn mams van een collega van haar kreeg!

Dit is slechts een greep fijne happy dingetjes die er in mijn leventje plaatsvinden. Het zijn vaak de kleine dingen die het doen. En ondanks dat het niet altijd alleen maar rozengeur en maneschijn is, mag.. nee moet je echt af en toe even stilstaan bij wat er wel allemaal fijn en leuk is.

Wat waren jouw happy moments de afgelopen dagen?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

9 reacties

 1. Nicky op 27 april 2014 om 07:41

  Leuk om te lezen. Het zijn inderdaad vaak de kleine dingen dat het doen. Van het vrolijke gezichtje van je kleine meid wordt je natuurlijk altijd Happy.

 2. Sas op 27 april 2014 om 09:00

  Wat een heerlijke foto’s en super leuk om te lezen.

 3. Michelle op 27 april 2014 om 09:28

  Wat een mooie lijst! Toevallig heb ik net een blogje geschreven over mijn happy momentjes ^^

 4. Petra op 27 april 2014 om 10:01

  Ik word altijd vrolijk van deze lijstjes. Ik ben vooral blij dat zoonlief weer beter is en ik me ook weer steeds beter ga voelen. En de bruiloft van mijn lieve vriendinnetje zorgde ook voor een bigsmile.

 5. Eline op 27 april 2014 om 10:02

  mooie lijst!

 6. Sonja op 27 april 2014 om 10:07

  Leuk! Als ik even in een dip zit, probeer ik ook altijd het geluk te zoeken ‘in de kleine dingen’. Soms lucht een shopsessie op, maar vaker gewoon een stukje wandelen in het bos. Heerlijk!

 7. Miranda op 27 april 2014 om 11:27

  Wat een leuk lijstje. Mooie foto’s, ik word er vrolijk van!

  Fijne zondag!

 8. Laura op 27 april 2014 om 12:44

  Leuk lijstje! Blijft leuk om te lezen bij anderen vind ik!

 9. Insoon op 28 april 2014 om 14:24

  Vaak zijn het juist die kleine dingetjes hè!
  Leuk lijstje om blij van te worden en leuke foto’s. Lief zoals Fay daar ligt te slapen en gaaf dat je een nieuwe lens voor je camera hebt. Dat worden vast weer veel Fay-kiekjes 😉

  Waar ik blij van word: de weekenden op de camping, gezellig met familie, het feit dat ik deze week maar 4 dagen hoef te werken en dat ik morgen m’n nieuwe mobiel kan ophalen *\o/*

  ps: m’n zus & zwager hebben inderdaad een leuk ‘bootje’ haha 😉

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje