My happy list #2

Happyness is a journey, not a destination

Het is alweer eventjes geleden dat ik de eerste happy list publiceerde en omdat ik de afgelopen tijd zoveel fijne momentjes heb gehad wilde ik dit toch weer een keer met jullie delen. Dit maal wel iets anders, soms zeg ik het met woorden en soms laat ik een foto alles zeggen!

* Het vrolijke gezichtje van mijn dochtertje als ik haar uit bedje haal.
* Het lekkere weer van de afgelopen dagen!
wittekerke * Dat ik bijna al mijn zwangerschapskilo’s weer kwijt ben.
* Mijn nieuwste lens voor mijn Canon D650. (binnenkort in een blogje)
IMG-20140422-WA0008* De lieve kaartjes die ik voor mijn verjaardag ontving
*  Wandelingetjes door de natuur met Fay en Lucky
hansfay* Alle schattige lammetjes, veulentjes en kalfjes die hier in de buurt geboren zijn
* Mijn woonkamer die weer een stuk ruimer oogt nu de tafel aan kant staat
IMG_20140422_171615*  De leuke nieuwe prullenbakjes van de Ikea die mijn man voor ons kocht
* Het leuke spijkerjasje wat ik via mijn mams van een collega van haar kreeg!

Dit is slechts een greep fijne happy dingetjes die er in mijn leventje plaatsvinden. Het zijn vaak de kleine dingen die het doen. En ondanks dat het niet altijd alleen maar rozengeur en maneschijn is, mag.. nee moet je echt af en toe even stilstaan bij wat er wel allemaal fijn en leuk is.

Wat waren jouw happy moments de afgelopen dagen?

9 reacties op “My happy list #2

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *