Happy Challenge #2: Mijn ultieme droom

De tweede opdracht van de Happy Challenge gaat over je dromen. Wat is nu echt iets wat je zou willen bereiken in het leven? Wat is nu je ultieme droom? Er zijn genoeg mensen die een bucket list hebben, zo ook ik. Daar staan allerlei dingen op die je nog ooit zou willen doen in je leven. Maar wat is nu DE droom? Datgene wat je ultiem gelukkig maakt en waar niets tegenop kan?

Dromen veranderen, zo kan ook je ultieme droom veranderen. Mijn droom was vroeger altijd het emigreren naar Spanje en daar een bedrijfje opzetten. Wat dat bedrijfje dan was maakte niet uit, want mijn droom was het wonen in Spanje. Het bleef allemaal wat oppervlakkig, ook omdat ik toen nog niet echt in dromen geloofde. Ik had er genoeg, maar deed er niets mee. Nu denk ik er anders over, dromen kunnen uitkomen en jijzelf hebt de regie in handen. Ik zie zelf ook duidelijk verschil tussen een droom en een fantasie. Al zit daar wel maar een dunne scheidlijn tussen. Want wanneer is iets nu realistisch en wanneer niet?

De droom die ik nu aan het waarmaken ben is een droom die ik nooit had verwacht te zullen hebben. Namelijk het starten van een echt gezinnetje, niet alleen huisje, boompje, beestje maar ook met een kindje. Ik kan me nu niets mooiers meer voorstellen dan moeder worden. Uiteraard heb ik nog wel wat dromen daarnaast, zo staat er in onze straat een huis te koop.. Dat ziet er echt uit als mijn droomhuis! Enorm mooie keuken, een serre aan de zijkant waar een eethoek in staat en achter in de tuin nog een apart bijgebouw met zwembad, sauna en bar. Ik zie mezelf al heerlijk elke ochtend baantjes trekken en lekker dobberen met onze kleine meid..

Bol AlgemeenBol Algemeen

Daarnaast zou ik graag een fotostudio willen, ik wil namelijk het liefst een professionele fotograaf worden waarbij mijn focus ligt op kinderen en dieren. Ik wil geen specifieke studiofotograaf worden, het liefst ook lekker buiten in het echte licht. Maar nood breekt wet dus dan is het ook wel handig als je thuis een eigen studio hebt. Daarnaast wil ik blijven schrijven, dat is toch iets wat ik al vanaf jongs af aan doe. Ik schreef schriften vol gedichten en verhalen en vooral die gedichten is iets wat ik niet meer doe. Dat vind ik wel zonde dus het liefst zou ik daar weer mee aan de slag willen. Wellicht dat ik er alvast een begin mee kan maken tijdens mijn nieuwe hobby/project: project life! (daarover later nog wat meer)

Een hoop dromen dus en wie weet komen sommige dromen ook wel uit. Dat van het huis is een ver van mijn bed show, aangezien we niet eens een hypotheek kunnen krijgen is het lastig om een huis te kopen. Maar goed, je weet nooit wat de toekomst je brengt! Zo ook met het fotograferen, ik heb de camera al, ik heb het oog ervoor (vind ik zelf).. nu nog wat meer cursussen volgen om me echt te verdiepen erin en wie weet…

Ik geloof erin dat alles kan, je hebt soms alleen wat meer geduld nodig en bepaalde andere middelen zijn ook wel handig, maar als je er niet voor gaat.. Gebeurd er sowieso niets!

Heb jij een ultieme droom?
large (2)

11 reacties op “Happy Challenge #2: Mijn ultieme droom

Reageren is niet mogelijk.