Happy Challenge #2: Mijn ultieme droom

large.jpg

De tweede opdracht van de Happy Challenge gaat over je dromen. Wat is nu echt iets wat je zou willen bereiken in het leven? Wat is nu je ultieme droom? Er zijn genoeg mensen die een bucket list hebben, zo ook ik. Daar staan allerlei dingen op die je nog ooit zou willen doen in je leven. Maar wat is nu DE droom? Datgene wat je ultiem gelukkig maakt en waar niets tegenop kan?

Dromen veranderen, zo kan ook je ultieme droom veranderen. Mijn droom was vroeger altijd het emigreren naar Spanje en daar een bedrijfje opzetten. Wat dat bedrijfje dan was maakte niet uit, want mijn droom was het wonen in Spanje. Het bleef allemaal wat oppervlakkig, ook omdat ik toen nog niet echt in dromen geloofde. Ik had er genoeg, maar deed er niets mee. Nu denk ik er anders over, dromen kunnen uitkomen en jijzelf hebt de regie in handen. Ik zie zelf ook duidelijk verschil tussen een droom en een fantasie. Al zit daar wel maar een dunne scheidlijn tussen. Want wanneer is iets nu realistisch en wanneer niet?

De droom die ik nu aan het waarmaken ben is een droom die ik nooit had verwacht te zullen hebben. Namelijk het starten van een echt gezinnetje, niet alleen huisje, boompje, beestje maar ook met een kindje. Ik kan me nu niets mooiers meer voorstellen dan moeder worden. Uiteraard heb ik nog wel wat dromen daarnaast, zo staat er in onze straat een huis te koop.. Dat ziet er echt uit als mijn droomhuis! Enorm mooie keuken, een serre aan de zijkant waar een eethoek in staat en achter in de tuin nog een apart bijgebouw met zwembad, sauna en bar. Ik zie mezelf al heerlijk elke ochtend baantjes trekken en lekker dobberen met onze kleine meid..

Daarnaast zou ik graag een fotostudio willen, ik wil namelijk het liefst een professionele fotograaf worden waarbij mijn focus ligt op kinderen en dieren. Ik wil geen specifieke studiofotograaf worden, het liefst ook lekker buiten in het echte licht. Maar nood breekt wet dus dan is het ook wel handig als je thuis een eigen studio hebt. Daarnaast wil ik blijven schrijven, dat is toch iets wat ik al vanaf jongs af aan doe. Ik schreef schriften vol gedichten en verhalen en vooral die gedichten is iets wat ik niet meer doe. Dat vind ik wel zonde dus het liefst zou ik daar weer mee aan de slag willen. Wellicht dat ik er alvast een begin mee kan maken tijdens mijn nieuwe hobby/project: project life! (daarover later nog wat meer)

Een hoop dromen dus en wie weet komen sommige dromen ook wel uit. Dat van het huis is een ver van mijn bed show, aangezien we niet eens een hypotheek kunnen krijgen is het lastig om een huis te kopen. Maar goed, je weet nooit wat de toekomst je brengt! Zo ook met het fotograferen, ik heb de camera al, ik heb het oog ervoor (vind ik zelf).. nu nog wat meer cursussen volgen om me echt te verdiepen erin en wie weet…

Ik geloof erin dat alles kan, je hebt soms alleen wat meer geduld nodig en bepaalde andere middelen zijn ook wel handig, maar als je er niet voor gaat.. Gebeurd er sowieso niets!

Heb jij een ultieme droom?
large (2)

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

11 reacties

 1. Sylvia Kuijsten op 24 januari 2014 om 18:07

  Leuk stukje! Klinkt goed allemaal, fijn dat sommige dromen al uitgekomen zijn of voor het grijpen liggen 🙂

 2. CrazyGreatLife op 24 januari 2014 om 22:12

  Mooie dromen! Ik ben hard aan het bedenken, maar 1 ben ik al uit want die komt binnen nu en 10 dagen zeker uit

  • Misseagles op 24 januari 2014 om 22:18

   Jaaa super! Dat is wel de mooiste droom toch?! ♡

 3. jennn op 25 januari 2014 om 09:20

  Oh, ik dacht dat ik al gereageerd had. Maar mooie dromen!

 4. Stella op 25 januari 2014 om 10:57

  Klikt als hele fijne dromen om ook echt over te dromen en naartoe te werken. Fijn inderdaad, dat sommige al uitgekomen zijn of snel uit zullen komen! Keep dreaming zeggen ze wel eens 😀 Liefs, Stella.

 5. Hester op 25 januari 2014 om 12:34

  Mooie dromen, ik hoop ook dat je ooit eens dat huis kan kopen ook al is dat nog ver van je bed show op dit moment, het zou fijn zijn als je daar in de toekomst dichterbij bent!

 6. Caroline (Ft. Hermione) op 25 januari 2014 om 17:24

  Wat een mooie dromen! Klinkt allemaal supermooi! Hopelijk krijg ik later ooit ook een kans om een gezin te stichten 🙂

 7. SingleSofie op 28 januari 2014 om 17:47

  Mooie dromen. En wat fijn dat je een kindje verwacht, proficiat!

 8. Whitney op 31 januari 2014 om 09:55

  Mooie dromen. Al lijkt het huis zover weg ook dat gaat komem.

 9. Debbie op 6 februari 2014 om 13:52

  Mooie dromen heb je… eerst maar de droom om dat kindje op de wereld te zetten, en dat duurt niet zo heel lang mee…

 10. Iris op 9 februari 2014 om 15:34

  Mooie dromen heb je! Grijp alle kansen die je hebt om ze waar te maken!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje