Happy birthday to me!

Hiep hiep hoera! Vandaag ben ik jarig en ik word maar liefst 33 lentes jong. Ja jong ja, want ik voel me helemaal geen 33 maar eerder een jaar of 26. Of ja, ik doe net alsof ik me zo jong voel want ik wil eigenlijk niet toegeven dat ik me regelmatig eerder 50 voel dan dertiger.

Maar goed, het is mijn verjaardag dus en dit jaar heb ik er best naar uit gekeken. Oké ik geef toe, ik kijk er pas sinds een week naar uit en dat is meer omdat de weersvoorspellingen erg mooi zijn voor vandaag. Maar hey, het gaat om het idee. Aangezien het donderdag is, is het ook mijn werkdag. Aangezien ik eigen baas ben kan ik natuurlijk zelf kiezen wanneer ik werk, maar ik ga vandaag dus ook gewoon echt werken.

Mijn werk-/verjaardag!

Nu geef ik toe.. mijn werkdag start in de Livera te Asten waar ik samen met twee (blog)vriendinnen een nieuwe bikini of badpak mag uitzoeken. En daarna gaan we ook nog eens samen (lekker in het zonnetje!) lunchen. Dus je hoeft echt geen medelijden te hebben met mij en mijn werkdag. Na de lunch wil ik wel nog even achter de iMac duiken om daar wat opdrachten af te maken. Maar verder ziet mijn werkdag er dus best lekker uit.

Bol AlgemeenBol Algemeen

De dag sluiten we ook nog eens af met een lekkere BBQ hier in de tuin samen met mijn gezin en nog wat visite. Er zal taart worden gegeten en uiteraard trek ik ook de wijn nog open. Proost dus, op mijn verjaardag!

Kom je vanmiddag trouwens nog even terug op de blog? Dan staat er een hele leuke winactie online!

15 reacties op “Happy birthday to me!

Reageren is niet mogelijk.