Nûby: hapjeslepels

IMG_7703-900x600

Wat was ik blij dat er in mijn pakketje van Nuby ook de hapjeslepels zaten.. We zijn namelijk, zoals jullie weten, begonnen met hapjes geven aan Fay zodra ze 4 maanden was. We hadden zelf het idee dat ze er wel aan toe was en dit blijkt nu een juist idee te zijn geweest. Het was even gek en wennen voor ons allemaal, maar wat is het een genot die hapjes! Mede ook wel door de lepels. Ik ben niet snel tevreden over een product maar ik heb zowel de lepels gebruik van Nuby als de lepels van babydump en dan merk je wel verschil hoor.

De grip van de lepel is erg prettig. Hij ligt lekker en stevig in je hand wat wel zo prettig is met een druk meisje die ook nog eens een eigen willetje heeft. Zo lukt het Fay nog steeds niet om de lepel uit mijn hand te slaan en krijgt ze hem ook niet afgepakt van me. Jammer he! Hihi.. Verder is het lepel gedeelte (hoe noem je dat eigenlijk?) ook in een juiste vorm, waardoor het eten er goed op blijft liggen, je de restjes nog uit het bakje kunt schrapen en het makkelijk in het mondje van je kindje glijdt. nuby lepelsMijn moeder is ook heel tevreden over de lepels. Zo tevreden zelfs dat ze bij de Kruidvat zelf ook Nuby lepels heeft gehaald voor de keren dat Fay bij hun is. Zo hoef ik zelf niet bang te zijn de lepel te vergeten wanneer ik erheen ga en zij vindt het leuk om voor Fay vanalles in huis te hebben!

Je kunt Nûby ook vinden op Facebook en Pinterest.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

5 reacties

 1. Jess op 6 augustus 2014 om 07:35

  Grappig om te lezen dat jij ze wel prettig vindt. Wij hebben ze ook gehad en ik vond ze niet fijn, haha! Beetje een gekke kromming ofzo. Wij gebruikten altijd die lepeltjes van Etos eigen merk en nu gewoon metalen kinderbestek.

 2. Bianca op 6 augustus 2014 om 09:24

  Ik heb deze lepels hier ook in huis er komt hier namelijk elke week een lief klein jongetje van nu 7 maanden over de vloer 😉 Ze zijn erg handig en fijn x

 3. Odile op 6 augustus 2014 om 09:37

  Ik gebruik meestal zijn kinder besteksetje. Past er tenminste wat op de lepel, lekker door eten haha!

 4. Miranda op 6 augustus 2014 om 10:43

  Ik weet niks van hapjeslepels maarre wat een schattige foto’s van Fay!:)

 5. Nathalie op 6 augustus 2014 om 12:53

  Joepie! Die heb ik ook… Leuk om te weten dat ze goed zijn!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje