Hans en Griet (7+): magische muziektheater voor de hele familie

In sommige delen van het land is het herfstvakantie, het andere deel (waar wij onder vallen) hebben volgende week herfstvakantie. Misschien ga je lekker op vakantie of je blijft thuis en gaat lekker op pad. Waar je ook voor kiest, alles is goed. Ben je nog op zoek naar een leuk uitje voor in de herfstvakantie of in de dagen/maanden daarna? De Toneelmakerije en Silbersee presenteren een magisch muziektheater voor de gehele familie; Hans en Griet.

Hans en Griet van de Toneelmakerij in coproductie met Silbersee

In deze bitterzoete mix van opera, spel, zang, hiphop en dans verdwalen Hans en Griet niet in het bos, nee ze worden door hun ouders op straat gezet. ’s Nachts zwerven ze door de verlaten straten van de stad waar ze onderweg allerlei wonderlijke figuren ontmoeten. Zoals de vadsige PatatDuif die zijn mening over de stad niet onder stoelen of banken steekt. Maar ook de Nachtvlinder die je een geweldige avond belooft. Of wat denk je van de Draaiorgeldraaier met zijn valse muziek? Gaan Hans en Griet ooit nog terug naar hun ouders of rooien ze het liever zelf?

Deze geweldige theatervoorstellen maken dit Grimmige sprookje tot een onvergetelijke ervaring voor de hele familie (vanaf 7 jaar). Een spannend, grappig en ontroerend coming-of-age verhaal met verrassende videobeelden van je eigen stad.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Meer info, het speelschema en tickets vindt je op de website van de Toneelmakerij. Zodra wij er zelf zijn geweest (wat pas in november is) zal ik deze blog aanvullen met onze eigen ervaring.