Hangmat Luilak | HAPPY BIRTHDAY winweek

Nu de lente in volle gang is en de zomer in aantocht komt deze winactie waarschijnlijk als geroepen. Want wie wil nu niet lekker luieren in de zon in een fijne hangmat? Van Luilak mag ik een heel pakket weggeven met daarin een hangmat, bevestigingsset en een ‘do not disturb’ box. Kijk snel wat dat precies inhoud en hoe je meedoet!

Hangmat Luilak

Van Luiklak kreeg ik een poosje terug de vraag of het me leuk leek om een hangmat te verloten. Aangezien hangmatten mij altijd doen denken aan mijn tijd op Aruba kon ik dit natuurlijk niet weigeren. En al helemaal niet nu het weer ook nog eens zo lekker is. Heerlijk toch, in je eigen tuin (of huis want ook dat kan) genieten in een hangmat van de warme zon!

Deze winactie omvat een aantal onderdelen. Want je wint niet alleen de hangmat Porto Alegre (die in vier kleurpatronen te verkrijgen is), maar daarnaast ook nog de bevestigingsset makkie EN de Do Not Disturb Box. In die box zitten onder andere grappige stickers, een oogmasker, oordoppen en nog veel meer! Een compleet pakket dus waardoor je echt helemaal tot rust kunt komen in je nieuwe hangmat..

Wat houd de HAPPY BIRTHDAY winweek in?

Elke dag komt er een (of twee) artikel(en) online met daarin aandacht voor een bepaald product en/of bedrijf met daarin natuurlijk de winactie. Dit zijn producten en bedrijven waar ik zelf erg blij van word en dus ook denk dat mijn lezers er blij van worden!

Alle winacties, ongeacht op welke dag ze online komen, duren tot 18 april. En op 19 april maak ik alle winnaars in een apart artikel bekend. Waarom op 19 april? Omdat ik dan zelf jarig ben haha en dat is wel een leuke dag om cadeautjes weg te geven.

Hoe doe ik mee?

Ik mag dus een hangmat Porto Alegra, bevestigingsset en do not disturb box weggeven! Meedoen is eigenlijk heel simpel. Want dat doe je door een reactie achter te laten onder de blog, dat wel. Ik heb namelijk het liefst alles bij elkaar staan en anders wordt het zo’n gepuzzel. Wel zijn er nog een aantal opties voor extra winkansen:

 • Laat een reactie achter onder dit winweek bericht op Facebook.
 • Tag anderen onder het bericht op Facebook.

Heel veel succes gewenst!

45 reacties op “Hangmat Luilak | HAPPY BIRTHDAY winweek

 • Ik heb geen FB dus waag ik hier mijn kansje want de kleur van die hangmat is zó warm en uitnodigend!

 • O heerlijk een hangmat staat al even op.mijn lijstje. Maar manlief is nog niet overtuigd maar als ik win! Dan zal hij er vast ook gebruik van maken

 • Wauw, wat een mooi cadeau geef je weg. Veel te gek! Ik ben niet zo bekend met meedoen met winacties, maar deze kan ik niet aan mij voorbij laten gaan.

 • Hij lijkt me erg fijn, voor als onze tuin opgeknapt is. <3 Ik doe dus graag mee. Leuk, zo'n toffe winweek, ben erg benieuwd naar de rest van de winacties!

 • Heerlijk om even in te chillen tussen het geven van schone luiers en flesjes. Heb er in Brazilië heel veel in gelegen, omdat je er echt super relaxt van wordt.

 • Ach why not, ik doe ook mee. Geen tuin maar wel een nieuwe woning vanaf vrijdag waar deze vast een leuk plekje kan krijgen!

  Super leuk trouwens al die winactie, echt een feest!

 • Wat lijkt me dat lekker voor de zomer, heerlijk relaxen! Ik weet er ook al het perfecte plekje voor, nu alleen nog winnen 😉

 • Marian van Dijk zegt:

  Zo gaaf!! I love hangmatten! Ik er nog steeds niet één gekozen… waarom eigenlijk niet..? Ik denk omdat ik nog nooit luilak.nl tegen ben gekomen tot nu!
  Een hangmat staat bovenaan mijn wishlist (samen met een hangstoel voor in huis). Deze Porto Alegre van Luilak is prachtig! Als ik win hangen we hem meteen in de tuin!
  Heerlijk voor mijn man, één van onze drie zoontjes maar vooral voor mijzelf voor de luilak momenten die ik koester wanneer ik ze heb! De versie op jouw blog vind ik de mooiste uitvoering! Op de site zie ik zelfs Luilaks Chocolonely! En geld dat naar kindertehuis La Vecina gaat: dat zijn de merken die gepromoot moeten worden inderdaad!
  Het Do Not Disturb pakket is geweldig! Die pet ga ik ook gewoon overdag dragen als ik op de bank een krantje of tijdschrift lees. Boys: it’s mama-me-time! En de coole tegeltjes krijgen een mooi plaatsje aan de wand in onze hal!
  Alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag Nicole en héél veel uitdeelplezier!

 • Oh, de regenbooghangmat! Die vind ik geweldig! Dus ik doe graag mee om die te winnen.

 • Femke Dekker zegt:

  Dit lijkt me zooo heerlijk. We zijn nu bezig met het verbouwen van ons nieuwe huis. In mei hopen we er te gaan wonen. Wat zou het super zijn om dan te kunnen relaxen in deze mooie hangmat!

 • Linda Smeets zegt:

  Wow! Ik doe graag mee omdat wij dit jaar niet op vakantie (kunnen) gaan. Lekker relaxen in een hangmat in de tuin is dan een ideale optie!

 • Yesss! Precies wat ik nodig heb… en met mijn zwangere bolle buik kom ik er never nooit meer uit, heerlijk!

 • Hallo Meisje eigenwijsje,Wat een heerlijke hangmat geef je weg! Nu maar dromen over mooie dingen die kunnen gaan komen! Zomaar heerlijk mijmeren en niet teveel tobben!Zomaar fijn!

 • Oh wauw heerlijk! Vorig jaar verhuisd, nu de eerste lente/zomer in het nieuwe huis MET een extra grote tuin waar heel veel lekkere plekjes te vinden zijn om deze hangmat te bevestigen. En dan nog zo’n dagje (of dagen!!!) als gisteren en ik ben er klaar voor 🙂

 • Michael noo zegt:

  Lekker het hele jaar zomer in huis en uiteraard het gevoel van op vakantie zijn!! Wie wil dat nou niet. Doe graag mee

 • Supergave hangmat! Ik doe graag mee om deze hangmat een prachtig plekje te geven in onze nieuwe tuin

 • Oh ja, daar kijk ik echt naar uit, relaxed in de zon liggen in zo’n heerlijk mooie hangmat met een goed boek, laat de zomer maar komen!

 • Cindy Jerphanion zegt:

  Wow wat prachtig allemachtig wat lekker ff relaxen! ♡♡ OM met zonnige weertje zou deze hangmat ff momentje zen zijn om de beurt. Zou tof zijn voor mijn 3 kinderen

 • Claudia Diependaal zegt:

  Echt heel erg stoer zo’n hangmat. Ik zie de twinkeling al in de oogjes van de kindjes. Zo leuk. Ik duim.

 • Charlotte zegt:

  Ik ben Hollands grootste luilak mét lappenkat.
  En heb dringend nodig een lekkere hangmat! Nu heb ik buiten een kleine plastic bank staan. En luieren daarop is niets gedaan. Pijn aan mijn rug en aan mijn nek. Alles behalve een fijne plek. Om mijn grootste hobby te beoefenen. Het ongegeneerd luilakken!! Daarom wil ik vragen om aan me te denken. Wanneer je de hangmat weg gaat schenken. Want het lijkt me reuze fijn. Als die heerlijke hangplek van mij zou zijn!!

 • Anneliese de Waal zegt:

  Ik doe graag mee, lijk me heerlijk om van de zomer in te liggen, ik waag graag een kansje.

 • Heerlijk, wat een leuke hangmat en de naam is helemaal geweldig ;-)! Wij zijn op dit moment onze tuin aan het renoveren en hebben er twee prachtige grote bomen in staan, waar ik deze LUILAK graag een plekje geef (met mezelf erin ;-)).

 • Sonja Hubregtse zegt:

  Vaak ben ik aan ‘t dromen, over een tuin vol palmbomen. Met een grote hangmat ertussen, om bij te komen van alle klussen.
  Een gouden zon beschijnt m’n vel. Door de schaduw is ‘ie niet te fel. Ik ben al bijna ingedut, totdat ik wakker wordt geschud.
  Terug in de dagelijkse realiteit. Helaas, die palmbomen zijn geen feit! Deze prijs brengt me in tropische sferen. En ik hoef niet eens te emigreren! Daarom hoop ik dat we de hangmat winnen, dan kan de zonnige zomer gaan beginnen….

 • Michael Hilde zegt:

  Ik zou graag m’n liefje Ilse in het zonnetje willen zetten en verrassen met deze zonnige hangmat. Ze gaat dit jaar haar studie verpleegkunde afronden. Ik ben trots op haar dat ze haar studie met haar fulltime baan en de zorg voor onze kleine Lola-Lily heeft weten te combineren en dat met elke dag een grote lach op haar gezicht 🙂 Geen gesip als ze weer eens dagen van ’s ochtends 6 tot 11 uur in de avond maakte en de trein weer eens vertraging had maar gewoon doorpakken en doorgaan. Door haar droombaan na te jagen, inspireert ze mij om het beste uit mezelf te halen. En waardeer ik des te meer elke minuut die we samen doorbrengen.
  Ik ben blij dat het hard werken dit jaar wordt beloond met een diploma. De hangmat lijkt me ideaal als een eilandje van rust waarin ze kan relaxen met een goed boek voordat ze na de zomermaanden aan haar nieuwe hectische baan als verpleegster begint. En dan verzorg ik de cocktails erbij 😉

 • Wauw wat een geweldige actie! Dat zou nog eens echte ontspanning geven in onze (kleine) tuin!

Reageren is niet mogelijk.