5 handige musthaves in de herfst/winter

Nu de herfst steeds meer op een echte herfst gaat lijken en de écht koude dagen in aantocht zijn ben ik me al mentaal aan het voorbereiden hierop. Ik ben namelijk niet zo weg van die kou en helemaal niet van de regen, maar ja wij mensen kunnen geen winterslaap doen van een paar maanden. Daarom bereid ik me dus goed voor en deel ik met jullie 5 handige musthaves in de herfst en winter. 

Handige musthaves voor in huis

Er zijn een aantal dingen die niet mogen ontbreken in huis wanneer de kou en de donkerte de zomerse dagen hebben verjaagd.

  • 1) Een plaid. Volgens mij koop ik ze elk jaar weer opnieuw want niet alleen ik vind een plaid fijn, ook onze kinderen en de honden. Vooral die laatsten zorgen ervoor dat ze niet schoon en/of heel blijven. Zorgt wel voor een goed excuus om weer een plaid te kopen want er zijn zoveel mooie te vinden!
  • 2) Kaarsen. Zodra het weer vroeger donker begint te worden haal ik ze onder het stof vandaan. Ik heb een hele grote bak met daarin allerlei kleuren en verschillende vormen kaarsen. Gezellig op een houten plateau of een kandelaar. Ja ik houd ervan!
  • 3) Thee. Ik ben helemaal geen thee meisje die het hele jaar door thee drinkt. Maar zodra het herfst wordt haal ik allerlei lekkere smaakjes uit de kelderkast en ga ik weer helemaal los. Niet voor niets dat ik eerder al de lekkerste herfst/winter thee met jullie deelde! Overigens ben ik dit jaar ook al in de zomer begonnen met thee drinken want dat schijnt ook erg goed te zijn. Bekijk mijn recept voor een lekkere matcha ijsthee maar eens.

Handige musthaves in de herfst/winter

Maar naast dat je voor in huis musthaves hebt, zijn er ook nog een aantal voor ‘buiten’ die niet mogen ontbreken.

Bol AlgemeenBol Algemeen
  • 4) Een sjaal. Ik ben niet van de mutsen, want dan zit mijn haar niet meer (lees: statisch!). Maar warme sjaals zijn mijn lievelings haha. Ik heb echt een heleboel verschillende, want ja het moet natuurlijk wel bij mijn outfit en mood passen.
  • 5) Droge handen crème. Mijn handen zijn, zodra het onder de 15 graden is, altijd ontzettend droog. Dus gebruik ik met regelmaat handencrème. Echter bleef ik maar smeren en smeren en hielpen al die crèmes maar voor eventjes. Gelukkig mocht ik de droge handen crème van Drs Leenarts testen, want deze is echt super fijn. Had ik kunnen weten want de producten die ik voor mijn kinderen hebben werken ook als een tierelier.

Nu ben ik ook wel benieuwd naar jouw musthaves, komen ze overeen of heb je nog wat aanvullingen? Ik ben benieuwd want we moeten toch elkaar maar warm houden zo tijdens deze koude dagen 😉

2 reacties op “5 handige musthaves in de herfst/winter

Reageren is niet mogelijk.