Halo Selfie Light | Winactie

HaloRingLightp001

Soms komen er persberichten binnen in de mailbox waar ik direct enthousiast van wordt. Een match made in heaven lijkt het dan waardoor ik meteen in de pen klim (oftewel op reply klik) om te kijken of het mogelijk is dat ik het product kan testen. Ik doe dat niet vaak, maar bij de Halo Selfie Light dus wel. Want als het gaat om fotograferen dan wil ik graag op de hoogte zijn van alle tips, nieuws en gadgets. 

De Halo Selfie Light

Het geheim van een perfecte selfie is de belichting. Zonder de juiste lichtinval is het moeilijk om een mooie foto te maken. De meeste smartphones hebben alleen geen flitser aan de voorkant en maken daardoor minder mooie foto’s. Alleen nu is er de Halo Selfie Light, een handige gadget die je op het front van de camera plaatst op je mobiel. Hij is geschikt voor vrijwel elke smartphone, kan ook gebruikt worden op laptop camera’s en is bijzonder licht om mee te nemen. Zowel de clip waarmee je hem bevestigt, als de onderkant van de ring heeft een rubberen anti-slip laagje, dat frictie met het scherm voorkomt.

 • Halo Selfie Light met 36 heldere LEDs
 • Maak de perfecte selfie met uw telefoon
 • 3 verschillende niveaus van helderheid
 • Past perfect op elke smartphone
 • Ook handig in een donkere omgeving
 • Zacht oppervlak voor minimale frictie met smartphone
 • Indien volledig opgeladen, goed voor 45 minuten licht
 • Ook te gebruiken als zaklamp in het donker
 • Werkt met ingebouwde Lithium batterij (250mAH – 3.7V)
 • Op te laden via meegeleverde USB kabel
 • Gewicht: 90g

De Halo Selfie Light is te koop bij Coolgift.com voor €24,95, maar nu ook te winnen bij Meisje Eigenwijsje!

img_0063

Mijn ervaring

Claudia van BeaFitMom heeft ook een Halo Selfie Light en toen ik bij haar op bezoek was voor de fotoshoot maakten we een selfie met behulp van de Selfie Light. Echt een ideaal ding vond ik het, vooral ook omdat er drie standen op zitten zodat je zelf kunt kijken welk licht je nodig hebt. Dus toen ik hem zelf ontving om te testen was ik ook erg blij dat ik er nog twee extra kreeg om weg te geven. Ik heb hem nog niet zo super veel gebruikt, dat geef ik toe. Maar dat komt vooral omdat ik gewoon heel weinig selfies maak. Maar de paar keer dat ik hem gebruikte vond ik het echt handig. Het geeft net dat kleine beetje extra gloed aan je foto en dat is in de herfst wel prettig.

Wel heb ik een klein minpuntje ontdekt. En dat is dat wanneer je een bril draagt je de Halo Selfie Light in de bril glazen ziet. Dat ontdekte ik namelijk toen ik een selfie met mijn moeder wilde maken. Ziet er best gek uit haha.

Winactie

Ik heb twee Halo Selfie Lights om weg te geven. En dit keer zijn er dan ook twee manieren om er eentje te kunnen bemachtigen.

img_0061

Je kunt een Halo Selfie Light winnen door te reageren op deze blog en/of Facebookpagina.

En de andere ga ik verloten onder de deelnemers van mijn Mama Kijkt Anders project. Deze is afgelopen vrijdag gestart op Instagram en duurt tot zondag. Weet je niet wat het inhoud lees dan mijn blog hierover. Mocht je nog mee willen doen dan kan dat, wel moet je dan nog even de onderwerpen van vrijdag, zaterdag en zondag online zetten, met duidelijk erbij vermeld welk onderwerp/welke dag het is. Ik gooi dan gewoon, net zoals bij de blog, alle namen op een hoop en kies er eentje uit. Je hoeft dus niet de mooiste foto gemaakt te hebben om te kunnen winnen.

Maak jij wel eens selfies?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

18 reacties

 1. Margo op 17 oktober 2016 om 13:26

  Oh! Wat is dit voor hip ding! Die wil ik wel winnen 🙂

 2. Marijke op 17 oktober 2016 om 13:29

  Oh dat is handig, Ik liep er net zelf tegenaan dat ik geen mooie selfie kon maken van het weekend omdat het te donker was. Oké ik zat in de achtbaan in de efteling. Maar toch….
  Mama kijkt anders moet ik idd nog inhalen. MAar of me dat lukt. Ik laat het je weten. Van het weekend in de efteling kwam het er niet van…..

 3. Bregje op 17 oktober 2016 om 13:31

  Wat een handig ding! Zeker nu in de donkere maanden 😉

 4. Ilse van Kreanimo op 17 oktober 2016 om 14:24

  Ik zou dat dus gewoon eens willen uitproberen…
  Zoals Breg zegt is foto’s maken in de donkere maanden niet zo handig met een smartphone.

  En aangezien ik al netjes mee aan het doen ben met “mama kijkt anders” maak ik ook nog kans 😉

 5. Bodil op 17 oktober 2016 om 15:15

  Wat handig! Ik maak zelden selfies, vooral omdat ze er meestal zo bagger uitzien 😛
  Zou wel een fijne gadget zijn, ook om meer ‘onsies’ te kunnen maken met mijn meisjes samen!

 6. Alissa op 17 oktober 2016 om 16:03

  Dat klinkt wel heel handig! Stiekem ben ik wel nieuwsgierig naar die brilfie met je moeder, hoe dat eruit ziet. Ik maak graag kans (ik doe trouwens ook mee met de instachallenge)

  • Nicole op 18 oktober 2016 om 07:35

   Hij staat op mn facebook 😉

 7. Anna op 17 oktober 2016 om 16:39

  Super grappig ding.. heel handig ik doe graag mee

 8. Marian op 17 oktober 2016 om 16:56

  Mooie selfies maken dat is inderdaad nogal een gedoe. Dit is misschien de oplossing! Wel een hip ding dus ik probeer het graag eens uit!

 9. Jessica op 17 oktober 2016 om 17:31

  Wat leuk! Ik doe heel graag mee, maak niet zoveel selfies omdat ik ze vaak niet mooi vind door idd een verkeerde belichting! Maar dit ziet er super goed uit.

 10. Marsha op 17 oktober 2016 om 19:12

  Wat gaaf zeg!! Dit past echt bij mij haha. Ik doe graag mee! -x-

 11. Wanda Berg op 17 oktober 2016 om 21:47

  Wat een geweldige kans doe heel graag mee, kan zo selfielicht echt heel erg goed gebruiken aangezien de camera op mijn telefoon niet echt goed licht geeft en ik gek ben op selfie’s ga heel hard hopen dat met veel geluk dit handige selfielicht mijn kant op mag komen.

  Liefs Wanda

 12. Lieke van Veen op 17 oktober 2016 om 23:26

  Ik heb er al een aantal bloggers over zien schrijven en ben heel benieuwd naar deze selfie light. Ik doe graag mee met deze winactie!
  Ik volg je blog en ik volg je op facebook (lieke van veen)

 13. Nancy van der kamp op 18 oktober 2016 om 21:57

  Dat lijkt me super handig ik doe graag mee !

 14. Tamara TS op 18 oktober 2016 om 22:43

  Wat een grappig ding! Ik doe graag mee, zodat ik geen 100 selfies meer hoef te maken om 1 goeie te hebben. 😉

 15. Meike op 19 oktober 2016 om 10:44

  Wat een gave winactie. Ik doe graag mee!

 16. Sylvia op 19 oktober 2016 om 15:54

  O, die kende ik nog niet, maar dat is wel echt super handig! Graag waag ik een kansje!

 17. Aniek op 20 oktober 2016 om 11:28

  Ik wil dit graag winnen.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje