Halo Selfie Light | Winactie

Soms komen er persberichten binnen in de mailbox waar ik direct enthousiast van wordt. Een match made in heaven lijkt het dan waardoor ik meteen in de pen klim (oftewel op reply klik) om te kijken of het mogelijk is dat ik het product kan testen. Ik doe dat niet vaak, maar bij de Halo Selfie Light dus wel. Want als het gaat om fotograferen dan wil ik graag op de hoogte zijn van alle tips, nieuws en gadgets. 

De Halo Selfie Light

Het geheim van een perfecte selfie is de belichting. Zonder de juiste lichtinval is het moeilijk om een mooie foto te maken. De meeste smartphones hebben alleen geen flitser aan de voorkant en maken daardoor minder mooie foto’s. Alleen nu is er de Halo Selfie Light, een handige gadget die je op het front van de camera plaatst op je mobiel. Hij is geschikt voor vrijwel elke smartphone, kan ook gebruikt worden op laptop camera’s en is bijzonder licht om mee te nemen. Zowel de clip waarmee je hem bevestigt, als de onderkant van de ring heeft een rubberen anti-slip laagje, dat frictie met het scherm voorkomt.

 • Halo Selfie Light met 36 heldere LEDs
 • Maak de perfecte selfie met uw telefoon
 • 3 verschillende niveaus van helderheid
 • Past perfect op elke smartphone
 • Ook handig in een donkere omgeving
 • Zacht oppervlak voor minimale frictie met smartphone
 • Indien volledig opgeladen, goed voor 45 minuten licht
 • Ook te gebruiken als zaklamp in het donker
 • Werkt met ingebouwde Lithium batterij (250mAH – 3.7V)
 • Op te laden via meegeleverde USB kabel
 • Gewicht: 90g

De Halo Selfie Light is te koop bij Coolgift.com voor €24,95, maar nu ook te winnen bij Meisje Eigenwijsje!

img_0063

Mijn ervaring

Claudia van BeaFitMom heeft ook een Halo Selfie Light en toen ik bij haar op bezoek was voor de fotoshoot maakten we een selfie met behulp van de Selfie Light. Echt een ideaal ding vond ik het, vooral ook omdat er drie standen op zitten zodat je zelf kunt kijken welk licht je nodig hebt. Dus toen ik hem zelf ontving om te testen was ik ook erg blij dat ik er nog twee extra kreeg om weg te geven. Ik heb hem nog niet zo super veel gebruikt, dat geef ik toe. Maar dat komt vooral omdat ik gewoon heel weinig selfies maak. Maar de paar keer dat ik hem gebruikte vond ik het echt handig. Het geeft net dat kleine beetje extra gloed aan je foto en dat is in de herfst wel prettig.

Wel heb ik een klein minpuntje ontdekt. En dat is dat wanneer je een bril draagt je de Halo Selfie Light in de bril glazen ziet. Dat ontdekte ik namelijk toen ik een selfie met mijn moeder wilde maken. Ziet er best gek uit haha.

Winactie

Ik heb twee Halo Selfie Lights om weg te geven. En dit keer zijn er dan ook twee manieren om er eentje te kunnen bemachtigen.

img_0061

Je kunt een Halo Selfie Light winnen door te reageren op deze blog en/of Facebookpagina.

En de andere ga ik verloten onder de deelnemers van mijn Mama Kijkt Anders project. Deze is afgelopen vrijdag gestart op Instagram en duurt tot zondag. Weet je niet wat het inhoud lees dan mijn blog hierover. Mocht je nog mee willen doen dan kan dat, wel moet je dan nog even de onderwerpen van vrijdag, zaterdag en zondag online zetten, met duidelijk erbij vermeld welk onderwerp/welke dag het is. Ik gooi dan gewoon, net zoals bij de blog, alle namen op een hoop en kies er eentje uit. Je hoeft dus niet de mooiste foto gemaakt te hebben om te kunnen winnen.

Maak jij wel eens selfies?

18 reacties op “Halo Selfie Light | Winactie

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *