Halloween Spooky Days bij Walibi Holland (herfstvakantie)

Halloween Spooky Days bij Walibi Holland. Het griezelevenement tijdens de herfstvakantie (van 15 t/m 30 oktober) voor gezinnen met jonge monsters. In Walibi Holland is de 4e editie van Halloween Spooky Days van start gegaan, het griezelevenement voor families met kinderen tussen de 6 en 12 jaar. De hele maand oktober waan je je in Halloweensfeer en is Walibi het domein van Daysee, freaks, trollen en piraten. Dwaal door de griezelzones Pirate’s Cove, Tangled Twigs, Nightmares en Ghostly Graveyard. Ook kun je op onderzoek uit in Camp of Curiosities of je creativiteit de vrije loop laten in Festival of Freaks.

Halloween Spooky Days, het spannendste familie-uitje tijdens de herfstvakantie!

Op zoek naar een leuk en spannend uitje voor tijdens de herfstvakantie? Ga dan naar Walibi Holland tijdens de Halloween Spooky Days. Kinderen tot 12 jaar kunnen verkleed naar het park komen. Voor de allerkleinsten die het een beetje spannend vinden is er een anti-monster button, zodat monsters hen niet benaderen.

Festival of Freaks

Daysee zwaait in oktober de scepter in Walibi Holland tijdens Spooky Days! In haar eigen Festival of Freaks verwelkomt ze samen met haar freaks uit het circus alle gasten. Je kan hier je hart ophalen met de leukste activiteiten; laat je schminken, maak je eigen griezelmasker of ga met Daysee en haar Freaks op de foto. Ook heeft Daysee een monsterkist gevonden, help haar in haar spannende zoektocht om de code van de kist te kraken. Aan het einde van het avontuur is er een mooie beloning voor het harde werk! Bovendien loopt ze gedurende de dag door het park om kinderen te laten schrikken en samen op de foto te gaan..

Camp of Curiosities

Ga samen met het hele gezin op ontdekkingsreis en maak een spannende tocht door het verlaten circusgebied. Ruik je de olifantenpoep? En ligt daar verscholen in de bosjes een trapeze? Wandel door dit gebied en ontmoet Daysee haar achtergebleven circusfreaks.

Vier griezelzones: Pirate’s Cove, Tangled Twigs, Nightmares en Ghostly Graveyard

Dwaal door het park en stap de griezelzones binnen. Het is alle hens aan dek in Pirate’s Cove, waar echte zeerovers op je staan te wachten voor een zwaardgevecht! In Tangled Twigs loop je het wonderlijke monsterland van de trollen binnen, zie jij ze zitten en durf je dichterbij te komen? Word je wakker of blijf je slapen; in Nightmares beleef je je eigen nachtmerrie en in Ghostly Graveyard bezoek je een kerkhof, durf jij dit aan? Kijk uit, alles lijkt hier nog te leven…

Onderzoek Walibi Holland over enge situaties

Walibi Holland heeft een onderzoek uitgevoerd onder 1025 respondenten, waaruit blijkt dat Nederlandse volwassenen geen helden zijn als het aankomt op griezelen. 40% van de Nederlanders geeft aan weleens bang te zijn in het donker. Slechts 1 op de 4 Nederlanders vindt het leuk om te griezelen, maar toch gaat iets meer dan de helft (55%) van de Nederlandse volwassenen liever een spookhuis in dan dat zij een ritje in een achtbaan maken. Als we dan een spookhuis betreden, doen we dat het allerliefste met een sterke man. Ruim 75% van de Nederlanders gaf aan het liefst met Rico Verhoeven een spookhuis te betreden. 60% van de kinderen bezoekt het liefst een spookhuis met Freek Vonk.

Praktische informatie Halloween Spooky Days

Openingsdagen: 15 t/m 30 oktober 2022
Openingstijden: van 10:00 tot 18:00 uur
Consumentenadviesprijs: €36,00 voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Kinderen vanaf 6 t/m 11 jaar: €29,00
Kinderen tot 12 jaar kunnen verkleed naar het park komen.

Winactie Halloween Spooky Days

Ik mag twee tickets voor de Halloween Spooky Days weggeven. Deze tickets zijn te gebruiken op 17 oktober, 18 oktober, 19 oktober, 24 oktober, 25 oktober of 26 oktober. Let hier dus goed op! Op de andere dagen zijn de tickets niet geldig.

Reageer dus op deze blog om te laten weten dat je meedoet en laat je email adres achter.

Daarom is dit ook een hele korte winactie die alleen loopt op 16 en 17 oktober zodat je vijf dagen de mogelijkheid hebt om te gaan. Let op: zorg voor een geldig email adres want ik mail je de codes voor de tickets toe die je zelf nog moet verzilveren. Houd je mailbox dus goed in de gaten. Op maandag 17 oktober om 20 uur stuur ik de winnaar de mail! De winnaar is bekend!

19 reacties op “Halloween Spooky Days bij Walibi Holland (herfstvakantie)

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *