Halloween Spooky Days bij Walibi Holland (herfstvakantie)

Halloween Spooky Days bij Walibi Holland (herfstvakantie)

Halloween Spooky Days bij Walibi Holland. Hét griezelevenement op 7 en 8 oktober en tijdens de herfstvakantie (van 14 t/m 29 oktober) voor gezinnen met jonge monsters. In Walibi Holland is de 5e editie van Halloween Spooky Days van start gegaan, het griezelevenement voor families met kinderen tussen de 6 en 12 jaar. De hele maand oktober waan je je in Halloweensfeer en is Walibi het domein van Daysee, freaks, trollen en piraten. Dwaal door de griezelzones Pirate’s Cove, Tangled Twigs, Nightmares en Ghostly Graveyard. Ook kun je op onderzoek uit in Camp of Curiosities of je creativiteit de vrije loop laten in Festival of Freaks.

Halloween Spooky Days, het spannendste familie-uitje tijdens de herfstvakantie!

Op zoek naar een leuk en spannend uitje voor tijdens de herfstvakantie? Ga dan naar Walibi Holland tijdens de Halloween Spooky Days. Kinderen tot 12 jaar kunnen verkleed naar het park komen. Voor de allerkleinsten die het een beetje spannend vinden is er een anti-monster button, zodat monsters hen niet benaderen.

Festival of Freaks

Daysee zwaait in oktober de scepter in Walibi Holland tijdens Spooky Days! In haar eigen Festival of Freaks verwelkomt ze samen met haar freaks uit het circus alle gasten. Je kan hier je hart ophalen met de leukste activiteiten; laat je schminken, maak je eigen griezelmasker of ga met Daysee en haar Freaks op de foto. Ook heeft Daysee een monsterkist gevonden, help haar in haar spannende zoektocht om de code van de kist te kraken. Aan het einde van het avontuur is er een mooie beloning voor het harde werk! Bovendien loopt ze gedurende de dag door het park om kinderen te laten schrikken en samen op de foto te gaan..

Camp of Curiosities

Ga samen met het hele gezin op ontdekkingsreis en maak een spannende tocht door het verlaten circusgebied. Ruik je de olifantenpoep? En ligt daar verscholen in de bosjes een trapeze? Wandel door dit gebied en ontmoet Daysee haar achtergebleven circusfreaks.

Halloween Spooky Days bij Walibi Holland (herfstvakantie)

Vier griezelzones: Pirate’s Cove, Tangled Twigs, Nightmares en Ghostly Graveyard

Dwaal door het park en stap de griezelzones binnen. Het is alle hens aan dek in Pirate’s Cove, waar echte zeerovers op je staan te wachten voor een zwaardgevecht! In Tangled Twigs loop je het wonderlijke monsterland van de trollen binnen, zie jij ze zitten en durf je dichterbij te komen? Word je wakker of blijf je slapen; in Nightmares beleef je je eigen nachtmerrie en in Ghostly Graveyard bezoek je een kerkhof, durf jij dit aan? Kijk uit, alles lijkt hier nog te leven…

Halloween Spooky Days bij Walibi Holland (herfstvakantie)

Onderzoek Walibi Holland over enge situaties

Walibi Holland heeft een onderzoek uitgevoerd onder 1025 respondenten, waaruit blijkt dat Nederlandse volwassenen geen helden zijn als het aankomt op griezelen. 40% van de Nederlanders geeft aan weleens bang te zijn in het donker. Slechts 1 op de 4 Nederlanders vindt het leuk om te griezelen, maar toch gaat iets meer dan de helft (55%) van de Nederlandse volwassenen liever een spookhuis in dan dat zij een ritje in een achtbaan maken. Als we dan een spookhuis betreden, doen we dat het allerliefste met een sterke man. Ruim 75% van de Nederlanders gaf aan het liefst met Rico Verhoeven een spookhuis te betreden. 60% van de kinderen bezoekt het liefst een spookhuis met Freek Vonk.

Praktische informatie Halloween Spooky Days

Openingsdagen: 7,8, 14 t/m 29 oktober 2023
Openingstijden: van 10:00 tot 18:00 uur (daarna op diverse dagen Halloween Fright Nights 12+)
Consumentenadviesprijs: vanaf €29,50; zie website voor actuele prijzen.
Kinderen tot 12 jaar kunnen verkleed naar het park komen.

Op 7 en 8 oktober komt Meisje Djamila naar Walibi voor een te gek optreden. Daarnaast maak je kans op een unieke meet & greet! Houd de website van Walibi en socials van Wali in de gaten voor nog meer artiesten en influencers…

Halloween Spooky Days bij Walibi Holland (herfstvakantie)

19 reacties op “Halloween Spooky Days bij Walibi Holland (herfstvakantie)

 • Wow wat een super leuke winactie!
  Ik doe graag mee , ik zou graag met mijn dochter van 11 hier naar toe gaan in de herfstvakantie, echt een grote meidendag!
  Nu duimen maar????
  Groetjes Michelle

 • Ja dit ljjkt mij superleuk. Samen met mijn oudste zoon griezelen. Schminken en actief mee doen is ons op het lijf geschreven.

  • o wow! dat zou gaaf zijn.
   Dit lijkt mij geweldig om met mijn zoon te doen.
   Even een momentje voor hem♡. ipv van met zijn zusjes. ♡

 • super gaaf, mijn dochter wil zo graag eens gaan! dit zou ze geweldig vinden, en mama stiekem ook ????

 • wat een superleuk uitje met onze twee meiden op 25 oktober naar spooky days in walibi. Het kostuum hebben ze al klaar liggen

 • Annemarie middelkoop zegt:

  Super leuk dat zou me dochter super vinden van 11.
  Ze kijkt nu de elke dag de grote mensen versie op youtube

 • Denise Verdoold-Peters zegt:

  mijn 6 jarige praat heel het jaar over Halloween.. dat is echt zijn feest.. hij snapt dan ook echt niet dat hij niet naar de avond editie mag.. echt stom! deze mama wist niet dat er ook een milde versie zou zijn haha (beter voor mama ook) ????
  ik geloof echt dat hij door het dolle heen zal zijn als hij wel in de middag mag komen griezelen! ????

 • Super win actie ????. Wat zou m’n oudste zoon dit geweldig vinden. Neem ik gelijk mijn neefje en nichtje mee, maken we er een top dag van! ????????????

 • Super leuk! Dag is al gereserveerd op de kalender we wisten alleen nog niet wat! Mijn meiden zijn super enthousiast en vinden het ook een beetje spannend maar dAt moet wel goedkomen met zo’n super toffe dag! Onze kostuums liggen al klaar ????

 • Eliatha Buurmans zegt:

  Met de kids naar Walibi tijdens Halloween, wie wil dat nu niet. We doen dus graag mee.

Reageren is niet mogelijk.