Hallo Mama babydoos van Jumbo (gratis)

unboxing-hallo-mama

Er is een nieuwe gratis babydoos in het land. De Hallo Mama babydoos van Jumbo supermarkt. Je kon al bij Jan Linders, Hoogvliet en de Plus een babydoos ophalen op vertoon van het geboortekaartje, maar nu dus ook bij de Jumbo.

Deze babydoos mag je ophalen na de geboorte van je kindje. Echter moet je hem dan wel ophalen voordat je kindje 3 maanden oud is. Zodra ik dit las ben ik diezelfde dag nog naar de winkel gegaan om hem op te halen. Helaas voor ons hadden ze hem toen nog niet binnen, alleen het Hallo Mama Momenten boek. Dit boek kun je ophalen tijdens je zwangerschap.

De week erop hadden ze hem gelukkig wel binnen maar moest ik alsnog twee keer naar de winkel. Dit omdat ik blijkbaar een geboortekaartje mee moest nemen. Dit stond echter niet op het formulier wat ik uit moest printen. Maar goed, eindelijk had ik hem dan binnen. Het is een behoorlijk grote doos die je ontvangt en met de babydoos van Jan Linders in mijn gedachten had ik grote verwachtingen.

Hallo mama babydoos van Jumbo

Samen met mijn dochter Fay heb ik de doos uitgepakt. In deze unboxing kun je zien wat er allemaal in zit en of er inderdaad net zoveel in zat als in de doos van de Jan Linders.

Ben jij nu ook pas bevallen en wil je deze gratis babydoos ophalen? Vraag jouw babydoos dan aan via deze link van de Jumbo.

Wist jij al dat de Jumbo een gratis babydoos heeft? En heb jij hem al gehaald?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden ,
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

11 reacties

 1. Maaike op 4 september 2017 om 07:55

  Wat leuk dat jumbo dat ook doet. Moet je dan ook je gegevens achter laten? Want dat vond ik zo stom bij andere babydozen, dat je vervolgens constant gebeld wordt met aanbiedingen op abonnementen enzo.

  • Nicole op 4 september 2017 om 08:58

   Ja je moet wel gegevens achterlaten alleen weet ik niet meer of het ook je telefoonnummer is. Ik ben in ieder geval nog niet gebeld haha.

  • Joy op 5 september 2017 om 12:47

   Tja, irritant dat klopt. Maar die producten kunnen niet zomaar gratis weggegeven worden. De sponsoren vertwachten er wat voor terug.

 2. Milou op 4 september 2017 om 13:32

  Wat leuk dat er nu ook zoiets van Jumbo is! Zoals Maaike zegt, ik vond dat met gegevens achter laten ook vervelend omdat ik nog lang lastig werd gevallen met ‘acties’.. Ik wilde trouwens ook even zeggen dat ik vind dat je er goed uit ziet:-) en wat is Fay een schatje zeg!

 3. Esther op 4 september 2017 om 20:58

  Oooh ik mag nog ? Op naar de Jumbo! Toch nog wat bruikbare producten.

 4. Monique op 4 september 2017 om 22:17

  Wat leuk! En gezellig zo samen met Fay alles uitpakken 🙂 Volgens mij was deze er nog niet toen ik net was bevallen van Quinn, maar de inhoud ziet er goed uit! Lieve knuffel ook, die erbij zit!

 5. Henrieke op 5 september 2017 om 12:46

  Wat leuk, dit was me helemaal ontgaan! Als ik eraan denk pik ik hem ook op wanneer we zover zijn. 🙂

 6. Roelina op 5 september 2017 om 22:53

  Wat leuk al die dozen… ik heb er in mijn zwangerschappen maar twee oipgehaald.. de meest bekende zeg maar. Maar ik vind het wel echt een leuk initiatief. Hier zit ook veel leuks en bruikbaars in.

 7. Nathalie - Volgmama op 8 september 2017 om 12:19

  Wat leuk van Jumbo! Deze spullen kun je beter gebruiken dan de inhoud van de Etos doos wat ik toen had.

 8. Els op 16 december 2017 om 10:13

  Ik zag je artikel staan bij de top 2017. EN ja, ik snap het wel. Leuk filmpje en ik ben ook altijd zo nieuwsgierig :-).

 9. Semra op 23 augustus 2018 om 12:27

  Ja heel leuk alleen jammer dat er rosé muisjes in zitten terwijl ik een zoontje heb ????

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje