Hallo Mama babydoos van Jumbo (gratis)

Er is een nieuwe gratis babydoos in het land. De Hallo Mama babydoos van Jumbo supermarkt. Je kon al bij Jan Linders, Hoogvliet en de Plus een babydoos ophalen op vertoon van het geboortekaartje, maar nu dus ook bij de Jumbo.

Deze babydoos mag je ophalen na de geboorte van je kindje. Echter moet je hem dan wel ophalen voordat je kindje 3 maanden oud is. Zodra ik dit las ben ik diezelfde dag nog naar de winkel gegaan om hem op te halen. Helaas voor ons hadden ze hem toen nog niet binnen, alleen het Hallo Mama Momenten boek. Dit boek kun je ophalen tijdens je zwangerschap.

De week erop hadden ze hem gelukkig wel binnen maar moest ik alsnog twee keer naar de winkel. Dit omdat ik blijkbaar een geboortekaartje mee moest nemen. Dit stond echter niet op het formulier wat ik uit moest printen. Maar goed, eindelijk had ik hem dan binnen. Het is een behoorlijk grote doos die je ontvangt en met de babydoos van Jan Linders in mijn gedachten had ik grote verwachtingen.

Hallo mama babydoos van Jumbo

Samen met mijn dochter Fay heb ik de doos uitgepakt. In deze unboxing kun je zien wat er allemaal in zit en of er inderdaad net zoveel in zat als in de doos van de Jan Linders.

Ben jij nu ook pas bevallen en wil je deze gratis babydoos ophalen? Vraag jouw babydoos dan aan via deze link van de Jumbo.

Wist jij al dat de Jumbo een gratis babydoos heeft? En heb jij hem al gehaald?

11 reacties op “Hallo Mama babydoos van Jumbo (gratis)

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *