Had ik jullie al verteld…

Zo af en toe heb ik wel eens een nieuwtje of iets te vertellen wat niet bepaald in een groot artikel past. Het is dan een kleinigheidje, maar wel iets wat ik wil delen. Ik wist niet zo goed hoe ik dat kon doen maar net had ik opeens een ingeving! Ik wilde namelijk een tweet plaatsen met de woorden “had ik jullie al verteld..” en bedacht me dat dit de ideale zin zou zijn.

Vandaag dus de eerste editie en wie weet komen er nog meer…

Had ik jullie al verteld…

Dat we waarschijnlijk weer een gezinsuitbreiding gaan krijgen? Zoals jullie weten hebben we een hond en een konijn. Nu hebben we vanaf het begin af aan gezegd graag twee honden te willen zodat ze altijd een kameraadje hebben. Nu is het zo dat de moeder van onze hond weer loops was. En ze wilden haar graag dekken met één van de honden van mijn moeder. En laatst kregen we te horen dat het ook gelukt was, ze is drachtig! Waarschijnlijk kunnen wij van dat nestje ook een pup krijgen…. Leuk!!

Dat ik me op het moment echt heel heel heel erg goed voel? Ik weet niet wat het is maar de laatste paar dagen gaan echt super. Ik sta te dansen in de woonkamer, ik word werkelijk overal vrolijk van en het lukt me zelfs om me te focussen. Kan iemand me vertellen hoe ik dit gedaan heb, want ik wil dit gevoel zo lang mogelijk vast houden!

Dat wij geen kerstboom in huis zouden doen? Maar er nu dus toch een grote boom staat te pronken? Snel hier meer over..

Dat ik vorige week vrijdag door mijn rug ben gegaan en nu (week later) flinke pijnstillers heb gehad omdat elke zucht zelfs pijn doet? Hopelijk werken die rot pillen snel zodat ik tenminste zonder pijn naar onze kleine meid kan lachen!

Dat ik opeens een hele andere (creatieve) kant van mezelf ontdek?

Dat ik mijn haar rood wil verven?

Dat mijn man sinds afgelopen dinsdag bij de vaste raad van elf zit?

Nee? Dan weet je het nu.           

11 reacties op “Had ik jullie al verteld…

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *