Had ik jullie al verteld…

Zo af en toe heb ik wel eens een nieuwtje of iets te vertellen wat niet bepaald in een groot artikel past. Het is dan een kleinigheidje, maar wel iets wat ik wil delen. Ik wist niet zo goed hoe ik dat kon doen maar net had ik opeens een ingeving! Ik wilde namelijk een tweet plaatsen met de woorden “had ik jullie al verteld..” en bedacht me dat dit de ideale zin zou zijn.

Vandaag dus de eerste editie en wie weet komen er nog meer…

Had ik jullie al verteld…

Dat we waarschijnlijk weer een gezinsuitbreiding gaan krijgen? Zoals jullie weten hebben we een hond en een konijn. Nu hebben we vanaf het begin af aan gezegd graag twee honden te willen zodat ze altijd een kameraadje hebben. Nu is het zo dat de moeder van onze hond weer loops was. En ze wilden haar graag dekken met één van de honden van mijn moeder. En laatst kregen we te horen dat het ook gelukt was, ze is drachtig! Waarschijnlijk kunnen wij van dat nestje ook een pup krijgen…. Leuk!!

Dat ik me op het moment echt heel heel heel erg goed voel? Ik weet niet wat het is maar de laatste paar dagen gaan echt super. Ik sta te dansen in de woonkamer, ik word werkelijk overal vrolijk van en het lukt me zelfs om me te focussen. Kan iemand me vertellen hoe ik dit gedaan heb, want ik wil dit gevoel zo lang mogelijk vast houden!

Dat wij geen kerstboom in huis zouden doen? Maar er nu dus toch een grote boom staat te pronken? Snel hier meer over..

Dat ik vorige week vrijdag door mijn rug ben gegaan en nu (week later) flinke pijnstillers heb gehad omdat elke zucht zelfs pijn doet? Hopelijk werken die rot pillen snel zodat ik tenminste zonder pijn naar onze kleine meid kan lachen!

Dat ik opeens een hele andere (creatieve) kant van mezelf ontdek?

Dat ik mijn haar rood wil verven?

Dat mijn man sinds afgelopen dinsdag bij de vaste raad van elf zit?

Nee? Dan weet je het nu.           

11 reacties op “Had ik jullie al verteld…

 • Wat leuk een hondje erbij!!! Te gek! Wat fijn dat je je zo goed voelt. Ik voel me gelukkig ook weer happy, maar soms spookt die vraag ook door mijn hoofd: hoe lang? Voor nu genieten we gewoon! X

 • Leuk lijstje! En dat vrolijke gevoel, lekker genieten nu het er is meis! Wie weet blijft het en anders komt het vast snel weer terug 🙂

 • Wat fijn dat je je goed voelt. Lekker van genieten. En van dag tot dag leven. Leuk dat jullie een tweede hond krijgen.

 • Wat leuk een 2e hond erbij, wij zitten ook nog steeds te twijfelen of we een hond moeten nemen! Geniet van dat heerlijke gevoel! Rood, dat zou echt anders zijn zeg!

 • Ben benieuwd naar jullie mogelijke gezinsuitbreiding: de puppy foto’s en verhalen. Wij overwegen een kitten uit het asiel een plekje te geven. Volgende week weten we meer. Fijn dat je heerlijk in je vel zit! Vasthouden meis 🙂

 • Wat een heerlijk bericht om te lezen! De positiviteit spat er vanaf! Ik ben benieuwd naar je rode haar, volgens mij staat dat je goed 🙂

 • Wat leuk, nog een hondje! Fijn dat het zo goed gaat met je.
  Wel vervelend van je rug, hopelijk werken de pijnstillers goed.
  En feliciteer je man met zijn plaats bij de raad van 11, super leuk voor hem! 🙂

 • Ik ben weer helemaal op de hoogte 😉
  Vervelend joh, die rugpijn! Hopelijk slaan de medicijnen snel aan. En super om te horen dat het zo verder zo goed met je gaat en lekker in je vel zit! Ahh en wat ontzettend leuk dat er een pup bij komt!

Reageren is niet mogelijk.