Haat aan de stofzuiger

Wat heb ik een hekel aan stofzuigen. Ik doe het dan ook het liefst zo min mogelijk, maar met 2 golden retrievers in huis en een harig konijn valt er niet aan te ontkomen. Nu heb ik, toen ik op mezelf ging wonen in 2011, een stofzuiger gekregen van mijn oma. Eentje die ik zelf nooit had gekocht want hij was peperduur en waarom zou zo’n ding nou zoveel moeten kosten? Volgens mijn oma was het zeker zijn centen waard en ik moet toegeven, na vier en een half jaar vol met haar doet hij het nog.

Dus dat die stofzuiger een goede aankoop is geweest daar ben ik nu wel van overtuigd. Maar wat een bloedirritant lomp ding is het. Altijd als ik hem nodig heb staat hij niet waar ik hem wil hebben. Het sjouwen ermee is ook niet mijn favoriete bezigheid en aangezien ik hem tegenwoordig 2x per dag tevoorschijn moet halen wil ik een fatsoenlijke woonkamer hebben ben ik hem beu. Dan heb ik nog het geluk dat mijn man de trap, de hal boven en de slaapkamer boven stofzuigt want daar ligt vloerbedekking…

Oplossing

Gelukkig is er nu een oplossing voor het vele gesjouw. Ik zal wel een spuit 11 zijn hiermee maar ik raad het je echt ten volste aan. Een Swiffer sweeper set. Sinds ik de Swiffer in huis heb pak ik slechts 1x in de 2 dagen de stofzuiger. Zie ik namelijk wat haren of kruimels liggen pak ik de Swiffer uit de hoek van de kamer (ja ik heb hem bij de hand) en zo licht als een veertje en zo vlug als een haas heb ik het opgedaan.IMG_6308

Ik klink zo net als een of andere Tellsell reclame, maar jullie weten dat ik altijd eerlijk ben over producten. En als ik enthousiast ben, dan ben ik enthousiast! En ik ben nu dus enorm blij met deze oplossing. Natuurlijk zou het nog fijner zijn als de honden en het konijn gewoon niet meer haren, maar dat zal nooit gebeuren denk ik haha.

Je kunt de Swiffer set en het navulpak met 36 stofdoeken kopen op het huishoudplein. Er is nu zelfs een aanbieding met 50% korting!

Heb jij net zo’n hekel aan stofzuigen als ik?

testafbeelding

15 reacties op “Haat aan de stofzuiger

 • Oooh ik heb ook zo’n bloedhekel aan stofzuigen! Met een hond moeten wij ook vaker dan me lief is helaas.
  Wij hebben een ‘henry’ die het erg goed doet, maar idd dat gesjouw ermee; verschrikkelijk!:)

 • Ik gebruik de swiffer alleen voor onder de bank. Heb het idee dat ik het met de stofzuiger toch schoner krijg. Het sjouwen en slepen valt hier wel mee want wij hebben op iedere verdieping een stofzuiger staan. Scheelt echt een hoop!

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) zegt:

   Haha ja Bart stofzuigt ook het meeste hoor. Handig zulke mannen!

 • Als je zo’n hekel hebt aan stofzuigen, dan moet je een robotstofzuiger kopen! Echt ideaal! Zo ‘ben’ ik nu aan het stofzuigen terwijl ik blogs lees 😛

 • Join the club! Hier nog een stofzuiger hater…hahaha…ik heb ook een schurft aan dat ding! Misschien van vroeger overgehouden aangezien mijn moeder altijd aan het poetsen was 😉

 • Ik heb geen hekel aan stofzuigen, het is ook geen hobby, maar hekel….nee. Hier ziet de stofzuiger ook 2x per dag het huis, we hebben een Swiffer geprobeerd maar vinden dat er daardoor nog veel haren en troep bleven liggen, met een man met een flinke huisstofmijt allergie was dat niet handig, dus wij blijven gewoon stofzuigen en gaan er dan met een dweil achteraan.

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) zegt:

   Oh ik geef je groot gelijk, vooral met zo’n allergie. Echter heb ik ook nog een kleine rondlopen en dweilen is dus sowieso iets wat ik echt niet 2x per dag kan doen haha..

   Oh ennuh dat hekel mag je met een korreltje zout nemen hoor 😉

 • Ik moet echt elke dag stofzuigen. Ik heb een zwarte labrador en een licht bruine laminaat vloer. Je ziet werkelijk alles. Heel soms swiffer is wel, maar dan moet ik wel echt de ochtend daarna de stofzuiger pakken anders werkt het echt niet!

 • Ik vind stofzuigen ook minder erg dan bijv de afwas of de was. Dat vind ik zoooo erg. Ook al heb ik een vaatwasser, ik vind het zo ranzig bbrrr

 • Ik vind stofzuigen gelukkig niet erg. Ik doe het ook geregeld ivm de kruimels van de kinderen 😉 en de poesjes. Een swiffer heb ik niet eens :S

 • Ik vind stofzuigen ook een stuk leuker nu we een stofzuigersysteem hebben in het huis. De swiffer heb ik voor onder de bank, daar kom je met geen enkele stofzuiger onder als je een lage bank hebt

Reageren is niet mogelijk.