Haar snoetje zegt echt alles…

Afgelopen zaterdag had ik weer een leuk uitje met mijn moeder en dochter samen. We gingen namelijk naar de nieuwe show van K3 in het Beursgebouw in Eindhoven. Mijn dochter Fay had dit namelijk als cadeau van haar opa en oma gekregen, super leuk. Ze keek er al erg lang naar uit en stiekem moet ik toegeven: ik ook haha. Ik vind de muziek van K3 best leuk eigenlijk, al heeft het zo zijn grenzen uiteraard. Tijdens de show zag ik ons meisje zo genieten. Haar snoetje zegt dan echt alles…

Haar snoetje zegt alles

De pretoogjes die glimmen, het kuiltje in haar rechterwang vlakbij haar mond en de wangetjes die helemaal rond en rood zijn. Het is echt kenmerkend voor haar. Ze heeft echt een bepaalde blik wanneer ze gelukkig is en geniet. Deze blik zie dan bijvoorbeeld bij de K3 show, maar ook wanneer ze dieren ziet, naar haar broertje kijkt en/of met hem speelt en op vele andere momenten.

Wanneer ik die blik zie dan gloei ik zelf ook vanbinnen. Want het meest geweldige gevoel wat je als moeder kunt hebben is wel het zien en ervaren van het geluk van je kind(eren).

Bol AlgemeenBol Algemeen

Een blik zegt meer dan duizend woorden

Ze zeggen wel eens dat een blik meer zegt dan duizend woorden. En dat klopt wellicht niet in alle gevallen, maar in haar geval wel gewoon. Want alhoewel ze het soms moeilijk vindt om in woorden uit te leggen hoe ze iets vond “ja wel leuk”, kun je aan haar blik zien hoe erg ze aan het genieten is. En die blik probeer ik dan ook altijd te vangen. Met mijn ogen, maar soms ook met een camera of mijn telefoon.

De laatste twee foto’s zijn gemaakt door Femke van Houts. Zij heeft bij ons in februari een lifestyle fotoshoot gedaan met beide kinderen.

Heeft jouw kind ook zo’n bepaalde blik waaraan je kunt zien dat hij/zij echt puur geniet?

2 reacties op “Haar snoetje zegt echt alles…

  • Isabelle is nog wat klein, maar toch zegt ook haar blik zo veel! Ze kan je zo verliefd aan kijken. Ik smelt dan helemaal!

  • Heerlijk als je je kind zo ziet genieten. Mijn zoon krijgt vooral van die puntwangen die je zelfs vanaf de achterkant ziet. Ik hem hem al regelmatig stiekem zien genieten, terwijl hij deed dat hij er niet aan vond. Haha grapjas

Reageren is niet mogelijk.