Guus Meeuwis in The Royal Albert Hall

IMG_5521

Afgelopen zondag kwam er een jongensdroom uit. En mijn man en ik (en mijn ouders, maar zij zaten ergens anders in de zaal) waren er getuigen van. Enorm vereerd voelen we ons, dat we dit magische moment mochten delen met ‘slechts’ een aantal andere Nederlanders. London was op dat moment ook gewoon van ons, The Royal Albert Hall was van ons.. Sir Guus trad namelijk op en liet niet alleen alle (Nederlandse) toeschouwers met kippenvel achter maar ook alle Engelse werknemers in het gebouw.IMG_5195

Wat Guus Meeuwis, samen met zijn band en crew, veroorzaakte en voor elkaar kreeg is denk ik nog geen enkele andere artiest gelukt daar in The Royal Albert Hall. De concertzaal trilde op zijn grondvesten tijdens nummers zoals ‘ik tel tot drie’, ‘brabant’ en ‘op straat’. Vele tranen vielen er ook, want Guus weet niet alleen hoe je moet feesten, hij weet ook emotie te leggen in zijn nummers. Nummers die dichtbij komen en niet anders kunnen dan je raken. IMG_5213Guus zelf kwam een aantal keer niet uit zijn woorden. Hij had allerlei toespraken van te voren al bedacht maar nu hij zo voor alle mensen stond op het podium wist hij het gewoon niet meer. Het was mooier dan in zijn jongensdroom en nog gaver dan verwacht.

Het was oprecht een bijzondere show. Weinig poespas, vooral “doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg” oftewel heerlijk Brabants. De zaal zong vanaf de eerste seconde mee, met zowel de vrolijke meezingers als de tranentrekkers. Dat dit een totaal andere show was dan alle andere shows die er ooit zijn geweest bleek wel op het einde. De show zat er echt op, Guus en zijn gevolg moest het podium verlaten en plaatsmaken voor de artiest die de dag er na zou optreden. Toch waren de fans van Guus het hier niet mee eens, het was zo’n feest.. Men wilde nog niet “naar huis”.

Dus we bleven zingen met zijn allen. En dan niet voor even, nee minutenlang, totdat Guus toch nog even terug kwam voor zijn allerlaatste diepe buiging. Daarna was het ECHT afgelopen. Maar zoals je merkte aan de bezoekers buiten The Royal Albert hall, in de metro en op maandagavond zelfs in het vliegtuig terug naar huis… Deze avond komt nooit ten einde, want in onze herinnering speelt de muziek steeds door!

Guus Meeuwis, de band en crew… Bedankt!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

9 reacties

 1. Marion op 27 mei 2015 om 07:06

  Wauw, wat moet dat een geweldige ervaring zijn geweest! Wat gaaf dat jullie dit mee hebben mogen maken. Wauw!

 2. Malou op 27 mei 2015 om 07:52

  Wat ontzettend gaaf zeg!

 3. Anita op 27 mei 2015 om 08:44

  Zo gaaf hé!! Kippenvel bij het filmpje.

 4. Cindy op 27 mei 2015 om 09:11

  Wat onwijs gaaf om mee te mogen maken! Guus for King!

 5. Tamara - Crazygreatlife op 27 mei 2015 om 10:22

  Wow wat ontzettend gaaf! Lijkt mij echt super dat je er bij bent geweest!

 6. Marjolijn op 27 mei 2015 om 12:26

  Super gaaf!!! Ik zei al tegen Peter mocht hij ooit weer in Londen optreden dan zijn wij daar ook zeker bij, wat een fantastische ervaring lijkt mij dat.

 7. Xaviera op 27 mei 2015 om 16:48

  Wat een bijzondere ervaring, heel gaaf dat jullie dit konden meemaken!

 8. Eline op 27 mei 2015 om 17:50

  Supergaaf dat je hier heen bent geweest!

 9. Sas op 27 mei 2015 om 20:22

  Lijkt me super gaaf om mee te maken. Londen is sowieso top<33

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje