Guilty pleasures

naamloos-2

Wat is een guilty pleasure eigenlijk? Het is een term die je de laatste tijd opeens veel tegenkomt maar zo makkelijk is hij nog niet te vertalen. Het is namelijk nogal een tegenstelling. Je kunt het eigenlijk zien als je schuldig voelen omdat je ergens plezier aan beleefd. Wat je het meest tegenkomt zijn guilty pleasures wat betreft de muziekkeuze. Bijvoorbeeld alle teksten van K3 uit je hoofd kennen terwijl je geen kind hebt of als die hard R&B lover de cd van Frans Bauer grijs draaien. Je kunt het zo gek niet bedenken…

Nu moet ik toegeven dat ik ook wel een aantal guilty pleasures heb waar ik me vooral ook aan toegeef nu ik thuis zit. En omdat guilty pleasures er nu eenmaal zijn om voor uit te komen ga ook ik met de figuurlijke “billen bloot”. Voor jullie speciaal geselecteerd: mijn guilty pleasures.

Music.

 

Happy Hardcore dus. Als ik op een feestje ben of op stap en er komt een happy hardcore nummer dan ga ik hoe dan ook uit mijn plaat. Hakken doe ik ook, weet niet eens of ik het goed doe maar dat boeit me niet.. Ik ga los!

Vinzzent. Je hebt er waarschijnlijk nog nooit van gehoord, maar door een vriendinnetje van me heb ik hem ‘ontdekt’. Nu moet ik toegeven dat ik al lang niet meer naar zijn nummers heb geluisterd, maar ik word er altijd vrolijk van! Dus opzetten maar en dansen door de woonkamer!!

Dit is echt een guilty pleasure.. Dit nummer zong ik altijd met mijn vriendinnen in de kroeg. Maakte niet uit of het nu Carnaval was of niet, wij gingen helemaal los op dit nummer! Als we in onze stamkroeg kwamen dan werd dit ook altijd direct opgezet… Tsjah…

Food.
naamloos (2)
Sinds ik thuis zit eet ik regelmatig een lekkere bruine boterham besmeerd met boter, pindakaas en pure hagelslag! Het liefst allemaal zo dik mogelijk en daar kan ik dan enorm van genieten. Andere combi’s die ik ook lekker vind zijn pindakaas en banaan, kaas en suiker, speculaas met pindakaas en  kaas & salami.

Drinks.
imagesCACI0HJH
Sinds ik zwanger ben drink ik enorm graag frisdrank. En dan het liefste Cola Zero, van die lekkere neppe van de Lidl. Het is soms zelfs zo erg dat ik een glas naast mijn bed neerzet zodat ik ’s nachts en ’s ochtends wat slokken kan pakken.

Series.
naamloos (3)
Ik hou normaal helemaal niet van dit soort series, ik ben meer van de ‘criminal minds’, ‘greys anatomy’, ‘nikita’… Maar om een of andere reden blijf ik dit kijken, het is Sex and the city in het mini en dat is nooit echt mijn favo geweest aangezien ik me er helemaal niet aan kan relateren. Maar toch… Carrie is leuk! Dus ik volg het..

Dit waren niet al mijn guilty pleasures maar ik dacht.. laat ik er nog een paar overhouden voor een later tijdstip *wink*
Wat zijn jouw guilty pleasures?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

8 reacties

 1. jennn op 23 januari 2014 om 09:44

  Jaaa Vinzzent is leuk!

 2. twinkelbella op 23 januari 2014 om 11:29

  Leuk om te lezen! Hmz happy hardcore, vreselijk vind ik dat haha 🙂 en hagelslag vind ik ook super lekker!

 3. Kelly op 23 januari 2014 om 19:26

  leuke blog, en ja pindakaas met hagelslag is erg lekker!
  groetjes http://www.we-heart-fashion.com

 4. Sas op 24 januari 2014 om 10:28

  Haha leuke guilty pleasures. Had er volgens mij tijd geleden een blogje van gemaakt… Mijn pleasures? Backstreetboys, kinderprogramma’s, minions..

  • Misseagles op 25 januari 2014 om 11:08

   Nee de BSB en minions zijn toch geen guilty pleasures? Wel??
   Dan zet ik die ook op mn lijstje hihihi

 5. Nicky op 24 januari 2014 om 11:04

  Wat een bijzonder smaak heb je, zowel je boterham als je frisdrank. Is dit met de zwangerschap ontstaan?
  Leuk om je lijst te lezen.

  • Misseagles op 24 januari 2014 om 11:07

   Haha ja want drink normaal nooit echt frisdrank!

 6. mamavanjenthe (Kelly) op 24 januari 2014 om 11:20

  Heerlijk toch, lekker uit je dak gaan whahaha doe ik thuis ook vaak. Muziekje op, koken, gek doen :-)) Ik heb nog nooit pindakaas met hagelslag gegeten.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje