Guilty pleasures

Wat is een guilty pleasure eigenlijk? Het is een term die je de laatste tijd opeens veel tegenkomt maar zo makkelijk is hij nog niet te vertalen. Het is namelijk nogal een tegenstelling. Je kunt het eigenlijk zien als je schuldig voelen omdat je ergens plezier aan beleefd. Wat je het meest tegenkomt zijn guilty pleasures wat betreft de muziekkeuze. Bijvoorbeeld alle teksten van K3 uit je hoofd kennen terwijl je geen kind hebt of als die hard R&B lover de cd van Frans Bauer grijs draaien. Je kunt het zo gek niet bedenken…

Nu moet ik toegeven dat ik ook wel een aantal guilty pleasures heb waar ik me vooral ook aan toegeef nu ik thuis zit. En omdat guilty pleasures er nu eenmaal zijn om voor uit te komen ga ook ik met de figuurlijke “billen bloot”. Voor jullie speciaal geselecteerd: mijn guilty pleasures.

Music.

Bol AlgemeenBol Algemeen

 

Happy Hardcore dus. Als ik op een feestje ben of op stap en er komt een happy hardcore nummer dan ga ik hoe dan ook uit mijn plaat. Hakken doe ik ook, weet niet eens of ik het goed doe maar dat boeit me niet.. Ik ga los!

Vinzzent. Je hebt er waarschijnlijk nog nooit van gehoord, maar door een vriendinnetje van me heb ik hem ‘ontdekt’. Nu moet ik toegeven dat ik al lang niet meer naar zijn nummers heb geluisterd, maar ik word er altijd vrolijk van! Dus opzetten maar en dansen door de woonkamer!!

Dit is echt een guilty pleasure.. Dit nummer zong ik altijd met mijn vriendinnen in de kroeg. Maakte niet uit of het nu Carnaval was of niet, wij gingen helemaal los op dit nummer! Als we in onze stamkroeg kwamen dan werd dit ook altijd direct opgezet… Tsjah…

Food.
naamloos (2)
Sinds ik thuis zit eet ik regelmatig een lekkere bruine boterham besmeerd met boter, pindakaas en pure hagelslag! Het liefst allemaal zo dik mogelijk en daar kan ik dan enorm van genieten. Andere combi’s die ik ook lekker vind zijn pindakaas en banaan, kaas en suiker, speculaas met pindakaas en  kaas & salami.

Drinks.
imagesCACI0HJH
Sinds ik zwanger ben drink ik enorm graag frisdrank. En dan het liefste Cola Zero, van die lekkere neppe van de Lidl. Het is soms zelfs zo erg dat ik een glas naast mijn bed neerzet zodat ik ’s nachts en ’s ochtends wat slokken kan pakken.

Series.
naamloos (3)
Ik hou normaal helemaal niet van dit soort series, ik ben meer van de ‘criminal minds’, ‘greys anatomy’, ‘nikita’… Maar om een of andere reden blijf ik dit kijken, het is Sex and the city in het mini en dat is nooit echt mijn favo geweest aangezien ik me er helemaal niet aan kan relateren. Maar toch… Carrie is leuk! Dus ik volg het..

Dit waren niet al mijn guilty pleasures maar ik dacht.. laat ik er nog een paar overhouden voor een later tijdstip *wink*
Wat zijn jouw guilty pleasures?

8 reacties op “Guilty pleasures

Reageren is niet mogelijk.