Mijn guilty pleasures deze zwangerschap

Hoe ik tijdens mijn zwangerschap met Fay vooral graag frikandellen speciaal at en cola light dronk heb ik ook nu weer een aantal guilty pleasures. Het blijft toch iets geks vind ik. Dat je opeens bepaalde cravings hebt die je normaliter dus niet hebt. Of het door de hormonen komt of de verandering van je lichaam, ik weet het niet. Maar ik verlang gewoon naar bepaalde dingen en zorg er dan ook voor dat ik daar veelvuldig van kan genieten. 

Lees ook dit: Vreemde eetgewoontes tijdens de zwangerschap

Guilty pleasures deze zwangerschap

Ook deze zwangerschap ontkom ik niet aan mijn prik-verslaving. Tijdens het vele afvallen ben ik daar vrijwel van afgekickt maar hij is weer terug. Al probeer ik wel altijd de light of zero versie te pakken. Maar eigenlijk is dat net zo slecht. Dat wordt dus weer afkicken straks na de bevalling maar ik weet dat ik het kan, dat scheelt!

Daarnaast is haring een echte guilty pleasure van me. Het liefst vers van de visboer, maar is daar geen mogelijkheid voor dan pak ik zure haring, dat mag ook namelijk. Het is een beetje een compensatie voor de gerookte zalm die ik nu niet mag. Want dat is iets waar ik behoorlijk naar verlang maar dus niet mag. Dat wordt direct na de bevalling een flinke maaltijd met sushi, wraps met zalm, broodje carpaccio en een glas wijn hahaha.

Iets wat er deze zwangerschap ook in is geslopen dat is de Latte Macchiato. Wij hebben een Dolce Gusto en normaliter pakte ik dan 1 of 2 keer per week een lekkere kop koffie, maar nu is het elke ochtend raak. Best een duur grapje ook want die cups slaan een flink gat in de portemonnee. Nu wil het wel zo zijn dat het apparaat vorige week kuren begon te vertonen. Help!

Dan een aantal niet food-gerelateerde guilty pleasures..

Mega grote onderbroeken. Van die soort die je bijna tot aan je oksels omhoog kunt trekken. Hoe heerlijk zijn die! Ik kan me dan ook bijna niet meer voorstellen dat ik ooit weer normaal ondergoed ga dragen. En waar ik ze haal? Action haha!

Oh en nog zo eentje in die categorie: slobbertruien. Ik woon daar het liefste in. De hele dag door. Ja nu al! Natuurlijk doe ik dat niet en trek ik gewone kleding aan. Maar zodra ik thuis kom verruil ik het direct om voor een slobbertrui en een joggingbroek. Heerlijk!

Verder zal ik vast nog meer guilty pleasures hebben maar kan er momenteel niet opkomen. Ook dat doet een zwangerschap met je haha!

Wat waren jouw guilty pleasures tijdens de zwangerschap?

De uitgelichte afbeelding is afkomstig van Shutterstock.

18 reacties op “Mijn guilty pleasures deze zwangerschap

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *