Grienen als een klein kind

Ik weet niet wat het is met mij, maar ik kan gewoon bijna geen series meer kijken of ik zit te grienen als een klein kind. De afgelopen tijd heb ik alle seizoenen van Gilmore Girls opnieuw gekeken via Netflix en momenteel ben ik bezig met Grey’s Anatomy. Niet via Netflix, maar gedownload door mijn lieve vriendin Anita. 

Grienen als een klein kind

Bij de Gilmore Girls viel het nog redelijk mee. Het is natuurlijk vooral een heel humoristische serie dus ik heb ook veel gelachen. Maar als er dan een romance ontstond of als mensen uit elkaar gingen of er gebeurde iets anders liefs, dan kon je erop rekenen dat de waterlanders kwamen. Mijn man vond het maar vreemd, maar goed hij vindt de Gilmore Girls ook niet zo leuk. Nee erger is het nog bij Grey’s Anatomy. Ik volg deze serie al vanaf het begin en heb een tijd terug dus seizoen 12 gekregen maar omdat ik nog de Gilmore Girls aan het volgen was zette ik de dokters even aan de kant.

Maar afgelopen week was het dus zover dat ik eindelijk aan seizoen twaalf van Grey’s Anatomy kon beginnen. Ik was al gewaarschuwd door Anita dat het weer een emotioneel seizoen zou zijn en ja hoor. Ze had volledig gelijk. Bij elke aflevering heb ik gemiddeld 3 á 4 keer de tranen over mijn wangen rollen, nee stromen zelfs. En ik zit dan dus echt te grienen als een klein kind. Alsof het mijn eigen vrienden zijn die het overkomt, nee.. nog beter.. alsof ik het zelf overkom. Ik voel het verdriet, ik voel de pijn of ik voel de blijdschap.

Bol AlgemeenBol Algemeen

greys-anatomy-hulu

Ik zit te janken mensen, als een malle!

Op dat moment voelt het helemaal niet vreemd of gek. Maar als de aflevering dan afgelopen is en ik mijn trui kan uitwringen van alle tranen die ik gelaten heb dan voel ik me wel een beetje gek. Het blijft tenslotte ‘maar’ een serie en hoezo zou je daarom huilen?

Huil jij wel eens bij series of films?

18 reacties op “Grienen als een klein kind

Reageren is niet mogelijk.