Grienen als een klein kind

shutterstock_97993250

Ik weet niet wat het is met mij, maar ik kan gewoon bijna geen series meer kijken of ik zit te grienen als een klein kind. De afgelopen tijd heb ik alle seizoenen van Gilmore Girls opnieuw gekeken via Netflix en momenteel ben ik bezig met Grey’s Anatomy. Niet via Netflix, maar gedownload door mijn lieve vriendin Anita. 

Grienen als een klein kind

Bij de Gilmore Girls viel het nog redelijk mee. Het is natuurlijk vooral een heel humoristische serie dus ik heb ook veel gelachen. Maar als er dan een romance ontstond of als mensen uit elkaar gingen of er gebeurde iets anders liefs, dan kon je erop rekenen dat de waterlanders kwamen. Mijn man vond het maar vreemd, maar goed hij vindt de Gilmore Girls ook niet zo leuk. Nee erger is het nog bij Grey’s Anatomy. Ik volg deze serie al vanaf het begin en heb een tijd terug dus seizoen 12 gekregen maar omdat ik nog de Gilmore Girls aan het volgen was zette ik de dokters even aan de kant.

Maar afgelopen week was het dus zover dat ik eindelijk aan seizoen twaalf van Grey’s Anatomy kon beginnen. Ik was al gewaarschuwd door Anita dat het weer een emotioneel seizoen zou zijn en ja hoor. Ze had volledig gelijk. Bij elke aflevering heb ik gemiddeld 3 á 4 keer de tranen over mijn wangen rollen, nee stromen zelfs. En ik zit dan dus echt te grienen als een klein kind. Alsof het mijn eigen vrienden zijn die het overkomt, nee.. nog beter.. alsof ik het zelf overkom. Ik voel het verdriet, ik voel de pijn of ik voel de blijdschap.

greys-anatomy-hulu

Ik zit te janken mensen, als een malle!

Op dat moment voelt het helemaal niet vreemd of gek. Maar als de aflevering dan afgelopen is en ik mijn trui kan uitwringen van alle tranen die ik gelaten heb dan voel ik me wel een beetje gek. Het blijft tenslotte ‘maar’ een serie en hoezo zou je daarom huilen?

Huil jij wel eens bij series of films?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

18 reacties

 1. Monique op 21 oktober 2016 om 07:55

  Normaal gesproken huil ik helemaal niet snel bij een film of serie, maar sinds ik zwanger ben…. poehee! Ik veeg de tranen altijd snel weg want een klein beetje gênant vind ik het wel 😉

 2. Romy op 21 oktober 2016 om 08:13

  Ik voel me juist af e toe alsof ik van steen ben, omdat ik bijna nooit huil bij films en series 😉 Alleen bij My Sister’s Keeper kon ik het echt niet droog houden.

 3. Bregje op 21 oktober 2016 om 08:15

  Haha, ik herken het hoor! Laatst zag ik ‘Me before you’ en ik zat nog net niet te brullen… ?

 4. MetMirjam op 21 oktober 2016 om 08:20

  Dat herken ik wel ja! Sinds ik moeder ben huil ik bijna overal over 😉

 5. Nicole @ Everyday-Life.nl op 21 oktober 2016 om 09:46

  Vroeger (lees: voor ik de eerste keer zwanger was) huilde ik echt nooit. Heel zelden. Alleen bij leed in de echte wereld. Maar sinds ik moeder ben en al die hormonen een rol spelen, jank ik echt bij alles. Zelfs bij Masterchef Australia.

 6. Lieke - Life As Lieke op 21 oktober 2016 om 09:47

  Herkenbaar! Ik huil ook heel snel bij een film of een serie 😉

 7. Liess op 21 oktober 2016 om 10:41

  Als ik ergens lekker in zit jank ik wel mee hoor. Mijn man moet altijd beetje lachen

 8. Vlijtig Liesje op 21 oktober 2016 om 11:19

  Ja, de tranen kunnen mij echt wel in de ogen schieten. Ik vond het droevig toen McDreamy dood ging in Grey’s anatomy….

 9. Yvonne op 21 oktober 2016 om 12:26

  Sinds dat ik mama ben huil ik veel sneller om iets zoals een serie of film. Eerder had ik dat nooit. lekker laten lopen hoor en genieten van je series.

 10. Miss op 21 oktober 2016 om 12:39

  Zo herkenbaar! Ik moet ook zo snel huilen als er iets erg lof net iets fantastisch gebeurt in een film of serie

 11. Marijke op 21 oktober 2016 om 13:00

  Zeker, gebeurt me regelmatig. Lekker he!
  Heb het ook met boeken, tranen met tuiten

 12. Maike op 21 oktober 2016 om 13:38

  Heel herkenbaar, maar ik probeer me altijd in te houden, voelt inderdaad een beetje gek.

 13. Saskia op 21 oktober 2016 om 14:07

  Oh ik heb dit zeker wel eens bij films of series… Ook stom, als ik het dan nog een keer kijk de film (of 10000x) kan ik NOG huilen bij hetzelfde stukje. Kippenvel soms.. Soms ook wel even heerlijk hoor, dat huilen.

 14. Anita op 21 oktober 2016 om 18:12

  Eindelijk begonnen 🙂 Ik heb dit ook vaak en heel soms tot snikken toe. Vooral bij series omdat je dan al zolang meeleeft met de personages.

  • Nicole op 24 oktober 2016 om 18:39

   Kan je nog beter vertellen.. Heb alles al gezien nu haha! Dus als je meer van seizoen 13 hebt dan hoor ik het wel 😉

 15. Marsha op 21 oktober 2016 om 21:25

  Heel herkenbaar! Ik leef me ook altijd in de mensen/karakters in. En ik ben nou eenmaal een huilebalk haha.

 16. Miriam op 23 oktober 2016 om 19:54

  Hormonen? Nee hoor, ik jank rustig met je mee

 17. Marieke op 23 oktober 2016 om 23:06

  Heel herkenbaar! Ik was altijd al wel van het huilen tijdens films, maar ook series of tvprogramma’s kunnen mij aan het huilen krijgen. Met dank aan hormonen en kinderen 😉

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje