Mama challenge: gratis uitje voor het gezin

Mama-challenge-11

Zei ik van de week nog dat ik helemaal geen tijd heb gehad voor één van de activiteiten voor de mama challenge, kwam er al snel een uitje die ik kon gebruiken voor deze uitdaging! Heb wel vaker iets gedaan of gekocht waarbij ik achteraf gezien het had kunnen gebruiken maar dan had ik mijn camera niet bij! Tsjah en dat is toch wel handig als je iets wilt vastleggen…

mamachallenge 1

Het keelven: een gratis uitje voor het gezin!

Maar goed, zondag was het zover. Het was hier lekker weer en ik wilde graag iets leuks gaan doen met mijn gezinnetje. Mooie dag voor een gratis uitje voor het gezin! Ik besloot samen met mijn man dat wandelen wel leuk was en dan het liefst ergens waarbij de hond ook meekon. Wandelen is voor ons echt een uitje en dan het liefst ergens waar veel te zien is! Nu heb je hier in de buurt vele mooie wandelroutes, soms zelfs langs schaapskooien en koeienstallen waar je de koeien kunt voeren enzovoort. Maar omdat we met de hond wilden gaan (en onze kleine Fay natuurlijk) gingen we naar een natuurgebied.

Het Keelven, onze bestemming! Een heel mooi groot ven waar de hond kan zwemmen, met bossen eromheen waar de kinderen regelmatig hutten bouwen, waar je onderweg bordjes tegenkomt met uitleg over wat er allemaal te zien is (dus ook enorm informatief voor de kids en voor de volwassenen natuurlijk haha) en waar je zelf kunt kiezen welke route je loopt. Wij liepen het allemanspad omdat het goed begaanbaar is voor rolstoelen en kinderwagens maar als je bijvoorbeeld je kindje draagt of je kinderen kunnen zelf lopen dan zijn er ook diverse andere (lange en korte) routes te lopen. mama challenge 2De hond heeft sowieso enorm genoten… Hij kon heerlijk zwemmen in het schone water. Er leven massa’s waterlelies en je kunt tot best diep kijken als je op de rand staat! Er waren meerdere mensen met honden maar omdat het zo’n groot gebied is kon je gewoon je eigen plekje vinden. Ook heeft Lucky lekker gespeeld met een paar honden, zo leuk om te zien!Mama challenge 4Fay vond het ook allemaal erg leuk, ze was vanalles aan het bekijken en brabbelde er soms op los. Toch vond ze al dat nieuws en al dat moois behoorlijk vermoeiend en toen we over de helft van de route waren viel ze in slaap. Wel hield ze haar speeltjes vast, bang dat we ze zouden afpakken denk ik haha. mama challenge 3Nog even wat leuke kiekjes samen gemaakt en op naar de auto. We zijn zo’n 2 uur weg geweest en het was echt een top uitje! De volgende keer nemen we een picknickmand mee en gaan we een andere route lopen!

Ga jij wel eens wandelen met je gezin?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

13 reacties

 1. Miranda op 30 juli 2014 om 07:41

  Leuk uitje! Wij gaan regelmatig naar het bos of het strand en wandelen dan daar.

 2. Roos op 30 juli 2014 om 08:33

  Ooh wat een mooi wandel plekje zeg! Wij houden erg van wandelen, jammer genoeg de laatste tijd amper gedaan! Veel onregelmatig (om elkaar heen) werken en met die hitte was ik helemaal niet vooruit te branden haha! Hopelijk binnenkort weer, als mijn pens het toelaat 😉

 3. Miranda op 30 juli 2014 om 08:39

  Wat een mooi gebied, hele leuke foto’s ook!:) wat een lieve foto’s van de hond die aan het zwemmen is. Moeten wij ook nodig weer eens doen met onze hond, die houdt ook zo van zwemmen:)

 4. Petra op 30 juli 2014 om 09:21

  Ziet er uit als een heerlijk dagje voor iedereen! Fijn om daar dichtbij in de buurt te wonen.

 5. Gwen op 30 juli 2014 om 09:53

  Leuke foto’s zeg!!

 6. Joyce op 30 juli 2014 om 10:23

  Ziet er erg gezellig uit! Wij deden vorige week ook een gratis uitje!:D

 7. Sas op 30 juli 2014 om 15:28

  Wat een leuke foto’s! Ziet er gezellig uit

 8. Monique op 30 juli 2014 om 15:32

  Oh wat heerlijk! Leuke foto’s heb je gemaakt. En wat een mooi natuurgebied. Goed om te weten voor als wij eens willen gaan wandelen. Vind dat altijd erg fijn!

 9. Mama's Jungle op 30 juli 2014 om 23:14

  Leuk, wij doen ook graag wandelen in het bos met kind en hond.

 10. Chantal op 31 juli 2014 om 09:55

  Aaaah dat ziet eruit als een heerlijk dagje! Wij gaan ook wel eens wandelen, maar vaker een stukje fietsen nu Noah zo lekker geniet van het voorop zitten en alles aanwijzen. 🙂

 11. Marije op 31 juli 2014 om 12:13

  Leuk! Ik hou ook heel erg van wandelen en die natuurgebieden zijn vaak prachtig. Wil ik ook nog heel graag met het gezinnetje doen 🙂 Lijkt mij geweldig als je kindje dan zo lekker rondkijkt.

 12. Overzicht Mama Challenge 2014 op 1 augustus 2014 om 06:01

  […] Gratis uitje voor het gezin: Blogmama: Kinderboerderij Mamaliefde: Outdoor speelwrak Oudeschild Mooimamaleven: Dagje bij de boer Moonoloog: Kinderboerderij Meisje-eigenwijsje: Het Keelven […]

 13. sillie op 1 augustus 2014 om 09:35

  prachtig gebied om eens lekker te wandelen, leuk uitje!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje