Dit krijg je gratis op je eigen verjaardag

gratis dingen of korting op je verjaardag

Wat krijg je gratis op je verjaardag? Een heleboel! Vandaag ben ik jarig. En als je jarig bent trakteer je normaal altijd. Echter word ik vandaag juist getrakteerd door diverse bedrijven. Je kunt namelijk diverse gratis producten, verjaardagscadeautjes en kortingen krijgen bij winkels zoals Hema, Jumbo en Dunkin’ Donuts. Ook zijn er verschillende pretparken waar je gratis naar binnen mag op je verjaardag of je krijgt in ieder geval korting.

In deze blog vertel ik je over welke dingen je gratis kunt krijgen op je verjaardag en natuurlijk ook diverse kortingsacties als jarige job!

Deze dingen (producten) krijg je gratis op je verjaardag

Zelf getrakteerd worden op je verjaardag met deze fijne (en lekkere) gratis producten. Wie wil dat nu niet? Hieronder vind je de leukste en vooral lekkerste producten die je gratis krijgt. Soms is bekend wat voor product het is en soms veranderd het zoals bij de Jumbo.

Gratis tompouce bij Hema

De gratis tompouce van de Hema is wellicht wel de meest bekende als het gaat om een gratis product op je verjaardag. Ik ken deze in ieder geval al een aantal jaar en haal dus ook elk jaar een heerlijke tompouce op of rondom mijn verjaardag. Het fijne is namelijk dat je niet perse op je verjaardag zelf erheen hoeft. Het is alleen wel zo dat je een geregistreerde klantenpas nodig hebt waarbij je jouw verjaardag hebt ingevuld. Als dat zo is krijg je een week voor je verjaardag de voucher vanzelf in je app en/of mail.

Gratis chocolade bij Lidl

Alhoewel ik eigenlijk bijna nooit boodschappen meer doe heb ik wel de Lidl Plus app op mijn telefoon staan. Dit is een digitale klantenkaart waarmee je kunt sparen voor gratis producten. Op je verjaardag krijg je sowieso een gratis product en van wat ik gehoord heb is dit een reep chocolade. Wie wil dat nou niet? Het enige wat je hoeft te doen is je geboortedatum invullen in de app.

Gratis product bij Jumbo

Ook de Jumbo geeft een gratis product weg op je verjaardag. Je hebt hiervoor een Jumbo extra’s pas nodig die ook geregistreerd is (inclusief verjaardag natuurlijk). Welk product je trouwens gratis krijgt verschilt per persoon en/of per periode in het jaar. Zo kreeg ik zelf een zakje chips (Nibb-it rings), een ander kreeg chocolade en weer iemand kreeg een gratis ijsje.

gratis met je verjaardag bij de jumbo

Gratis McNuggets, McFlurry of Hamburger bij McDonalds

De McDonalds app is echt een musthave wanneer je zo af en toe gaat eten bij dit fastfoodrestaurant. Ten eerste zitten er vaak coupons in de app waarmee je korting krijgt op producten, maar je kunt ook punten sparen waarmee je gratis producten kunt krijgen. Heb jij de McDonalds app én je geboortedatum ingevuld? Dan krijg je vlak voor jouw verjaardag een coupon voor een gratis hamburger, je kunt ook kiezen voor 6 gratis McNuggets of een McFlurry. Aan jou de keus! Je kunt de coupon tot 7 dagen na je verjaardag inleveren. Toen ik op 11 april keek stond de coupon er al in!

Gratis donut bij Dunkin’ Donuts

Bij een verjaardag hoort iets lekkers en daar weet Dunkin’ Donuts wel raad mee! Wanneer je hun app hebt gedownload en je geboortedatum hebt ingevuld, krijg je op je verjaardag één gratis donut naar keuze. Helaas voor mij zit de dichtstbijzijnde Dunkin’ Donuts in Eindhoven en denk ik niet dat ik daar vandaag kom. Daarnaast wil de app ook niet werken op mijn telefoon, dus ik heb er zelf ook niet zoveel aan.

Gratis bioscoop ticket bij Kinepolis

Houd jij net als ik van een bezoekje aan de bioscoop? Dan is deze gratis actie op je verjaardag wel heel leuk. Bij bioscoop Kinepolis krijg je namelijk als jarige job een gratis bioscoopticket. Je moet hiervoor wel van te voren al lid zijn van hun nieuwsbrief en aangeven wanneer je jarig bent. Je krijgt dan een speciale verjaardagsticket waarmee je een normale of comfort seat kunt reserveren. Je mag dit ticket gebruiken op je verjaardag of de dag daarna.

gratis bioscoop op je verjaardag

Gratis doucheolie bij Rituals

Bij Rituals krijg je op je verjaardag een gratis doucheolie. Alleen zit er dus wel een addertje onder het gras. Je krijgt het namelijk niet helemaal gratis. Hoe dat zit? Als eerste moet je geregistreerd zijn als member en je geboortedatum hebben ingevuld. Wanneer dat gebeurd is krijg je automatisch de nieuwsbrief. Op je verjaardag ontvang je dan via de nieuwsbrief een speciale code voor een gratis doucheolie. Echter krijg je die doucheolie alleen bij een aankoop. Gelukkig zit daar geen minimum aan vast dus al koop je een mini douchegel dan krijg je daar dus die gratis doucheolie bij cadeau.

Gratis taartje bij La Place

Mocht je nog niet volzitten van al het lekkers bij voorgaande winkels dan kun je ook nog even een gratis taartje scoren bij La Place. Je moet dan wel lid zijn van het La Place extra programma. Maar dat kun je regelen via hun app.

Gratis flesje nagellak bij Kruidvat

Het schijnt dus dat je bij de Kruidvat met jouw geregistreerde klantenkaart een gratis flesje nagellak van Essence krijgt. Je kunt de kaart scannen bij het afrekenen en de nagellak zal dan automatisch op €0 worden gezet. Of dit nog steeds zo is weet ik niet, ik kon dit niet terug vinden op hun site.

Hier eet je gratis op je verjaardag

Wil je gratis uiteten op je verjaardag? Dat kan! Er zijn diverse restaurants waarbij je gratis, onder bepaalde voorwaarden, kunt gaan eten op je verjaardag. Hieronder noem ik er een aantal op. Er zijn er vast meer, maar deze vond ik online. Het kan overigens ook zijn dat de voorwaarden tussentijds veranderd zijn, dit kan ik helaas niet bijhouden. Dus zelf nog even onderzoek doen is slim!

Gratis eten bij restaurant Tafelen

Bij restaurant Tafelen, te vinden in Middelburg, Rijsbergen en Roosendaal, eet je als jarige gratis. Dit geldt alleen op de dag zelf én in combinatie met een betalende gast. Er wordt gevraagd naar een geldig legitimatiebewijs en deze actie geldt alleen voor maximaal twee uur. Wil je langer blijven betaal je extra. Geef overigens bij de reservering wel aan dat er een jarige bij is.

Gratis eten bij de Watertuin

Iedereen die jarig is eet gratis bij restaurant Watertuin. Ook hierbij dient van te voren aangegeven te worden dat er een jarige in het midden is. Plus er moeten nog minimaal twee betalende gasten bij aanwezig zijn. Het all in live cooking restaurant Watertuin zit op verschillende locaties, namelijk Naaldwijk, Schiedam, Bergen op Zoom, Zoetermeer, Hendrik-Ido-Ambacht en Spijkenisse.

Gratis eten bij WiroWok in Eindhoven

Ook bij WiroWok kun je gratis eten op je verjaardag al zijn de regels door de jaren heen wel strenger geworden. Wat ik me nog kan herinneren is dat je volgens mij één of twee betalende volwassen gasten mee moest nemen wilde je als jarige gratis eten. Tegenwoordig zijn dat er maar liefst vijf! Wel krijg je korting wanneer je dus met minder volwassenen komt. Hoe en wat kun je terugvinden op de site van Wiro.nl.

Gratis eten bij Van der Valk Hoorn

Het is jammer dat Hoorn voor mij niet om de hoek is, maar mijn lieve vriendin Carmelina woont wel in Hoorn dus zij kan van deze leuke jarige job actie gebruik maken! Als jarige job krijg je namelijk een gratis live-cooking zondagsbrunch, een gratis live-cooking lunch of een gratis live-cooking diner. Deze uitnodiging is niet alleen geldig op je eigen verjaardag maar in de gehele kalenderweek waarin je jarig bent. Via de website van Van der Valk Hoorn vind je de overige voorwaarden.

Ik kwam overigens nog een Van der Valk tegen waar je gratis kunt eten als je jarig bent, echter ligt deze diep in Duitsland (Linstow) en is het voor mij bijvoorbeeld meer dan 7 uur rijden. Mocht je toevallig in de buurt zijn tijdens je verjaardag, dan is het wel de moeite waard…

Deze uitjes zijn gratis op je verjaardag

Dan zijn er ook nog een aantal leuke uitjes die gratis zijn op jouw verjaardag! Let alleen goed op, veel van dit soort acties veranderd door de jaren heen. Zo kon je voorheen gratis naar Walibi op je verjaardag maar dat is tegenwoordig niet meer zo.

Bij Avonturenpark Hellendoorn kun je op je verjaardag gratis naar binnen t/m 12 jaar. Ben je dus ouder dan geldt deze actie niet meer. Ik kon op de site overigens niet terug vinden wat de overige voorwaarden zijn en hoe je een ticket ‘koopt’.

Jarigen hebben bij Toverland overigens altijd gratis entree. Zowel kinderen als volwassenen. Dit geldt wel echt alleen op je verjaardag zelf en met vertoon van een geldig legitimatiebewijs mét foto. Superleuk om op je verjaardag heen te gaan dus!

Toverland-nieuwe-wereld-Avalon-gratis-entree

Bij Sauna van Egmond mag je als jarige gratis naar de sauna. Er zit echter wel een addertje onder het gras. Ze vragen namelijk wel een minimum besteding van €15 die dag. Daarbij telt alles mee; consumpties in het restaurant, het huren van badgoed of het genieten van een behandeling. Besteed je minder dan die €15 dan betaal je alsnog de normale sauna entree. Vooralsnog geldt deze actie t/m 31 december 2023. Wie weet wordt hij het jaar daarna verlengd.

Ga je naar Thermen Goirle dan krijg je sowieso je entree gratis (neem wel je legitimatiebewijs mee) en krijg je ook nog 10% korting op een behandeling naar keuze. Dat wordt genieten!

Ook bij Sauna Drôme in Putten kun je gratis naar de sauna op je verjaardag. Scheelt je toch €35,50 en daarvoor kun je daar bijvoorbeeld lekker lunchen als je dat wilt.

Heb je een kind onder de twaalf die jarig is? Dan kan hij of zij gratis naar Phantasialand in Duitsland. Wel moet je online reserveren en dit dan ook aangeven. Op de dag zelf kun je jezelf dan melden bij de balie.

Deze kortingsacties zijn er in combinatie met jouw verjaardag

Naast dat er een aantal dingen gratis zijn, krijg je ook bij heel veel bedrijven en uitjes korting op en rondom je verjaardag.

 • Bij de Jumbo krijg je op je verjaardag 20% korting op gebak. Dit geldt al in de week voor je verjaardag tot een week na je verjaardag. Je hoeft je nergens voor te registreren, alleen je legitimatie laten zien bij het afrekenen. En in mijn ervaring hoeft dat vaak niet eens. Koop je gebak vragen ze aan de kassa zelf of het voor een verjaardag is.
 • Bij de H&M krijg je 25% korting op één product naar keuze. Je kunt de code hiervoor vinden in je account, of in de app. De code is twee weken houdbaar, daarna komt het te vervallen.
 • Bij de Douglas krijg je €5 korting voor je verjaardag. Deze korting krijg je wederom binnen per mail, dus schrijf jezelf wel in voor de nieuwsbrief en maak een account aan. Je moet je verjaardag vooraf bekendmaken, om de handige korting te krijgen bij aankoop van een product.
 • Bij de winkels van Rituals krijg je al jaren hetzelfde cadeau: een gratis fles douchegel. Deze shower oil krijg je gratis bij een aankoop in ofwel de winkel, of de webshop. Je krijgt een persoonlijke code binnen in de mail, als je geregistreerd bent, die je kunt invullen of kunt laten scannen.
 • Bij bol.com krijg je een kortingsbon van €2,50. Ben je Select klant bij bol.com dan kun je vaak kiezen uit meerdere ‘cadeaus’.
 • Bij de Efteling krijg je in de maand van je verjaardag twaalf euro korting voor 2 tot 6 personen op een kaartje.
 • Ook bij de Wehkamp krijg je korting, maar liefst €7,50 op een bestelling van minimaal €50. Dus mocht je toch al iets op je lijstje hebben staan dan kan wachten tot je verjaardag (mits deze niet te lang duurt) voordelig zijn.
 • Bij Norah krijg je 15% korting op je aankoop zowel in de winkel als online. Moet je wel ingeschreven staan voor de nieuwsbrief. De voucher is 14 dagen geldig en niet in combinatie met sale items.
 • Bij We Fashion krijg je maar liefst €10 korting bij een minimum afname van €50. Deze korting is wel een paar weken geldig gelukkig.
 • Ook van de MS Mode kreeg ik een nieuwsbrief met daarin een voucher van 20% korting. In de e-mail stond helaas niet tot wanneer de korting geldig is. Echter toen ik inlogde op de site zag ik dat het tot halverwege juli geldig is. Dus dat is wel echt heel fijn.

1 reactie op “Dit krijg je gratis op je eigen verjaardag

 • nou wat leuk zeg! nooit geweten! dank voor jet verzamelen!!
  Enn: gefeliciteeeeeeeeeeeeeerd!!

Reageren is niet mogelijk.