Meer vrijheid met buitenspelen door een GPS-horloge

gps-horloge kind

Onze dochter heeft sinds twee jaar een GPS-horloge en sinds kort heeft onze zoon er ook eentje. Ze worden hier momenteel dagelijks gebruikt, vooral qua communicatie met het thuisfront. De kinderen krijgen van ons meer vrijheid met het buitenspelen en vooral voor de jongste is dat erg prettig.

Meer vrijheid met buitenspelen!

Begin dit jaar zijn wij verhuisd naar een ander dorp en dus was alles onbekend. We wonen gelukkig niet meer aan een drukke straat maar juist in een Woonerf, dus dat scheelt al een heleboel. Maar het is hier wel echt een doolhof qua straatjes, vooral als je het nog niet (goed) kent. Heel fijn dus dat er een GPS-horloge kind bestaat die beide kinderen inmiddels eentje hebben.

Het horloge van onze dochter is al veel gebruikt, tijdens buitenspelen maar ook met een dagje weg en op vakantie. Voor ons zoontje is het echt fijn nu hij ook een horloge heeft. Sowieso is het fijn met het leren klokkijken, maar wanneer hij bijvoorbeeld bij een vriendinnetje in de tuin wil spelen hoeft hij niet eerst helemaal naar huis te lopen.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Dat kost hem namelijk teveel energie waardoor hij op een later moment daar last van gaat krijgen in verband met zijn beperking. Met zijn horloge kan hij gewoon een spraakbericht sturen om te vragen of iets mag en kan ik makkelijk reageren met een gewoon bericht, een spraakbericht of door hem te (video)bellen.

horloge met gps kind one2track connect next

Wanneer gebruik je een GPS-horloge?

Het ligt er natuurlijk helemaal aan wat jouw (woon)situatie is om te bepalen wanneer en vanaf welke leeftijd je een kind een GPS-horloge geeft. Omdat wij voorheen aan een erg drukke straat woonde en de speeltuin ook niet om de hoek was mochten de kinderen niet alleen buitenspelen.

Pas vanaf een jaar of 8 mocht onze dochter dit wel omdat we zagen dat ze heel verantwoordelijk was met oversteken en dergelijke. Toch bleef ik het spannend vinden want we zijn haar ook wel eens kwijt geweest op jongere leeftijd. Een half uur lang heb ik toen in spanning rondgereden en overal gezocht totdat bleek dat ze bij iemand binnen zat.

Met het Smartwatch kind kreeg ze wel meer vrijheid met buitenspelen omdat ik zo kon zien waar ze was en ze ook met mij kon communiceren waar ze heen ging.

Ons zoontje was nog zes toen hij zijn GPS-horloge kreeg, omdat we inmiddels in een rustigere buurt wonen. Bedenk dus voor jezelf wanneer jij denkt dat je kind er klaar voor is om alleen buiten te spelen, dat is naar mijn idee ook het moment om een GPS-horloge te dragen.

Wanneer gebruiken we het horloge nog meer, naast het buitenspelen?

 • Wanneer ons kind zelfstandig van en naar een (sport)club gaat.
 • Tijdens een leuk uitje met de kinderen waar veel mensen zijn, zoals bijvoorbeeld een pretpark of dierentuin.
 • Op vakantie op de camping bijvoorbeeld.

Zoals ik al aan gaf doen onze kinderen hem eigenlijk bijna elke dag wel om. Onze dochter doet hem ook om wanneer ze bij een vriendje of vriendinnetje gaat spelen maar dan puur voor de tijd. Zo kan ze altijd zien hoe laat het is en zorgen dat ze op tijd thuis is.

GPS-horloge van One2Track Connect Next

Onze dochter heeft nog een oudere versie die niet meer te koop is. Daarbij merken we ook wel dat de accuduur niet meer is wat het is geweest. Na een dag gebruiken moet hij wel weer opgeladen worden. Hij is echter wel al twee jaar oud. Onze zoon heeft echter de One2Track Connect Next gekregen, deze is vanaf 6 jaar en met een minimale polsmaat van 15 cm.

buitenspelen gps horloge one2track connect next

Je hebt ook nog de Connect Up, deze is vanaf 4 jaar en met een minimale polsmaat van 14 cm. En de Connect Neo die voor kinderen vanaf 8 jaar is en met minimale polsmaat van 16 cm.

Functies One2Track Connect Next

De belangrijkste functies van het GPS-horloge van One2Track is dat kinderen de datum en tijd kunnen zien, er een SOS knop op zit en ze ermee kunnen bellen. Dat bellen gaat door een nummer te selecteren in het telefoonboek, alleen de mensen die daarin staan kunnen gebeld worden. Dus je kunt zelf bepalen hoeveel nummers je erin zet. Wij hebben er alleen ons als ouders erin gezet.

Verder kun je ook nog met het horloge spraakberichten sturen, maar dan alleen naar degene die de app ook op de telefoon heeft geïnstalleerd. Zo heeft mijn man de app niet gedownload dus de kinderen kunnen alleen bellen naar hem.

Er zit ook nog op:

 • Videobellen, geinige functie maar had van mij niet gehoeven aangezien het beltegoed er dan doorheen vliegt.
 • Foto sturen via de berichten
 • Scorebord
 • Calculater
 • Weerbericht
 • Stappenteller
 • Stopwatch

De app van One2Track

Als ouders kun je de app downloaden op je telefoon en daar kun je meerdere horloges aan toevoegen. Superhandig want zo heb ik beide kinderen in het vizier. Je kunt in de app zien waar de kinderen zijn en dat is niet 100% nauwkeurig maar wel nauwkeurig genoeg.

Ook kun je hier het beltegoed makkelijk opwaarderen of kiezen voor een abonnement waarbij je standaard €9,95 per maand betaalt. Draagt jouw kind het horloge ook wanneer hij/zij naar school gaat? Dan kun je ook een schoolmodus instellen waarbij je het horloge op vooraf ingestelde tijden op stil zet. Op die momenten kunnen ze hem echt alleen als horloge gebruiken.

Al met al zijn wij erg blij met het horloge. Ik check de locatie van de kinderen alleen als ze bijvoorbeeld al thuis hadden moeten zijn. Of wanneer ze bijvoorbeeld bellen dat ze zijn gevallen en of ik ze kom halen. Op die manier weet ik precies waar ik heen moet. Ik heb overigens ook een keer gehad dat mijn dochter wilde weten waar haar broertje was, om samen te spelen. Dat kon ik mooi zien via de app.

Win een GPS horloge van One2track

Naast dat wij zelf dit geweldige GPS horloge voor kinderen hebben ontvangen mogen we er ook nog eentje weggeven! Wil jij kans maken op een One2track GPS horloge in een kleur naar keuze? Lees dan snel wat je moet doen:

 • Laat een reactie achter onder deze blog met welk horloge en welke kleur je zou willen winnen.
 • Vul een geldig e-mail adres in. De winactie duurt t/m 23 juni, op 24 juni ontvangt de winnaar een e-mail.
 • Let op: om kans te maken moet je aan alle bovenstaande voorwaarden voldoen. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Voor extra kans (3x) doe het volgende:

 • Volg Meisje Eigenwijsje op Instagram
 • Volg One2track op Instagram
 • Deel de post over de GPS horloge die op het account van Meisje Eigenwijsje staat in jouw Stories en vergeet ons niet te taggen!

119 reacties op “Meer vrijheid met buitenspelen door een GPS-horloge

 • Hoe belangrijk is het dat zowel je kind vrijheid ervaart en dat je als ouder toch weet waar je kind is en je altijd kan bereiken. Ik zou heel graag mee willen doen aan deze winactie!

  • Linda Schalekamp zegt:

   Jace mag sinds kort nasr de speeltuin. maar ik zit iedere keer met zweet in mijn naad thuis, klotsende oksels. Wat maak je je als moeder druk.. dit horloge zou een uitkomst zijn!

  • ik maak graag kans voor ons zoontje van 6 jaar.
   hij speelt graag buiten maar wij willen wel graag weten waar hij is. ook voor op vakantie is dit heel handig!

  • Amanda De groot zegt:

   graag de connect up voor onze dochter van 4. ze vind zichzelf groot en hoeft niet meer in het zicht van papa en mama. vinden wij wel haha. hiermee krijgt ze iets meer vrijheid en leert ze tegelijk klok kijken. en geen zorgen. op deze leeftijd blijven wij in de buurt

  • Elske Rotgans zegt:

   Mijn dochter van 8 gaat tegenwoordig zelf op pad. Naar de speeltuin, boodschappen doen of even zelf naar opa en oma. Zij wil eigenlijk een telefoon, maar daar vind ik haar nog te jong voor. Dit is de ideale oplossing! Ik ga graag voor de Neo, in de kleur roze!

  • Heb er één voor de oudste en erg tevreden mee. Doe nu heel graag mee om een connect next in het zwart voor mijn jongste te winnen. Dan zou ik het aandurven om haar samen met haar grote zus in de speeltuin vlakbij huis te laten spelen 🙂

  • Danielle van dam zegt:

   ik doe heel graag mee voor mijn dochter. zij vindt de lila kleur heel erg mooi. kan ik haar met een geruster hart buiten laten spelen

  • We doen heeeel graag mee. Onze Noah speelt nu ook zoveel als mogelijk buiten en vaak ben ik hem aan het zoeken…..
   Gefeliciteerd met en voor lieve knappe Milo 💙

  • Leonie van dongen zegt:

   wij doen heel graag mee voor onze zoon van 6.
   hij heeft een spraakachterstand en is slecht te verstaan voor anderen. mijn grootste angst is dat hij de weg kwijt raak, en niet kan vertellen hoe hij heet, en waar hij woont, wat er is. of wat dan ook. we wonen in een autovrije wijk, met veel speeltuinen. en het is zo gebeurt dat hij even mee gaat met een vriendje naar de andere speeltuin.

 • Doortje Nicolai zegt:

  Geweldig GPS horloge voor mijn kleinzoontje die z’n grenzen wil verleggen!
  Veilig idee dat je weet waar je (klein)kind uithangt! 😉
  Graag de Connect Next in groen

  • Super leuke actie! ik zou graag de connect neo in het blauw willen. Mijn zoon gaat graag op pad, dit zou veel tijd schelen met zoeken. En geeft natuurlijk ook een veilig gevoel dat ik kan zien waar hij is en hij mij ook kan bellen.

  • Angelique van hoewijk zegt:

   wauww dat zou ideaal zijn voor onze dochter , ik doe graag mee voor de one2track connect up in de roze versie. Ik volg je op instagram en ome2track ook (mijn instagram is angelique.vanhoewijk)

  • Marlon Ermers zegt:

   Onze oudste zoon heeft al een One2Track horloge, zo ontzettend fijn dat hij kan bellen als hij buiten spelen is en wij weten waar hij is. nu zijn broertje ouder wordt wil hij dit ook graag, dus een 2e One2Track horloge in huis zou super zijn. Hij vindt het zwarte model het mooiste.
   Ook kunnen ze dan van de zomer samen de Camping rond fietsen zonder dat wij ons zorgen hoeven maken

  • Voor onze jongste avonturier! Die graag buiten speelt. We doen mee voor een roze horloge 🥰

  • ellen matheeuwsen zegt:

   Gefeliciteerd 🥳 Wij doen ook graag mee. Met 3 enthousiaste buiten jongens komt dit goed van pas. De connect next in het zwart heeft onze voorkeur.

  • gefeliciteerd met Milo🥳!
   Wat een super leuk en handig cadeau!
   Deze willen wij heel graag winnen, onze meiden spelen nu sinds kort ook voor op straat en blokjes fietsen, wat speeltuinen af, hiermee kunnen we precies zien waar ze zijn en zo nodig kunnen zij ons ook bereiken!
   zou fantastisch zijn deze te mogen winnen!

  • Patricia tilmans zegt:

   aangezien ik het heel belangrijk vindt dat kinderen lekker kunnen buitenspelen zonder dat je ze moet zoeken voor het eten zou dit natuurlijk de super oplossi g zijn om vrij en blij te spelen en toch te weten waar je kind(eren) uithangen!!

 • Marieke Broos zegt:

  Liza doet graag mee voor de roze horloge!
  Zo kan ze toch lekker veel buiten spelen want ze is een echt buiten meisje ..
  dan kan ze ook wat verder gaan naar de leukere speeltuintjes
  We zijn benieuwd
  Gefeliciteerd met Milo ! Hiep hiep hoera🥳

  • Mijn oudste zoon mag graag rond fietsen in de buurt en spelen in de speeltuin.
   Vaak moet ik hem opzoeken maar waar begin je? Dit is een mooie winactie en een win-win situatie. 🍀

   Gefeliciteerd met Milo zijn verjaardag!🥳

 • Ik zou super graag de Connect up willen winnen in de kleur oranje
  Mijn zoontje van 5 is een echte dromer die onbewust op avontuur gaat, en ik ben hem nu al een aantal keer even kwijt geweest.
  Het lijkt mij ideaal als we een dagje weg zijn of een weekendje weg en ik extra controle heb als ik hem even kwijt ben dat ik via de app kan zien waar hij is. 😊

  • Hiep hiep hoera! Hartelijk gefeliciteerd met Milo🥳🥳
   Wat een super leuk en handig cadeau!
   Deze willen wij heel graag winnen in het zwart.
   Onze kids spelen nu sinds kort ook voor op straat en blokjes fietsen, wat speeltuinen af, hiermee kunnen we precies zien waar ze zijn en zo nodig kunnen zij ons ook bereiken!
   zou fantastisch zijn deze te mogen winnen

 • Gefeliciteerd met Milo!

  Wat een leuke win- actie! wij doen graag mee, zodat onze oudste zoon zich hopelijk wat zekerder voelt met buitenspelen. En mama thuis ook wat meer gerust is :). De connect Next in het blauw zal hij stoer vinden.

  toi toi toi!

  • Judith Ruitenburg zegt:

   super handig horloge! min dochter Keet van bijna 5 zou dit horloge super stoer vinden en wij als ouders het heel handig. Roze of blauw zijn hier lievelingskleuren.

  • Lynn van Assendelft zegt:

   ik doe heel graag mee voor onze zoon! hij mag sinds kort zelf naar een voetbal veldje en ik zit met spanning thuis haha! loslaten zal met dit horloge een stuk makkelijker zijn! ik zou de connect Neo in het blauw of zwart kiezen.

 • Gefeliciteerd met Milo.

  Ja ik wil meedoen voor mijn kleindochter

  En als er een gele is zou dat helemaal geweldig zijn. Of een witte bijpassend bij haar rolstoel.
  Maar elke kleur is te gek.

  • Helma Hilkens zegt:

   Ik doe graag mee voor de Connect Neo in het zwart, voor onze kleindochter.

 • Marian B zegt:

  Gefeliciteerd met Milo. Mijn dochter gaat steeds vaker zelf op pad. Zo’n horloge lijkt mij dan wel fijn. Is ze bereikbaar en kan ik zien waar ze is. Ik loot graag mee voor de Neo in de kleur blauw. (Of zwart)

 • Inge Veling zegt:

  wat een gave winactie! ik doe heel graag mee voor mijn zoon hopelijk kan hij hierdoor ook met wat meer vrijheid buitenspelen! ik doe graag mee voor de One2Track Connect Next en dan de zwarte of blauwe 🤞🏼🤞🏼

 • Annelie Jacobs zegt:

  Wat gaaf! ik doe graag mee voor een zwarte One2Track Connect Next. We komen nu in de fase dat even een signaal naar huis fijn wordt!

  • Tamara Ridder zegt:

   Super leuke actie. Ik zou graag de connect up in het roze willen winnen voor onze dochter. We hebben al super goede ervaringen met de one2track connect van haar oudere broer!!!!!

 • allereerst gefeliciteerd met Milo!
  het lijkt me ideaal. alleen al voor mijn eigen gemoedsrust (je weet wel die overbezorgde moeder,die dat niet wil laten blijken, omdat ze niet wil dat hij last heeft van haar gevoel), dat ik even kan inchecken waar Julian uithangt. of dat hij ook de mogelijkheid heeft om iets te laten weten. ze zijn ook wel erg leuk! Dus ik doe graag mee aan de winactie.

  • ik doe graag mee voor mijn middelste, Maevy.
   mijn oudste dochter krijgt al een horloge voor haar verjaardag maar het zou wel handig zijn als beide meiden er 1 ophebben.
   we willen graag de one2track connect up in het roze als we winnen

 • zo handig en fijn mijn jongste dochter gaat nu ook steeds vaker buiten spellen en dat vind mamma erg spannend allemaal. de Lila versie met beeld bellen zou voor ons dan ook erg fijn zijn. bailey lekker spellen mamma een stuk geruster

  • Ons dametje mag sinds kort ook alleen (samen met een vriendinnetje) naar de speeltuin om de hoek. Maar spannend dat het is! Dit zo enorm helpen bij zowel mama der angsten als voor ons meisje dat ze zo een stoere horloge heeft 😎 duimen maar 🥰🌸

 • Saskia de Laat zegt:

  Gefeliciteerd met Milo.

  Zo gaaf! Mijn dochter van 8 wil ook graag meer van de wereld ontdekken maar ik vind dat erg spannend. Ze zou graag de Connect next in het paars willen als we deze winnen zou dat te gek zijn 😁 we doen dus graag mee met deze super toffe actie!

  • hiep hiep hoera, hartelijk gefeliciteerd met Milo🥳🥳

   Wat een super leuk en handig cadeau!
   Deze willen wij heel graag winnen de one2track connect NEXT in het zwart graag! onze kids spelen nu sinds kort ook voor op straat en blokjes fietsen, wat speeltuinen af, hiermee kunnen we precies zien waar ze zijn en zo nodig kunnen zij ons ook bereiken!
   zou fantastisch zijn deze te mogen winnen.

  • Marijn kuiper zegt:

   ooh wat leuk en handig, wij zouden graag de up in het oranje willen voor onze zoon van 8

  • Daniëlle zegt:

   Win-win: onze bijna 6-jarige wil heel graag een horloge met stappenteller, en mama wil hem heel graag in de gaten kunnen houden 🙂 ik doe graag mee voor de groene Connect Next!

 • Ik doe graag mee, zou er heel graag 1 willen winnen voor mijn dochter. De Neo of de Next zou ik tof vinden. Ik denk dat ze voor blauw zou kiezen.

  • Roelina Meerman zegt:

   Dag lieve Milo!
   Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Wat een onwijs leuke winactie mag jij samen met meisje-eigenwijsje doen.
   Dit horloge zal fantastisch zijn voor mijn dochter, zodat ze ook zelf boodschappen kan halen en wanneer ze twijfelt bij de ingrediënten (ivm gluten allergie) mij kan bellen of een foto van de ingrediënten lijst kan sturen. Haar lievelingskleur is blauw, een horloge in het blauw zal fantastisch zijn!

 • Ik waag graag een gokje model Next in zwart voor mijn zoontje van 6 die graag zelf stukjes van onze buurt verkent. Nu door alle begroeiing geen zicht vanuit huis meer op de speelplekken . Die zelfstandigheid wil je hem gaan leren geven, maar zorgt bij mij toch voor de nodige spanning. Dit horloge zou ideaal zijn!

  • Betty Leffers zegt:

   Ik heb inmiddels acht GPS horloges gehad en geen één die naar behoren werkte. Over vijf weken gaan we op vakantie en mijn zoon van 7 krijgt wat meer vrijheid op een camping met een goed werkende horloge. Hopelijk hebben we nu wel geluk!!!

 • Carmelina zegt:

  Verhuisd naar onze droomplek maar voor de kinderen soms een uitdaging. Net buiten de wijk, aan een drukke weg.. ik wil ze natuurlijk zo min mogelijk bij die weg hebben. Ik doe dus mee! Lijkt me ideaal als ze gewoon kunnen bellen om te vragen of ze ergens heen mogen ipv telkens terug naar huis en die weg weer over.
  Tof ding!

 • Inge Santegoeds zegt:

  Connect Neo zwart, mooi rapport cadeau voor onze dochter die een moeilijk schooljaar achter de rug heeft. Een paar weken na de schoolvakantie viel haar juf uit, en heeft ze heel veel wisselende leerkrachten gehad. Maar wat heeft ze het goed gedaan!

 • Ik zou graag deze willen onze zoon heeft in het ziekenhuis gelegen door een val. Daardoor zijn we extra beschermend. Maar ik gun hem de vrijheid. Zoals ieder kind
  de Connect Neo die voor kinderen vanaf 8 jaar Daar zou ik blij van worden. Liefs.

 • Mandy Raessen zegt:

  Wat een onwijs leuke winactie! ❤️ ons middelste zoontje wilt graag buiten zijn grote broer achterna. Wij vinden hem nog iets te klein (4) om zelfstandig buiten te spelen. Maar met dit horloge kunnen wij hem iets meer vrijheid geven🥰 wat zal hij blij zijn!

  • Margreet Coort de Leeuw zegt:

   wat een leuke winactie! ik zou graag voor mijn zoontje van 7 jaar de Connect Neo willen winnen. De speeltuinen liggen hier iets verder van het huis. Met dit horloge kan ik hem altijd een beetje in de gaten houden..

  • ik zou heel graag meedoen voor onze dochter. ze word in sept 6 en zijn naar duitsland verhuist hebben veel speeltuinen om de hoek maar durf haar nog niet alleen te laten gaan met dit horloge zou dat wel kunnen😍 dat zou haar veel meer vrijheid geven kan ze ook rondjes fietsen en geeft mama rust omdat ze niet als een overbezorgde onrustige mama rondloopt

 • Mijn zoontje durft niet meer buiten te spelen nadat grote tieners vorig jaar zijn step gepikt hebben uit zijn handen. Zo zielig! Met de One2Track Connect Next in het blauw (net als Milo!) zou hij zich denk ik weer veilig voelen. We gaan duimen!

 • Annabel de Ruiter zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn dochter Feline. Die zou graag net als haar zus een horloge willen hebben, dat ze daarom dit wel omhoudt. Een armbandje met telefoon nummer houdt ze niet om. Vooral de GPS functie is zo handig en nodig.

 • Gemma Somer zegt:

  Wat een gave win-actie!
  Mijn zoon van net 7 vraagt ook al een tijdje om een belhorloge.
  Samen met zijn vrienden struint hij de hele buurt af en het komt geregeld voor dat we een tijdje aan het zoeken zijn voor we hem gevonden hebben.
  De one2track Connect next die jullie voor jullie jarige Job gekozen hebben lijkt mij de juiste maat voor onze zoon. Zijn lievelingskleur is groen.

 • Brenda Nicolina zegt:

  Dit zou echt een verademing zijn. Ons zoontje van 7 gaat
  Soms met een vriendje naar buiten en zonder er bij na te denken gaan ze ergens spelen waar ik ze niet kan vinden.
  De one2track neo in zwart geeft dan ook onze voorkeur.

 • Doe heel graag mee voor de Next in de kleur zwart voor ons zoontje van bijna 8. Durf hem nu nog niet zo goed alleen buiten te laten spelen in onze toch wel drukke buurt en ook voor op vakantie lijkt me heel fijn. Ook voor hem zelf fijn als hij wat meer zelf naar buiten zou kunnen met vriendjes 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

 • N.hoedemaekers zegt:

  oh, die wil ik hebben, was gaar 1e reactie. Maar een voorkeur had ze zeker. de up, en zwart. want die andere kleuren waren voor kinderen, aldus onze tiener;)

 • Angie Limpens zegt:

  wat een leuke winactie! Mijn oudste dochter gaat al jaren naar buiten met haar horloge van one2track, Ideaal! mijn jongste dochter speelt sinds kort ook buiten maar door financieële omstandigheden draagt zei nog geen horloge. erg onveilig voor mijn gevoel! wij zouden heel graag de connect neo roze winnen, dezelfde als haar grote zus! en mama zou haar dan eindelijk met een gerust hart naar buiten sturen. jullie horloges zijn fantastisch!

 • Hans Klijnsmit zegt:

  Wij vinden dit wel handig. Ze kan zelfstandig fietsen en wil vaak blokje om. Wij willen dus graag mee doen voor de One2Track Connect Next en de kleur Roze.

 • Lynn van Assendelft zegt:

  ik doe heel graag mee! onze zoon mag sinds kort zelf naar een voetbal veldje en ik zit met spanning thuis haha! dit horloge zou heel veel rust en vrijheid geven! ik zou kiezen voor de Neo in het blauw of zwart.

 • hiep hiep hoera, hartelijk gefeliciteerd met Milo🥳🥳

  Wat een super leuk en handig cadeau!
  Deze willen wij heel graag winnen de one2track connect NEXT in het zwart graag! onze kids spelen nu sinds kort ook voor op straat en blokjes fietsen, wat speeltuinen af, hiermee kunnen we precies zien waar ze zijn en zo nodig kunnen zij ons ook bereiken!
  zou fantastisch zijn deze te mogen winnen.

 • Wat zou dit super fijn zijn als we dit winnen! De kinderen willen veel alleen naar buiten.. dit geeft een rustig gevoel.. kleur blauw graag

 • Connect next in het zwart wordt hier gekozen door onze dochter. Blij dat ze is voor haar broertje die er een heeft gekregen met zijn verjaardag
  Hoe leuk zou t zijn voor haar er een te winnen.!
  Papa en mama willen niet dat ze afgeleid wordt dus zouden wel instellingen erop zetten om geen spellen te spelen onder schooltijd . Broertje heeft de oudere versie waar geen spellen opzitten, bewuste keuze.
  Succes allemaal met deze leuke winactie

 • Marianne Van der meer zegt:

  Doe graag mee voor onze dochter van 7, ze wil zo graag wat meer vrijheid maar mama vind het wel erg spannend 😉
  Met dit horloge zou ik het wel aandurven. De lila is erg mooi. Volg op instagram 😃

 • Samantha zegt:

  ik doe graag mee voor onze 5-jarige dochter, die ik in onze buurt met toch wel hardrijdende auto’s nog niet zo goed durf los te laten. Met dit horloge denk ik dat dat beter zal lukken. en aangezien ik binnenkort aan mijn enkel word geopereerd, is het ook superhandig als ik weet waar ze uithangt, zodat ik niet de hele buurt af hoef om te zoeken 🤣
  de kleur maakt niet uit, we zouden al superblij zijn als we winnen!

 • Wat een toffe winactie.. Onze jongste ia 5 en al hoewel ik weet dat hij niet anel weg zou lopen ala hij in de speeltuin net uit t zocbt gaat spelwn zou ik wat extra conteole volr dit tere moederharts wel fijn vinden haha.
  Zn lievelingskleurem zijn geen en blauw

  • dit zou hier ook heel welkom zijn. de kids gaan geregeld aar een speeltuintje en er is nog geen gsm op komst🤞🤞

 • Danielle van der Steen zegt:

  Dat lijkt me geweldig voor de oudste van 6. Hij wil steeds meer vrijheid en heeft veel vriendjes en vriendinnetjes ook buiten de straat om. Dit geeft hem de kans om ook wat meer verantwoording te leren zonder dat ik m helemaal los laat. (Blijft toch lastig)
  Wij gaan voor de one2track Connect next in het blauw. 🩵🤞🏻

 • Jaaa heel graag voor onze dochter van 5jr. Ze mag op het pleintje fietsen (dat is haar lust en leven), maar ik vind het altijd wel spannend, tis toch Rotterdam.. Met de One2Track zou ik heel wat relaxter binnen zitten! Graag de Connect Up in het roze 🙂
  (insta: jufger33)

 • Wat zou dit mega fijn en handig zijn voor onze dochters!!! Vrijwel altijd samen, dus als ze op pad zijn geeft dit wat meer vrijheid, veiligheid en minder stress voor ons als ouders.
  Zij wensen het liefste de kleur zwart of roze! Zij en wij gaan nu flink duimen!

 • Gefeliciteerd 💙 ik kreeg net een “dat is zo oneerlijk “ dat grote broer wel naar de speeltuin mag en hij bij ons in de tuin moet blijven. Mijn jongste wat meer bewegingsvrijheid geven zou toch top zijn.

 • Ellen Haselbekke zegt:

  ik kreeg net een “dat is zo oneerlijk “ dat grote broer wel naar de speeltuin mag en hij bij ons in de tuin moet blijven. Mijn jongste wat meer bewegingsvrijheid geven zou toch top zijn.

 • Margreet Coort de Leeuw zegt:

  Allereerst gefeliciteerd!!!

  Voor mijn zoontje zou ik graag de Connect Nio zwart wilen. Hij wil dolgraag buitenspelen maar in een andere speeltuin verderop. Zo kan ik hem met een gerust hart door de hele wijk laten spelen.

 • Daniëlle Schimmel zegt:

  Ooh heel graag voor onze oudste zoon! Sinds we buitenaf wonen wil hij graag zelf op pad maar vind ik dat loslaten maar lastig. Het zou me gerust stellen als we elkaar kunnen bereiken.

 • Maureen van Putten zegt:

  Oh wat zou dit gaaf zijn voor 1 van onze jongens, hier gescheiden ouders en verschillende speeltuinen waar ze heen gaan en Mama vind dit best spannend om ze lost te laten..
  Wij zouden gaan voor connect next blauw (al zal de jongste stiekem roze willen)..

  Ik duim voor iedereen ☺️

 • Henrieke Hendriks zegt:

  dit zou zo fijn zijn! zo handig om ze op tijd thuis te krijgen en niet overal te hoeven zoeken aangezien ze hier de hele wijk door fietsen 😉

 • Wij hebben een One2track voor onze zoon. Het zou fantastisch zijn om er nu nog 1 te winnen voor zijn zusje. Dan kan zij ook makkelijker (lees veiliger) mee gaan spelen.

 • wow geweldig zo’n horloge. mijn dochter speelt vaak met wat ouderen kinderen en nu moet ik steeds met haar mee naar de speeltuin omdat ik haar anders niet in de gaten kan houden. met dit horloge kan ik haar wat meer vrijheid geven. graag zou ik mee willen doen aan de actie

 • Eline caris zegt:

  wow geweldig zo’n horloge. mijn dochter speelt vaak met wat ouderen kinderen en nu moet ik steeds met haar mee naar de speeltuin omdat ik haar anders niet in de gaten kan houden. met dit horloge kan ik haar wat meer vrijheid geven. graag zou ik mee willen doen aan de actie. graag de roze Connect Up. kleur maakt niks uit maar roze is denk ik wel favoriet

 • ik doe heel graag mee voor de up versie in de kleur oranje. fijn voor alle uitjes en voor op de camping. maar ook als de jongens gaan buiten spelen.

 • Grada Kok zegt:

  Heel graag voor onze oudste dochter (6).
  Die zichzelf al een hele grote meid vond en graag zelfstandig wil gaan spelen in de speeltuin

 • Betty Leffers zegt:

  Ik heb inmiddels acht GPS horloges gehad en geen één die naar behoren werkte. Over vijf weken gaan we op vakantie en mijn zoon van 7 krijgt wat meer vrijheid op een camping met een goed werkende horloge. Hopelijk hebben we nu wel geluk!!!

 • Toevallig had ik het vandaag met mijn moeder over dit horloge! Mijn zoon was nog niet thuis en toen ben ik hem buiten gaan zoeken. Maar dat angstige gevoel als je dan niet weet waar hij is is niet fijn!
  Dit horloge zou een uitkomst zijn, vandaar dat ik heeel graag mee doe met deze leuke winactie!
  Zodat ik mijn zoon met een wat geruster hart kan buiten laten spelen.

 • Als ik er één mag winnen, zou ik gaan voor de Connect Up. En dan in het zwart, zodat hij neutraal is en gebruikt kan worden door zowel onze meid van 7 als onze jongen van 3,5 jaar.
  Ik gun mijn dochter meer vrijheid bij het buiten spelen. Nu moet ze zich steeds melden wanneer ze ergens anders gaat spelen in de buurt, zodat ik niet heel de buurt af hoef te zoeken als ze naar huis moet komen.
  Maar het zou mijn ook heel wat grijze haren schelen als ik hem mijn zoontje om kan doen als we met hem op pad zijn. Twee keer is het al gebeurd dat hij in een split second opeens verdwenen was. Eén keer daarvan zijn we hem 20 minuten kwijt geweest en werd hij uiteindelijk gevonden in de Albert Heijn door een andere moeder die meezocht. Iets met een boze bui en er vandoor racen op zijn loopfiets. Om vervolgens te bedenken dat we altijd na het zus wegbrengen op school, broodjes gaan halen in de winkel, dus daar dan zelf maar naar toe rijden. Echt hoor, mijn hart. Waren 20 extreem lange minuten…

 • Chantal Heeringa zegt:

  wauw wat gaaf!
  heel graag de connect Neo in de kleur groen🥰
  we hebben al een horloge (van een ander merk), maar zijn super benieuwd naar deze!
  nu gaan de kindjes samen buiten spelen met maar 1 horloge, maar zodra ze allebei een andere kant op gaan is dat natuurlijk niet handig 🙈

 • Jennifer Matitahatiwen zegt:

  Ik zou voor jaxx wel die Connect next in het zwart willen winnen. Normaal zou ik er eentje kopen maar het is nu al twee keer mis gegaan. Onze one2track ging kapot en de vervanger (van een andere leverancier) was achteraf een goedkoop ding uit China waar ik wel 150 euro voor heb moeten betalen. Al met al dus bijna 300 euro en hij heeft nu niets om z’n pols, wat ik als mama best spannend vind.

  Voor een telefoon vind ik hem te jong. Ik duim en ik duimmmm!

 • Linda Schaafsma zegt:

  Leuk zeg! Gefeliciteerd 🥳
  Wij doen graag mee voor een roze – onze dochter van 6 speelt graag buiten dus dit zou ideaal zijn.

 • Saskia Staal zegt:

  ik doe graag mee voor onze dochter die bijna 6 is, zodat ze de vrijheid voelt om met vriendjes & vriendinnetjes buiten te spelen ♡

 • Linda Smeets zegt:

  Ideaal voor onze dochter. wat fijn dat hij op ‘stil’ gezet kan worden tijdens de lessen!
  Kortom, ik maak graag kans en de voorkeur gaat uit naar een roze context neo.

 • Wij twijfelen al een hele tijd over een GPS horloge, dus doen we graag mee. Dan gaan we voor de Neo in roze. Of blauw. Of toch roze…. Even aan dochter vragen wat het nu wordt 😀

 • Wij wonen in een super leuke wijk met geweldige speeltuin. we boffen dat we dicht bij school wonen en er veel vriendjes in de wijk wonen. Mijn zoontje heeft geen broertjes/zusjes en wil daarom vaak de wijk in om vriendjes te zoeken. kei leuk voor hem, maar voor mij echt een zoektocht om hem terug te vinden. Graag zou ik voor hem de Next in het zwart willen winnen om hem wat meer vrijheid te geven!

 • Doe graag mee voor mijn nichtje Amaly die sinds begin dit jaar met haar ouders en broertje in hun zelfgebouwde tiny huis wonen. Zou fijn zijn als Amaly in deze voor haar nieuwe omgeving in het bezit zou zijn van een gps horloge zodat ze altijd een kort lijntje met het thuisfront heeft. De One2track next in het roze uiteraard heeft de voorkeur.

 • Dat zou top zijn, ik doe graag mee! Onze jongste dochter (bijna jarig en wordt 5) gaat heel graag op avontuur, een beetje meer vrijheid zou tof zijn 🙂 Graag dan de connect up in haar lievelingskleur blauw

 • Robin Kivits zegt:

  Wat een leuke actie zeg! Ik wil
  Graag mee spelen voor mijn dochtertje. Ze is vorige week 6 jaar en begint langzaam de grote wereld te ontdekken op haar ‘grote meisjes-fiets’ , die ze voor haar verjaardag heeft gekregen. Ze wil graag haar eigen weg gaan binnen de buurt of naar de speeltuin. Voor haar hardstikke leuk, maar als papa word je daar een beetje nerveus van… het kan nooit kwaad om een klein oogje in het zeil te houden en met deze tracker word dat een stuk makkelijker! De kleur maakt ons niet veel uit 🙂

 • Heel graag maak ik kans voor onze zoon! Een jongen die maar blijft zeuren om een telefoon, waarvan wij denken dat dit nog niet nodig is en nog te vroeg is. Dit horloge is een mooie eerste stap naar onafhankelijkheid, waarbij wij toch een oogje in het zeil kunnen houden. Onze jongeman zal hiermee toch dat stukje vrijheid ervaren, waar hij zo om vraagt en wij als ouders kunnen hiermee een stukje makkelijker loslaten… win-win!

 • ik zou heel graag de one2track connect next willen winnen voor mijn dochter Nova in de kleur blauw. ze houdt ervan om in ons dorp in de Kempen rond te fietsen, maar het voelt toch fijner als je weet waar ze is. en ze ons zou kunnen bellen als er iets is.
  Zij haar vrijheid en wij kunnen haar toch enigszins in de gaten houden.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *