GPS horloge voor je kind van One2track

gps horloge voor kinderen ervaring

Een paar jaar geleden kregen wij een gps horloge voor ons kind van een welbekende Chinese webshop. Ik vond het overigens helemaal niet nodig om mijn kind een gps horloge om te doen en haar te ‘volgen’. Maar ik probeerde hem natuurlijk wel uit. Dat hij daarna jaren in de kast is beland zegt je waarschijnlijk wel genoeg. Hij werkte niet goed en ik vond het ook gewoon niet nodig. Toch ben ik nu overstag. We ontvingen de One2track Connect Move SE GPS horloge en na wekenlang testen ben ik er toch wel erg blij mee. Ik vertel je erover in deze blog én mag er ook eentje weggeven.

GPS horloge voor kinderen

Als ik terug denk aan mijn eigen jeugd dan leek alles onbezorgd. Totdat ik als tiener zijnde een keer van mijn fiets getrokken werd. Gelukkig gebeurde er verder niets omdat de daders schrokken van iemand die de deur uit kwam. Maar ik was niet meer jong en onbezorgd. Als moeder ben ik dat ook niet. Jong sowieso niet, maar onbezorgd al helemaal niet als het gaat om mijn kinderen. Onlangs was er nog een jongetje uit het dorp wat meegenomen werd in een busje, gelukkig liep ook dat met een sisser af. Echter gebeurd het ook vaak dat het niet goed afloopt. En dat maakt je als ouder zijnde toch wat angstig.

Nu is het niet zo dat ik daarom een GPS horloge wil. Het idee dat ik continu check waar mijn kind zich bevind zie ik niet zitten. Niet voor mezelf, maar al helemaal niet voor mijn kinderen. Ik vind het ook erg belangrijk dat ze zelfstandig leren zijn en ze hebben zeker recht op hun privacy. Toch ben ik enorm blij met het GPS horloge kind van One2track omdat ik zo heel makkelijk in contact komt met mijn dochter als zij van huis is. En zij ook met mij. Zonder dat ze nu al een telefoon nodig heeft.

Bol AlgemeenBol Algemeen
 • Wanneer ze gaat buitenspelen kan ze, zonder dat ze eerst helemaal naar huis hoeft, mij een berichtje sturen of bellen of ze bij iemand binnen mag spelen
 • Ze kan nu alleen naar het korfbal toe en mij laten weten als ze er is
 • Als ik wil dat ze thuis komt om wat voor reden dan ook dan bel ik haar even
 • Op de camping is contact leggen ook veel makkelijker in plaats van de gehele camping afzoeken

En zo zijn er nog wel meer redenen waarom ik het gewoon handig en prettig vind om dit GPS horloge te gebruiken. Eigenlijk niet om de GPS functie, alhoewel deze in ‘noodgevallen’ misschien ook wel handig is. Maar vooral om het contact hebben. Plus het is ook gewoon een mooi horloge waar ze de tijd op kan zien.

Onze ervaring met de One2track Connect Move SE GPS horloge

Bij het uitzoeken van een GPS horloge van One2track keken we naar het uiterlijk, de functies en of hij wel om de dunne polsen van onze dochter zou passen. Door de ronde vorm van de Connect Move SE past hij goed om de polsen van onze dochter en ook over de functies waren we zeer te spreken:

 • touchscreen
 • SOS knop
 • bellen naar en gebeld worden door maximaal 10 vooraf ingestelde telefoonnummers
 • GPS; zodat je eventueel kunt zien waar je kind zich bevindt
 • batterijduur circa 3 dagen
 • gesproken berichten
 • stappenteller
 • ‘zoek mijn horloge’ functie
 • 24 maanden garantie
 • werking in heel Europa
 • instellen veilige zones; komt je kind daarbuiten krijg je een seintje
GPS horloge kind van one2track review

Het horloge wat wij ontvingen, de One2track Connect Move SE GPS horloge, is te koop in blauw, groen, oranje en roze. Er zijn naast dit model ook nog andere modellen verkrijgbaar. Het fijne is dat je op de website van One2track heel makkelijk de verschillende GPS horloges kind met elkaar kunt vergelijken. Wat ik er zo fijn aan vind is dat mijn dochter mij heel makkelijk een berichtje kan sturen als ze op pad is en bijvoorbeeld iets anders wil gaan doen. Dat scheelt een heleboel op en neer fietsen op lopen en daarbij ook een hele drukke straat oversteken.

Daarnaast kan ze niet zomaar andere mensen bellen of gebeld worden door telefoonnummers waar ik als ouder geen toestemming voor heb gegeven. Onze dochter vindt zelf de stappenteller die erop zit erg leuk en natuurlijk dat ze snel contact kan leggen met mij of haar vader. Een functie die ik overigens ook fijn vind is ‘stiltetijden’. Je kunt hierbij instellen dat ze bijvoorbeeld tijdens schooltijd niets met het horloge kunnen doen behalve klokkijken.

Wat betaal je voor een GPS horloge?

In dit geval is goedkoop echt duurkoop. Het horloge wat we dus een paar jaar terug ‘getest’ hebben was goedkoop maar werkte dan ook niet naar behoren. Ook de beveiliging bleek achteraf niet goed te zijn. Gelukkig is het GPS horloge van One2track wel goed beveiligd, dus betaal je liever wat meer voor iets wat ook echt goed en veilig is.

Alle GPS horloges die One2track momenteel verkoopt kosten op dit moment €99,95. Het horloge wordt geleverd met een simkaart die al in het horloge zit, maar na ontvangst wel nog even geactiveerd moet worden. Het activeren van het horloge, het downloaden van de app, het aanmaken van het account en het koppelen van de app met het horloge kostte me allemaal niet zoveel tijd. De handleiding is erg duidelijk en legt je stap voor stap uit wat te doen. Via de app kun je ook de simkaart opwaarderen wanneer dit nodig is, er staat een starttegoed op van €1,50.

Het GPS horloge van One2track is overigens volledig prepaid, dus je zit niet vast aan een abonnement. Je betaalt overigens wel maandelijks een gebruikersfee van €1,25 (welke automatisch wordt ingehouden op het beltegoed). Dat heeft te maken met het gebruik van GPS systemen en het KPN netwerkbeheer. One2track wil het bel- en datatarief zo laag mogelijk houden en heeft daarom tot een gebruikersfee besloten. Wij hebben dit GPS horloge voor kinderen nu bijna vier weken en zijn zo’n €0,60 kwijt aan data en telefoneren. Dat is dus echt wel betaalbaar in mijn ogen.

Win een GPS horloge van One2track

WINACTIE GESLOTEN. Naast dat wij zelf dit geweldige GPS horloge voor kinderen hebben ontvangen mogen we er ook nog eentje weggeven! Wil jij kans maken op een One2track Connect Move SE GPS horloge in een kleur naar keuze? Lees dan snel wat je moet doen:

 • Volg Meisje Eigenwijsje op Instagram
 • Volg One2track op Instagram
 • Laat een reactie achter onder deze blog en zet daar dan ook je Instagram accountnaam bij (zodat we kunnen checken of je aan de voorwaarden voldaan hebt)
 • Vul een geldig e-mail adres in. De winactie duurt t/m 22 juli, op 23 juli ontvangt de winnaar een e-mail.
 • Let op: om kans te maken moet je aan alle bovenstaande voorwaarden voldoen. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

82 reacties op “GPS horloge voor je kind van One2track

 • Suzanne Alting - van Dijk zegt:

  Wat een heldere blog! Wij twijfelen al een tijdje over zo’n horloge voor ons zoontje van 8 maar deze van One2track klinkt echt ideaal! Wij doen dus graag mee met de winactie ???????? @suzannealtingvandijk

  • Astrid Korten zegt:

   Wat een super gave win-actie! Bedankt voor de fijne extra informatie omtrent het horloge. Al een tijdje aan het twijfelen over dit gave One2Track horloge voor onze oudste dochter. We gaan dit jaar voor het eerst met onze vier kids naar Oostenrijk. Dit horloge zal het gevoel van veiligheid zeker een stukje versterken. We gaan duimen!
   Aan voorwaarden voldaan; @askorten

  • Ideaal voor thuis bij papa en mama, maar ook bij opa en oma. Iets meer vrijheid voor de kinderen, wat ook hun zelfvertrouwen vergroot.
   marleenborstketelaar

  • Dit zou ideaal zijn voor onze dochter. Ze wilt heel graag wat meer zelfstandig zijn maar vind dat ook heel erg spannend waardoor ze dingen vaak toch niet doet. Dit zal haar wat meer vertrouwen geven. Insta; sjadga88

  • Natasja Keuter zegt:

   Bedankt voor je Blog. Sinds een korte (maar emotioneel lange ) vermissing van m’n jongste in de Efteling , willen mijn vriend en ik een GPS horloge voor haar kopen. In ons geval om wel haar locatie te kunnen weten als ze even opeens niet te vinden is in een drukke speeltuin etc. Zoals jij aan geeft is een GPS horloge ook geweldig om zo contact met je kind op te nemen (voor ons als ze ouder is) zonder gelijk een mobiel te geven. Zou dolgraag kans maken op de horloge… Zodat we die dag niet weer hoeven mee te maken. Even je kind uit t oog door een seconde opzij te kijken en weg is ze ….
   Mijn Instagram account is : natasja_aaliyah_louise

 • Goede blog !!!
  Wij doen mee !
  Op insta ben ik te vinden onder de naam
  Miranda_mama_en_juf

  • Patricia Bouthisma zegt:

   Ik maak graag kans. Mn ergste nachtmerrie, mn kind kwijt raken. Wat fijn dat dit bestaat zeg. Lijkt me echt handig.
   Insta P. Lubbertje

 • Angelique van hoewijk-verhage zegt:

  Super leuk voor m’n meisje die toevallig op 23 juli jarig is. Het zou me zeker geruststellen als ze zo’n mooi horloge heeft met GPS zodat ze hier achter met haar vriendinnetjes kan spelen. Ze wilt zelf ook heel graag zon horloge. Ik volg beide accounts en mijn instagram naam is angeliquexmilaxlynn

  • Nathalie Lebon zegt:

   Dit zou zo fijn zijn voor onze middelste dochter, nog wat jong voor een telefoon maar wilt wel al graag alleen naar de speeltuin of vriendinnetjes iets verder op. Dat zou perfect kunnen met dit horloge, zo kan ze mij laten weten als ze er is en als ze weer onderweg naar huis is!
   Natth87 is mijn instagram account

  • Jaa heel graag!
   Ik merk nu op een nieuwe camping dat ik het heel fijn zou vinden om haar gewoon te kunnen bereiken.
   Als ik sta te koken bijv. kan ik niet even weg aangezien we met z’n tweetjes zijn, mijn dochtertje en ik.
   Mijn instagram: @clowiejj

 • Wat een leuke actie! Doe graag mee voor onze dochter.

  Op insta te vinden als @mama.van.bram.en.jasmijn

 • Ik doe graag mee, dan kan ik Pippa net dat beetje meer vrijheid geven als ze gaat spelen en kan ik met een gerust hart thuis bij Nova blijven!

  Liefs Kirsten
  @mamagisch

 • Francis Akerboom zegt:

  Ik doe heel graag mee met deze winactie. Voor onze jongste dochter zou dit ideaal zijn en ook voor mijn gemoedstoestand. Dit is het moment van weer een stukje loslaten omdat ze meer alleen buiten wilt spelen .
  Mijn naam op Instagram is: francis.akerboom

 • Charlotte zegt:

  Ohhh ik zou zo graag een roze winnen voor Aukje. Mijn instanaam is @charlottehabraken 😉

 • Wat een fijne blog om te lezen. Wij waren al aan het kijken naar dit model voor onze twee jongens van 8 en 6 jaar.
  Wij zijn helemaal enthousiast en doen graag mee aan de win actie.????????
  Lea_diemel is mijn insta naam

 • Anne-Marie zegt:

  Ik doe heel graag mee. Mijn man en ik verschillen nogal over de definitie ‘loslaten’ ???? doodeng om mijn jongens alleen naar buiten te laten. Mijn account is: mannen.huishouden ????

 • Stephanie zegt:

  Doe graag mee hoe handig zou dat zijn. Voor op de camping kan de oudste toch met vriendinnetje gaan fietsen en mama is beetje geruster????
  Insta is stephanie_kg_

 • Woop Woop, ik waag ook graag een kansje. Ideaal voor onze Linn, welke denkt 17 sloten tegelijk te kunnen nemen. ????

 • Wat een super leuke winactie! Twijfel al langer om zelf 1 aan te schaffen voor onze zoon van net 8.
  We maken dus graag kans op een mooi horloge! Het lijkt ons ideaal.
  Insta heleenlangius

 • Joyce joshua zegt:

  Mijn insta naam is joycejoshua ik zou hem graag willen winnen voor mijn dochter die erg avontuurlijk is en zich groot genoeg vindt om zelf op avontuur te gaan. Dit zou een geweldige uitkomst voor ons allebei zijn. Haha

 • Klinkt allemaal goed! Zeker ook omdat het hier in het buitengebied werkt. Dankjewel voor de terugkoppeling. Dat was een beetje mijn dingetje dat het hier niet zou werken. En inderdaad op vakantie. Mama veel geruster. Oh, op insta kun je me vinden via @indigo.1503 🙂

 • Tonny jansen zegt:

  Goededag ,

  Leuke blog en wij doen graag mee voor ons zoontje.
  Is heel ondernemend en nieuwsgierig dus wij missen hem soms wel.
  Lijkt ons makkelijk dat ie zo terug te vinden is.
  Mijn insta naam is Tonjan1972

 • Ik doe heel graag mee voor mijn dochter. Mijn dochter gaat met de taxi naar school en het zou zo fijn zijn als ze dan iets kan laten weten als er iets is of als ze smiddags af wil spreken. Helaas is de prijs voor ons niet haalbaar op dit moment. Lisly22 is mijn insta.

 • Robertjanwillems zegt:

  Het eerste jaar dat onze dochter ‘los’ willen laten op de campings waar we heengaan maar stukje veiligheid willen inbouwen. Zou echt heel welkom zijn ???????? Instagram robertjanwillems

 • Onze zoon wil ZO graag dit horloge van One2track, in de kleur zwart, dus wij doen ook graag mee!
  Ondanks dat onze zoon niet zo snel ver weg zal gaan of kwijtraakt (hij heeft Cerebrale Parese) vind ik het wel een heel fijn idee dat mocht er iets gebeuren hij zelf kan bellen of een berichtje kan sturen. We vinden hem nog te klein voor een mobiel met alle gevaren die daar aan kleven aan het wereld wijde web en waren al een tijdje aan het kijken naar dit horloge! Geweldig!!
  Mijn instagram naam is MoniquevLing

 • Kirsten Bos zegt:

  Oh dit zou ik graag willen voor onze Lars. Die gaat steeds vaker met vriendjes voetballen, en natuurlijk weet hij dat hij niet van het veld mag of met vreemden mee mag gaan…toch geeft dit meer rust. Ook voor Sander ????.

  Op Insta heet ik kirsten.e.bos ????.

 • Lies Haga zegt:

  Doe ook graag mee voor 1 van onze kleinkinderen.
  Fijn dat deze tracker zo positief door jou is beoordeeld!

  @lieshaga (instagram)

 • Nu mijn ‘baby’ in augustus alweer 7 wordt, is het ook tijd om hem wat meer los te laten. Maar wat is dat moeilijk!! Het horloge zou,voor mij ????, een hele fijne tool zijn om wat meer vrijheid te geven zonder dat je echt niet weet waar hij uithangt. En daarbij is het gewoon een tof horloge natuurlijk!

  Insta: @fabinketosis

 • Wat gaaf dat je er eentje weg mag geven Nicole. Ik merk op de camping nu wel dat het toch wel erg handig zou zijn om er eentje te hebben voor de kinderen. Scheelt ons inderdaad de hele camping af zoeken. Dus ik doe heel graag mee.
  (Mariekeblogt op insta)

 • Nou daar willen wij wel aan mee doen.
  Moeder van twee jongens, onze jongste is een prematuurtje en heeft dyslexie en nog wat meer probleempjes dus ja dan wil ik hem wel veilig buiten laten spelen.

 • Oh ik wil dit zo graag, deze lijkt mij perfect ????
  Nu duimen draaien maar!
  @bibianislief

  Liefs Bibian

 • Riggie van lochem zegt:

  Ideaal voor mijn kids die graag ook even zonder papa, mama en broer of zus op pad gaan. Dit geeft ons ener zekerheid.
  Op insta heet riggie_vanlochem

 • Tamara van Wijk zegt:

  Wij hebben 2 jaar geleden een horloge van one2track gekocht voor onze dochter. Ze wilde graag buiten in de wijk spelen met vriendinnetjes maar vond dat nog heel spannend zonder ons. Zo kon ze als dat nodig was ons direct bereiken. Het was een uitkomst voor haar zodat ze de vrijheid kreeg die ze graag wilde. En we zo toch contact konden houden. We hebben hem veel gebruikt en zijn daarom nu aan een nieuwe toe. Want nog steeds gebruiken we hem als ze van huis weg is. Ideaal!
  One2track is daarnaast een heel fijn bedrijf. Ze reageren snel en zijn transparant over de kosten enz.
  We doen daarom ook heel graag mee met deze winactie. Wie weet heeft ze dan straks zo’n prachtig nieuw horloge om haar pols.
  Insta van mijn dochter is @marit.bus
  Insta van mijzelf is @tamaaartje

 • Wauw, dit horloge lijkt me echt top voor mijn dochter, precies om de redenen die je benoemt. Zo krijgt zij wat meer vrijheid en mama kan haar met een gerust hart laten spelen.
  Insta @1988jeannie

 • Iris Veeken zegt:

  Dit lijkt me ideaal als mijn zoon volgend schooljaar zelf zijn 10 minuten naar de tennis mag fietsen, op de camping en bij het rondzwerven met vriendjes. Ik doe heel graag mee. (insta irisveeken)

 • Dit zou onze Tom echt fantastisch vinden. Nu hij 6,5jr is wilt hij geregeld alleen op pad. Ik vind het daarentegen toch best wel spannend om onze oudste zo op pad te sturen. Dit zou echt een hele fijne manier zijn om hem een beetje te kunnen volgen en waarbij hij ook contact met ons kan opnemen mocht dat nodig zijn.

  @Belin_86

 • Wat een leuke winactie! Herken je vooral in het stuk zoeken op de camping, ook ervaring mee!
  Maar een echte aanrader dus, dit horloge!

  Dus ik wil graag een gokje wagen!
  Insta: cindyvdbrinkcunningham

  • Chantal Kenbeek zegt:

   Wat een grandioze win-winactie voor zowel mijn zoon maar ook zeker voor mama zelf!????
   Ondertussen is mijn zoon ondernemend genoeg en staat vol in het leven. Graag houd ik toch even nog een oogje in het zeil en is dit een perfecte oplossing! ????
   Fingers crossed ????
   Hier is de kleur zwart, groen of geel/oranje favoriet ????????????

 • Onwijs leuk om te lezen! Ik twijfel al een tijdje voor mijn dochter! Ze wil steeds vaker alleen met haar vriendinnen in de wijk spelen. Ik vind het nog lastig km haar los te laten!
  Sinds dat ik een smartwatch om heb, wil zij ook graag een stappen teller! Haha ze zal me vast inhalen met de stappen! Ik doe graag mee met de win actie!
  Groetjes hilde_vankeulen

  Ps ik volg One2track al een tijd! Leuk om via hun jou blog en instagram te zien!

 • Oh dat zou super gaaf zijn! Voor onze oudste zoon van bijna 9 jaar???? @christelvanderlinden is mijn instra account????

 • Nicole Threadgold zegt:

  Heel graag doe ik mee!
  Vooral de SOSknop lijkt me fijn, Jade is vaak benauwd en heeft altijd overal medicatie bij. Maar als ze ergens gaat spelen durft ze dit niet altijd te zeggen. Zo kan ze mij bereiken en kan ik contact opnemen met degene waar ze is spelen.
  Zal rust geven en vertrouwen.
  Insta: n.threadgold

  • Bonita Draaijer zegt:

   Ik maak graag kans! We zijn van plan 1 aan te schaffen voor Liv maar waren er nog niet uit welke. Na de blog weet ik dat het 1 van one2track moet worden. Hoe leuk is het als ik er 1 win! ????
   Op IG heet ik bonita_liv_xavi

 • Jacqueline zegt:

  O wow wat een toffe winactie! Hij zou perfect zijn voor onze zoon van 5! Na 2 ‘brave’ meiden die nooit wegliepen en liever te vaak dan te weinig vertelde waar ze gingen spelen, denkt onze ontdekkinsreiziger daar anders over! Hoe fijn is dan dit geweldige horloge! Een blauwe zou super gaaf zijn voor Lennon ????

  Insta: jacqbosch1

 • Mijn dochter had er vorig jaar 1 gekregen van mijn moeder maar deze is echt slecht, geeft niet duidelijk aan waar ze is helaas dus waag graag een kansje!!

  Insta: Helena.piro

 • Rachèl Geurtsen zegt:

  Ow wat een geweldige winactie!
  Dit is echt iets voor mijn oudste dochter van 7.
  Ze wilt heel graag een horloge omdat ze begint te leren klok kijken.
  En ze vind het gewoon geweldig.
  Ook ik zou dit graag uitproberen! Helemaal na deze uitleg???? super interessant en handig!

  Op insta heet ik : rachelgeurtsen

  • Wat een toffe actie!
   Onze oudste van 6, bijna 7, wil steeds vaker even alleen naar de speeltuin. Omdat die een straat verder is, kunnen we haar (en haar zusje) echter niet in de gaten houden daar. Hoe fijn zou het zijn als ze met dit horloge snel contact op kan nemen als er wat is! En dat we een beetje in de gaten houden of ze wel echt in de speeltuin blijft is soms ook geen overbodige luxe..
   Ik weet zeker dat dochter heel blij zou worden van de roze! En dan kan ze met mama vergelijken hoeveel stappen ze heeft gezet die dag. Ik denk dat zij bijna altijd gaat winnen!

  • Wat een fijne winactie. Dit lijkt me heel handig voor mijn dochter zodat ze samen met haar vriendjes buiten zou kunnen spelen ????

   Instagram: @shattereddream

 • Dit horloge lijkt mij ideaal voor het nieuwe schooljaar van mijn dochter. Het geeft haar meer vrijheid om zelf naar huis te fietsen vanuit school, als ze dan ergens wil gaan spelen, kan ze mij bellen. Maar ook als ik aan het werk ben, ben ik toch bereikbaar voor haar

 • Chantal Obbink zegt:

  Wauw wat een mooie actie en wat goed getimed. Onze zoon is bijna jarig en wil heel graag een smartwatch voor zijn verjaardag. En met de zomervakantie in het zicht is dit wel een kado waar we zelf ook een heel fijn gevoel bij krijgen. Bedankt voor de review. Het is zo prettig een review te lezen met ervaringen en uitgebreide informatie. Het is een zoektocht met zoveel keuze/merken en prijsklassen. Maar zoals je zegt liever iets duurder en ???? We doen graag mee voor de blauwe. Wie weet winnen we het voor onze zoon Hidde. We zijn er in ieder geval over uit welk cadeau hij gaat krijgen ????
  Mijn insta naam is chantal_obbink

 • Wat een gave actie! Dat zou mijn een fijn en vooral rustiger gevoel geven. Mijn zoon is ondernemend en geregeld op pad. Voor een smartphone vind ik hem nog te jong, maar zo’n GPS horloge zou perfect zijn. Dan weet ik waar hij is en kan ik hem bereiken. De kleur zwart heeft de voorkeur.
  Heb alleen geen Insta. Volg wel op FB met mijn volledige naam zoals in het emailadres.

 • Carmelina (car.me.li.na zegt:

  Ik doe mee voor Luka! Deze knul gaat graag op avontuur, op de camping maar ook bij ons in de buurt op zijn nieuwe fiets. Helaas zitten er wel wat ‘gekkies’ in de wijk waardoor ik het toch spannend vind hem los te laten. Ook vergeet onze bink nog wel eens te vertellen dat hij bij een vriendje is blijven hangen. Lijkt me dus ideaal dit….

 • Mom.of.sara.and.loua zegt:

  Heel gaaf! Ik denk dat Sara ook graag een Roze zou willen net als Fay. We gaan op vakantie naar Frankrijk en weten al dat er bekenden op de camping staan. Omdat het een grote camping is, zou ik het fijn vinden als we weten waar ze is. Daarom doen we ontzettend graag mee met deze actie.

 • Mirjam van de schepop zegt:

  Met een nogal ondernemende dochter zou dit horloge een uitkomt zijn als we haar weer eens moeten opzoeken omdat er zoveel te ontdekken viel met de GPS kunnen we haar enigszins in de “gaten” houden.
  Ik heb geen voorkeur voor kleur mijn dochter denk ik wel roze ????
  Mijn inst: Mirjamvdschepop

 • Wat een top actie. We kennen 12track al 4 jaar. Maar ons rebel horloge is helaas kapot. We dingen dan ook graag mee naar een nieuwe. De horloges zijn robuust. Sterk en makkelijk in gebruik en vooral betrouwbaar. Kortom top! Je zou mijn dochter dan ook echt heel blij maken!
  Zo voor de vakantie helemaal fijn!

  Mijn instanaam is anneliesnijpels

 • Petra Nagel zegt:

  Super gaaf dit! Dit zal de wereld van mijn dochter een stuk groter maken!

  Mijn insta is petranagel1978

 • Wat fijn om eens een duidelijke uitleg te krijgen over het GPS horloge. Ik twijfel ook een tijdje en heb al naar wat goedkopere gekeken. Maar ik ben nu overtuigd om toch voor een duurdere te gaan. Deze roze zou mijn dochter helemaal geweldig vinden. En ik zou het geweldig vinden als ik weet waar ze over een paar weekjes op de camping uithangt. 🙂 Fingers crossed voor deze mooie prijs!!!

 • Elsa Wolfs zegt:

  Wat een fijne blog en wat goed om te lezen hoe je dit horloge gebruikt bij je dochter. Onze zoon van 7 fietst graag alleen naar de waterpolo toe, wat ik als moeder toch best spannend vind. Ik hoop met het ophalen telkens dat ik z’n fiets gewoon zie staan. Hoe ideaal als hij me dan een berichtje zou kunnen sturen. We wonen best ver buiten de dorpskern waardoor hij nu telkens weggebracht moet worden. Wat een vrijheid zou hij hiermee krijgen zeg!

  Ik heb aan de voorwaarden voldaan. IG profiel elsawolfs

 • Ik doe graag mee voor mijn dochter. We zijn net verhuist. Ze kent de nieuwe buurt nog niet zo goed en daarnaast wonen we nu tegen het bos aan dus ik vind het wel een vertrouwd gevoel dat ze de mogelijkheid heeft om contact te zoeken met mij of dat ik kan zien waar ze is.

  Mijn insta is jburgstra

 • Dit zou echt top zijn voor mijn dochter die steeds meer een stukje vrijheid wil en mag opzoeken.

  Mijn insta is Mariesilll

  • Nancy Laurensse zegt:

   Wow Nicole, wat een fijne blog! Heel helder wat de meerwaarde is van deze one2track.
   Ik vind het heel herkenbaar wat je beschrijft, je wil je kind de vrijheid geven om zelf de wereld te gaan ontdekken maar tegelijkertijd ook bescherming bieden. Als ik het zo lees, is deze horloge daar het ideale hulpmiddel voor.
   Onze dochter zoekt de ruimte op en hiermee kunnen we haar die meer gaan geven. Ik zou deze heel graag winnen voor haar en lekker op vakantie op de camping in Frankrijk gaan uitproberen! Op instagram ben ik te vinden @nancy_laurensse ????????

 • Loslaten vind ik erg belangrijk voor zijn zelfvertrouwen maar nu fiets ik elke 5 minuten een rondje om te kijken of het goed gaat. Dit zou mij dus rust geven en mijn zoontje de ruimte om lekker te kunnen spelen. We hebben een groot grasveld paar straten verderop waar hij graag gaat spelen. Ook voor op de camping lijkt me dit ideaal. Gewoon laten gaan en toch soort van controle hebben. Groetjes Ellen, boysmom_ellen

 • Wat een gave actie Nicole! Onze dochter (7) en wij gaan door omstandigheden voor het eerst zonder haar grote zus (12) op zomervakantie. Ze vind het enorm spannend! Normaal heeft ze haar zus voor het veilige gevoel en daarvoor zou dit horloge een grote uitkomst zijn. Zo voelt ze zich vrijer en dat is ze ook, wetende dat wij altijd kunnen zien waar ze is en ze met ons contact op kan nemen! Ook hier in de wijk zou het ons en haar net iets meer rust geven! Groetjes, Fiona van Hoorn @fionavanhoornhabich

 • Ik zou dit geweldig horloge graag willen winnen voor mijn 6 jarige nichtje. Zij is super stoer en fietst op haar mini mountainbike gewoon al mee op het mtb-parcours. Soms is het best spannend of ze de goede kant op gaat, dus een gps horloge zou echt perfect zijn! En ik weet zeker dat ik als tante niet meer stuk kan ???? @eef_je88 @onzebus

 • martenspetra zegt:

  Wat zouden we graag hieraan mee willen doen voor ons zoontje van bijna 9. Ideaal ook met een kleiner zusje van bijna 1 jaar.
  Denk dat dit het een stuk fijner maakt om hem wat meer los te laten. Zo fijn dat hij dan ook ff kan bellen als hij wil afspreken bijv of als er iets zou zijn.
  Lijkt me zo,n fijner gevoel.

  martenspetra is de naam.
  Heb als goed is alles gedaan.

 • Al een tijdje zitten wij te twijfelen om zo’n horloge te kopen voor onze zoon. Altijd de twijfel tussen “china” en “een degelijke”. Je blog geeft een mooie vergelijking dus het sowieso een “degelijke”. Als er dan ook nog een minimale kans is om er 1 te winnen is helemaal fantastisch (zeker omdat onze boef volgende maand jarig is).

  Op insta ben ik te vinden onder @foodbyosfa

  • Wat zou ik deze graag willen winnen voor mijn stoere dochter. Als alleenstaande mama van 2 kindjes vind ik het lastig om mijn dochter alleen buiten te laten dus belemmer ik haar in haar buitenspelen en dat wil ik niet. Dit is zo’n mooie uitvinding echt super???? ook is het een geweldige win win situatie omdat mijn dochter blijft zitten in groep 3 door berichten te sturen motiveert haar taalontwikkeling ook.
   Insta claufayexavi

 • Inge Heemskerk zegt:

  Mooie duidelijke review! 2 van mijn 3 kinderen hebben de horloge ook en we zijn super tevreden! Nummer 3 wil er nu graag ook 1, dus daar zou deze actie perfect voor zijn!

  Insta: @pingg80

 • Yvonne martens zegt:

  Dit lijkt me zo fijn voor mijn dochter. Ze wil allemaal met vriendinnetjes buiten spelen en ja loslaten js toch een dingetje. Met deze horloge lijkt me dat toch net iets veiliger en volgens mijn dochter is deze ook nog eens gewoon super hip dus dit zou geweldig zijn.

  Instagram : sweetlittlepetite

 • Yvon van dorst zegt:

  Ik doe mee voor de kinderen. Lijkt me heel fijn voor op de camping en met dagje weg of gewoon thuis. Ze kunnen bellen als er iets is, ik kan zien waar ze zijn en ik kan ze ook bellen als ze naar huis moeten. Lijkt me echr super handig en echt heel veilig. Zou leuk cadeau zijn voor haar goed rapport.

  Instagram yvonvdorst

 • Jaaaa nogmaals een poging ????
  Na het lezen van je blog lijkt ons dit echt een super horloge!
  En zouden hem dolgraag willen winnen voor onze dochter Lynn die graag al wat meer op onderzoek uitgaat en zulke horloges super mooi en interessant vind.
  Onze duimen draaien ????

  Insta: rachelgeurtsen

 • Ik doe op het nippertje nog even mee aan deze winactie. Onze dochter krijgt inmiddels de leeftijd dat ze langzaam alleen buiten wilt gaan spelen. Maar deze mama vindt dat toch wel enorm spannend. Ik heb al een paar keer rondgekeken naar zo’n GPS horloge en ik denk dat me dat toch wel wat rust zou geven. Dus ik zou hem graag winnen.

  Mijn Instagram: @itswendy

 • Superrrrrrrr ???????????? geweldig win cadeau ik loot héél graag mee voor mijn lieve dochter diabetes patiënt fijn zo’n horloge als ze wat ver weg is goed te volgen ☺️ via GPS ze kan mijn snel waarschuwen makkelijk te bereiken ook ideaal tijdens vakantie/ school / buiten spelen leuk in het zonnetje zetten door jullie ☀️☀️ prachtige cadeau voor haar met veel functies leuke blog

Reageren is niet mogelijk.