Tag: google it!

Het is weer eens zover! Ik heb weer een tag gevonden ergens en niet genoteerd van wie ik hem heb. Dus als jij hem onlangs hebt geplaatst en je weet dat ik bij jou lees, laat het me weten dan zet ik alsnog je naam erbij! Ik vond deze tag dus bij een van de blogs die ik volg en vond het gelijk een leuke om ook hier neer te zetten. Soms leer je heel wat over een persoon aan de hand van zoekopdrachten, geloof dat het bij mij in ieder geval wel zo is! Dit is dus een tag waarbij je op google.nl de eerste letter neerzet en dan komt er automatisch jouw laatste zoekopdracht te staan. Die zet je dan in de tag neer…

Benieuwd naar mijn laatste zoekopdrachten?

A = activiteiten baby 3 maanden, hier zocht ik naar in verband met een artikel die nog in de planning staat.
B = bumbo, ik had dit woordje al regelmatig voorbij zien komen op Instagram maar had geen idee wat het was, even googlen dus!
C = concert tickets Antwerpen, hier had mijn man op gezocht. Geloof dat hij aan het zoeken was naar iets leuks om samen te doen..
D = douwe egberts oude koffiemolen, mijn schoonouders hadden nog zo’n oude koffiemolen liggen en we wilden weten wat hij ongeveer waard was in verband met de kofferbakmarkt.

Bol AlgemeenBol Algemeen

E = ergernissen, dit had te maken met het artikel wat ik laatst schreef over mijn top 10 ergernissen.
F = fruittuinen Eindhoven, ik had laatst een fotoshoot bij de fruittuinen van Eindhoven en wilde even de contactinformatie hebben.
G = gepofte aardappel bbq, eigenlijk zegt de zoekterm het al, ik zocht naar recepten voor een lekkere gepofte aardappel!
H = hoeveel flesvoeding baby 14 weken, ik ben nogal onzeker wat betreft de voeding van Fay.. Dit komt waarschijnlijk omdat ze in het begin zoveel was afgevallen, het blijft een beetje een issue, ik moet het loslaten dat weet ik.. Daar wordt nog aan gewerkt!

I = instagram foto’s afdrukken, ik wil voor mijn Project Life ook foto’s van Instagram afdrukken en ben op zoek naar een goede (en goedkope) manier.
J = jurkje super team, al mijn oranje kleding is te klein dus moest ik iets nieuws hebben voor tijdens het WK. Dit jurkje leek me wel wat!
K = koopzondag, jaaa als vrouw wil je toch altijd wel weten waar er ergens een koopzondag is! Shop till you drop!
L = leenen asten, mijn man kwam thuis met een tip van een collega van hem over een doehetzelf zaak waar ze dus ook scrap spullen verkopen, erg handig voor mijn Project.
IMG_20140618_195757
M = mama café Helmond, er is bij ons in het dorp helaas geen mama café en ik las er wel eens over bij mamaliefde dus werd nieuwsgierig. In Helmond zit er wel eentje, maar ik ben er nog steeds niet heen gegaan.
N = nieuwetijdskind, ik werd nieuwsgierig naar kenmerken van nieuwetijdskinderen, niet dat ik denk dat Fay er eentje is hoor, maar gewoon ter informatie.
O = ontbijten met havermout, dit zag ik zoveel voorbijkomen op blogs en op Instagram dat ik ook wel wat recepten wilde uitproberen!
P = postnatale depressie

Q = Queen, een van de allerbeste bands die ooit heeft bestaan!
R = Robbie Williams, ik heb werkelijk geen idee waarom ik specifiek op deze naam heb gezocht. Ik vind het een goede zanger, dat wel..
S = social 1nfluencers, dit zag ik terug komen bij Moonoloog en Kelly Caresse en tsjah ik ben nieuwsgierig aangelegd dus ik wilde weten wat het was!
T = niks, er kwam helemaal niks met een t naar voren. Niet op gezocht dus!

U = upc, ja dit is onze internet en tv provider dus dan weet je het wel.. haha!
V = ventilator baby,  toen het zo warm was wilde ik opzoeken of het wel goed was een ventilator in de kamer waar je baby zich ook bevindt!
W = wedstrijdschema wk, altijd handig om te weten wanneer Nederland moet voetballen in verband met afspraken!
X = Xenos, deze winkel zit niet bij ons in het dorp dus ik wilde weten waar wel.

Y = youtube converter, ik heb wat nummers van youtube gehaald en op mijn computer gezet.
Z = zoete maïskolf bbq, ook hiervan wilde ik weten wat een lekker recept was om op de bbq klaar te maken!

En, wat vonden jullie van deze tag? Weer wat geleerd over mij?

15 reacties op “Tag: google it!

  • Ik vind deze tag erg leuk, ga hem onthouden en misschien ook wel overnemen als je dat oké vind.

  • Ja hij is leuk hè! Ik had de K van koopzondag ook. Ga zo ook even Bumbo opzoeken. Geen idee wat het is.

  • Wat een geinige tag. Kende hem nog helemaal niet. Of liever gezegd, ik bezoek momenteel te weinig blogs om hem tegen te komen 😉 Leuk gedaan! Ben nu gelijk benieuwd wat er bij mij allemaal naar voren komt, haha

  • Leuke tag! Ik las hem vandeweek ook ergens, maar geen idee meer waar! Ik ben nu ook erg nieuwsgierig wat er bij mij komt…

    Over die pin it knop van pinterest: ik weet het zo uit mijn hoofd niet meer zeker, maar volgens mij moest ik eerst nog wat dingen instellen bij de instellingen van de plug-in. Ik zal vanmiddag nog eens even voor je kijken wanneer ik de laptop aan heb. Zo op mijn mobiel kan ik daar niks van zien…

  • Leuke tag, ik heb hem wel eens eerder voorbij zien komen. Volgens mij heb ik andere instellingen bij google ofzo, ik ben er zeker van dat hij bij mij niet de laatste zoekopdracht komt te staan als ik een letter intoets. Het zijn ook allemaal vrij standaard dingen, ik vermoed dat het de populairste zijn met die letter ofzo.
    Maar leuk om te lezen. Ik heb wel eens gehoord dat alle kinderen die tegenwoordig geboren worden nieuwetijdskinderen zijn. Maar ik heb me er verder nooit zo in verdiept hoor, wel een interesant onderwerp vind ik.

Reageren is niet mogelijk.