Mijn goodies van de Negenmaandenbeurs

Een van de leukste beurzen van het jaar is alweer voorbij. De Negenmaandenbeurs. Waarom ik deze zo leuk vind is omdat je op deze beurs allerlei nieuwe producten en merken kunt ontdekken op het gebied van zwangeren en jonge kinderen. En omdat er elk jaar weer nieuwe innovatieve dingen te bewonderen zijn. Ook dit jaar ben ik weer geweest (twee dagen zelfs) en in mijn blog over de highlights gaf ik al wat tipjes van de sluier over mijn ontdekkingen.

Maar ik heb ook een hoop goodies ontvangen en gekocht. En deze wil ik nu graag met jullie delen! Ook heb ik een hoop ontvangen waar ik zelf niets (meer) mee kan en dus heb ik een mooi verrassingspakket samengesteld voor jullie.

Beurstassen Negenmaandenbeurs

Beurstas Negenmaandenbeurs

De Negenmaandenbeurs heeft elk jaar weer een beurstas. Dit jaar prijkte Dikkie Dik op de shopper die samengesteld werd door Scoupy. Wij ontvingen van hen een voucher om zo’n beurstas op te halen en dat liet ik me uiteraard geen tweede keer zeggen. Er zat een heleboel lekkers in waarvan ik kan zeggen dat de helft zeker al op is. Vooral de minuut rijst van Lassie verbaasde me. Deze ga ik vaker kopen!

inhoud beurstas negenmaandenbeurs 2018

Beurstas Kruidvat

Daarnaast kon je ook bij Kruidvat een beurstas aanschaffen voor een prikkie. Ik geloof dat je hem voor €4,- kon kopen en hij had een waarde van €35,-. Wij ontvingen deze beurstas en dit zat er allemaal in:

Echt ontzettend veel dus! Omdat wij een aantal dingen niet meer kunnen gebruiken kan ik je alvast verklappen dat een deel van deze beurstas bij de winactie erbij zit 😉

Organix – Goodies

Ook kregen wij, dankzij Maarten van Papaswereld, van Organix een zak vol met producten van Goodies. Deze kon je allemaal in verschillende aanbiedingen kopen. Zelf had ik eigenlijk nog nooit iets van Goodies gekocht of geprobeerd, maar de zakjes gezonde chips zijn een succes bij onze bijna kleuter en de potjes bij de baby.

Gekregen goodies

Naast de beurstassen ontvingen we ook nog een aantal andere goodies en goodiebags.

Thule

Zo kregen we na de lancering bij Thule een prachtige rugzak, namelijk de Thule Vea met daarin nog een leuk knuffeldoekje en een badeend.

Deze backpack is de perfecte multifunctionele rugzak die je niet alleen naar werk of school kan meenemen, maar ook voor het sporten of als je een weekendje weg gaat. Er past een 15 inch MacBook in of vergelijkbare laptop. Ideaal dus ook voor een blogger zoals ik..

Difrax

Ook ontvingen we van Difrax een leuk kleinigheidje. Hier zijn we groot fan van Difrax al gebruiken we dit keer niet de flessen, wel zijn de spenen favoriet bij onze babyboy. En stiekem hebben we wel een fles in huis die we af en toe proberen bij ons mannetje. Helaas moet hij er nog steeds niks van hebben en houdt hij het bij de Herobility.

In dit leuke toilettasje zat een tandenborstel voor onze bijna kleuter, maar ook een kortingsbon voor mijzelf en voor mijn lezers. Voor jullie dus. Mochten jullie dus nog iets willen bestellen bij Difrax dan kun je de kortingscode DFXGIVEAWAY6IMX10 gebruiken en krijg je 10% korting. Deze korting is geldig t/m 15 maart 2018.

Little Dutch

Ik ging ook bij Little Dutch langs, want dit merk heeft naast een heel hoog heb-gehalte ook een aantal nieuwe producten en collecties uitgebracht. Dat ze veel tijd en aandacht aan en in hun stand hebben gestoken kon je wel zien, want wat was dat mooi. Ik kon er wel foto’s van blijven maken haha. Ook werd ik razend enthousiast van een van hun nieuwste producten: de tipi. Maar ook het behang en de verf die ze tegenwoordig ook in hun assortiment hebben is super. Maar er is nog zoveel meer.. Daarover licht ik je echter een ander keer wel in.

ledikantdeken adventure little dutch

Omdat wij nog een ledikantdeken nodig hadden en deze nu in de aanbieding was wilde ik hem kopen, maar tot mijn verrassing kreeg ik hem mee naar huis ter review. Ik ben er zo verliefd op. Zou willen dat hij ook in een tweepersoons maat te krijgen was haha. Misschien in de toekomst…?

KidsMe

Nadat we bij KidsMe eerst uitleg kregen over hun food feeder kregen we ook nog een goodiebag mee. Daar zaten maar liefst twee food feeders in (in twee verschillende maten) en twee lepels. De Food Feeder in maat L is nu in gebruik door Milo. Hij vindt het geweldig haha.

Drs Leenarts

Je kunt de Negenmaandenbeurs niet verlaten zonder een bezoekje te hebben gebracht aan Drs Leenarts. Deze producten hebben mijn hart en ons huishouden veroverd want we gebruiken bijna niets anders meer. De zonnebrand wordt hier altijd in grootverpakkingen ingeslagen en er ligt nog een tube met Berg zalf om uit te testen. We mochten ook ter plekke nog een product uitzoeken om te testen en omdat ik vrijwel alles al eens getest heb of in huis heb koos ik voor het handboek over de huid. Miriam van MeervanMir raadde mij dit boek aan dus ik ben zeer benieuwd.

Ook de babybillen zalf ken ik nog niet, dus daar kreeg ik een test tube van mee.

Naty, Seepje & Squiz

Ook ontvingen we bij Seepje en PuurBabyPlaza een aantal fijne goodiebags. De goodiebag van Seepje ben ik vergeten op de foto te zetten, dit was een enorm grote blauwe waszak gemaakt van oude KLM pakjes. Super gaaf en ook al in gebruik. Daarnaast zat er een grote fles wasmiddel in van Seepje en de schillen. De eerste wasjes zijn er al mee gedraaid. Van Naty ontving ik twee pakken luiers in maat 1 (heb ik helaas niets meer aan) en ook billendoekjes. Die laatste zal ik dus zeker testen. Ook kregen we van Squiz een zakje om te vullen met onze eigen gemaakte smoothies. Deze zakjes heb ik al eens getest.

Bulbby – reportertas

In mijn highlights en op mijn social media had ik hem al laten zien. Mijn geweldige reportertas van Bulbby met mijn eigen naam en blognaam erop. Ik vind hem echt geweldig en het fijne is dat er dus ook een laptop of tablet in kan. Zo ben ik altijd herkenbaar.. Ideaal dus.

Bulbby reporter tas negenmaandenbeurs

Nûby

Ook met Nûby heb ik een langdurige samenwerkingen en ik heb al vele dingen getest en in gebruik. Sowieso zijn hun lepels echt geweldig, deze koop ik zelf telkens weer opnieuw. Maar hun assortiment is zo groot dat er altijd wel weer iets nieuws is. We kregen dit keer een tas met allerlei leuke producten. sommige kan ik gebruiken en sommigen niet. Maar datgene wat ik niet kan gebruiken zit sowieso in de verrassingsdoos die je hieronder kunt winnen.

nuby producten

Done by deer knuffeltje – Wehkamp

Bij inschrijving voor de nieuwsbrief kreeg je bij Wehkamp een knuffeltje van Done by Deer cadeau. Ik kon het dus niet laten om dit te doen en ging heel blij naar huis met onderstaande knuffel.

done by deer knuffel

De Leukste Dingetjes

Als laatste kregen we bij De Leukste Dingetjes (een hele leuke webshop) echt een pracht cadeau. We moesten een tijdje terug al aan Miriam van MeervanMir een foto aanleveren van onze kinderen maar we wisten niet waarvoor. Toen we het cadeautje van Nicolette, de eigenaresse van de webshop, kregen werd het ons duidelijk.. Ze had voor iedereen een gepersonaliseerd armbandje gemaakt. Kijk nou hoe schattig!

Gekocht op de Negenmaandenbeurs

Ik had me voorgenomen om niets te kopen op de beurs. En op 1 ding na is me dat dus heel goed gelukt. Wel moest ik me enorm inhouden hoor, maar ik ging al met zoveel naar huis. Ik heb in ieder geval wel mijn verlanglijst weer aangevuld.

Toch kon ik het dus niet laten om bij DeLeuksteDingetjes.nl een ibiza haarband voor mijn dochter te kopen. Ze had me gevraagd of ik ook iets voor haar mee wilde nemen en aangezien het meeste vooral voor baby’s is vond ik dit een leuk cadeau. Ik kocht hem voor haar verjaardagsfeestje, hij fungeert dan als kroon 😉 En het leuke is dat ze hem daarna ook gewoon lekker kan dragen.

ibiza haarband kleuter

Winactie – verrassingsdoos (GESLOTEN!)

Zoals je hebt gezien, ik heb echt geweldig veel mogen ontvangen. Vele dingen kan ik zelf goed gebruiken met een baby in huis. Maar er zijn ook genoeg producten die wij al hebben of niet meer kunnen gebruiken, zoals de luiers in maat 1 en 2. Daarom heb ik een pakket samengesteld van een aantal producten die ik graag weggeef aan een van mijn volgers!

winactie meisje eigenwijsje

Zoals je op de foto hierboven ziet is het een hele grote shopper vol met spullen. Ik wil nog niet teveel verklappen, maar ik denk dat iemand die zwanger is of pas bevallen dit pakket goed kan gebruiken! Er zitten dus sowieso luiers in, maar ook producten van Kruidvat, Nuby en een kortingsbon van Bullby. Wat er nog meer in zit dát is een verrassing 😉

Hoe maak je kans op dit leuke verrassingspakket?

Laat hieronder een reactie achter voor wie je het wilt winnen en welk product jij hoopt dat er sowieso in zit (mag ook voor jezelf)

Je maakt EXTRA kans door:

 • Te reageren en/of iemand te taggen onder het Facebookbericht
 • Te reageren en/of iemand te taggen onder het Instagram bericht (deze komt later vandaag online)

Ben jij naar de Negenmaandenbeurs geweest? En zo ja wat heb jij voor goodies?

21 reacties op “Mijn goodies van de Negenmaandenbeurs

 • Ik doe heel graag mee voor mijn zwangere schoonzus, maar ik hoop dat de rugzak erin zit voor mezelf… hihi
  Facebook: An Na

 • Ik doe graag mee voor een vriendin.
  Ik hoop na jouw verhaal dat er een deken van little dutch in zit voor volwassenen 😉

 • Wat een leuke aanwinsten! Wat gaaf dat hè het dekentje kreeg! En due gepersonaliseerde reporterstas en armband is echt heel gaaf!
  De kidsme speen gaat hier beter dan oefenhapjes met een lepel, dus ben blij dat ik die gekocht heb. 🙂

 • elisabeth maria martina zegt:

  ik ben dol op verrassingen, ik doe graag mee
  daar maak ik de kindjes van het ontwikkelingsproject van mijn zus heel graag blij mee

 • Ik ben dol op verrassingen, maar heb dit zelf niet meer nodig. Graag zou ik mijn zwangere zusje verrassen met deze verrassingsdoos ! Iets geven is ook altijd leuk, toch?!

 • Wat heb je veel mooie spullen gekregen. Ik doe graag mee voor mezelf. Ben 10 april uitgerekend en deze week ben ik onverwacht ter observatie in het ziekenhuis opgenomen wegens te hoge bloeddruk. Dit zou het begin van mijn verlof wel weer wat opfleuren.

 • Ik doe graag mee! In april ben ik uitgerekend en ik kan nog wel een aantal handige baby goodies gebruiken. Zelf ook naar de negenmaandenbeurs geweest, maar niets gekocht omdat het overal veel te druk was.
  Liefs

 • Patricia Paling zegt:

  Ohhh… Dat zou echt super gaaf zijn! Daar kan ik dan een luiertaart van maken als kraamkado! ? De luiers zouden dus sowieso heel handig zijn! ? En ik hoop dan dat er een bijtspeeltje van Nuby erbij zit! ?? (Die Nuby lepeltjes vond ik trouwens ook heel fijn toen mijn kids nog een baby waren!)

 • Marian Zw zegt:

  Ik doe heel graag mee, ik wordt deze zomer oma van mn eerste kleinkind. Zo bijzonder! Mijn dochter woont op Malta en daar hebben ze niet van die fijne baby producten die we hier zo gewend zijn. Het is echt een zoektocht en ik zou het zo leuk vinden om haar, als ze de volgende maand komt te verrassen met zoveel Nederlandse spulletjes.

 • Slim om de dingen die je niet kunt gebruiken weg te geven. Misschien ga ik ook maar eens een pakket samenstellen. Iemand anders kan die dingen veel beter gebruiken dan ik 🙂

 • Wat een onwijs leuke actie! Ik word in juni voor het eerst mama & door mijn bekkeninstabiliteit niet naar de 9 maanden beurs kunnen gaan dus is dit het proberen waard ?

 • Wauwie wat een gave dingen heb je gekocht/gekregen zeg! Heel tof!

  Ik maak heel graag kans op dit verrassingspakket voor mijn zusje die net voor het eerst mama is geworden.
  Een product van Drs Leenarts zou stiekem heel erg fijn zijn. Ik vind het hele goede producten.

 • Leuk zeg. ik doe graag mee voor ons nichtje, welke precies een week geleden geboren is! dus iets voor de nog piepkleine meid zou leuk zijn!

 • Wat leuk, hier maak ik graag kans op. Iets van goodies of seepje zou erg leuk zijn.

 • Heel graag doe ik mee voor deze leuke Goodies van de Negenmaandenbeurs.
  Ik hoop dat er een knuffeltje in zit voor mijn kleindochter.
  Ik heb geen Facebook, maar volg op Bloglovin.
  Graag waag ik een kansje.

 • brants harry zegt:

  zou deze gevulde goodiezak graag schenken aan moeders voor moeders die hier een moeder die het niet zo breed heeft blij mee kan maken en alles wat er in zit zal goed van pas komen

 • anita kempenaers zegt:

  zou leuk zijn moet nog een kraambezoek afleggen en deze goodiebag kan dus dienen voor een bijkomend geschenk misschien een knuffeltje

 • Ik doe graag mee voor mezelf, 36 weken zwanger van ons 3de kindje. Een verzorgingsproduct zou erg leuk zijn, dan kan ik meteen testen of we het iets goeds vinden of niet. Een speentje zou ook wel erg fijn zijn.

Reageren is niet mogelijk.