Goed voornemen: gezond broodbeleg (+winactie)

IMG_0380

Bij de start van een nieuw jaar zijn er veel mensen die allerlei voornemens hebben. De een wil stoppen met roken, de ander wil afvallen. Maar er zijn ook mensen die, net zoals ik, voornemen om gezonder te gaan eten. Dit was mijn voornemen vorig jaar al en je hebt gezien hoe dat zich heeft vormgegeven. En hoe kun je beter starten met gezonder eten dan met gezond broodbeleg? Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je kind!

Wanneer je iemand vraagt naar gezond broodbeleg dan hoor je al snel dingen zoals plakjes banaan, avocado en kipfilet. Maar je zult niet snel iemand horen zeggen “chocopasta, stroop en pindakaas”. En toch zijn ook dit gezonde(re) dingen voor op het brood. Tenminste, als je het broodbeleg van De Kleine Keuken in huis hebt.

De Kleine Keuken

Een aantal jaar geleden hoorde ik voor het eerst over De Kleine Keuken en hun gezonde tussendoortjes. Dit was op de negenmaandenbeurs en klonk erg goed, maar op dat moment heb ik er niet veel mee gedaan. Gelukkig kwam daar vorig jaar een uitnodiging van hen om eens een avond bij te wonen waarin ze vertelden over hun missie. En wat voor een missie: gezond lekkers maken voor kleintjes. En waarom? Omdat ze zich telkens weer verbazen over de hoeveelheid slechte voeding die er eigenlijk te krijgen is voor de kleintjes. Koekjes met slecht verteerbare witmelen, geharde vetten of kapot gekookte groentes. Daarom wilden zij het anders doen en is De Kleine Keuken ontstaan.

Zij creëren producten die goed zijn voor kinderen zonder dat er troep in zit. Alle producten worden gekeurd door hun eigen kinderen dus ze weten meteen wanneer kinderen iets lekker vinden of juist niet.

Gezond broodbeleg

Tijdens die avond mochten wij ook allerlei producten meenemen naar huis om zelf uit te testen waaronder hun heerlijk smeerbaar biologisch broodbeleg. Daar zaten ook meteen twee nieuwe producten bij namelijk de aardbei & bietjes jam en de mango & pompoen pasta. En het mooie van die producten is ook gewoon dat er geen toegevoegde troep in zit. Alles is biologisch. Zo heb je ook de appel & peer stroop en raad eens wat daarin zit? Juist ja, alleen maar biologische appelsap en perensap. Gezonder kan dus haast niet en ik beloof je, het is zo heerlijk zoet dat je kindje ervan smult.

img_0381

Mijn peuter vond het als baby zijnde al lekker (het bleek dat ik er toen al een potje van gekocht had) en nu nog steeds. Maar ook de chocopasta, aardbei & bietjes en de mango & pompoen gaat erin als koek. De pindakaas hebben we nog niet getest omdat zij daar sowieso niet zo van houd. Dus die bewaar ik nog even. Evenals de amandelpasta. Die staan beide nog in de kelder om getest te worden. Maar als deze allemaal net zo lekker zijn als de andere verschillende broodbeleg producten dan kan het niet anders dan goed zijn.

Winactie

Omdat ik jullie ook kennis wil laten maken met de lekkere en gezonde producten van De Kleine Keuken mag ik een aantal van hun producten weggeven. Het wordt een pakket met zowel de pindakaas, chocopasta, appel&peerstroop, mango&pompoen en de aardbei&bietjes. Dit zijn de meest populairste en de nieuwste producten dus dat kan haast niet mis gaan!

Wat moet je doen om kans te maken?

Laat een reactie achter met jouw goede voornemens van komend jaar en voor wie je dit pakket zou willen winnen!

Verder is het niet verplicht maar ik zou het leuk vinden als je jezelf inschrijft voor de nieuwsbrief en/of een reactie achterlaat op Facebook!

Deze winactie loopt tot en met 8 januari en ik neem op 9 januari contact op met de winnaar dmv email of een privé bericht op Facebook. Zorg dat je binnen 48 uur reageert anders gaat de prijs naar iemand anders!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

41 reacties

 1. Channa op 2 januari 2017 om 07:01

  Oh dat zou leuk zijn om te proberen, vooral voor de kinderen! Hier eigenlijk weinig concrete goede voornemens, die komen denk ik pas als ik mij weee een stuk fitter voel. En trouwens, uiteraard de aller beste wensen!

 2. simpel, met een snufje liefde op 2 januari 2017 om 07:28

  Wat een aparte smaken. Mijn goede voornemen is voor mij weer gezonder eten en genieten van elke dag.

  • Nicole op 2 januari 2017 om 08:41

   Ja vond ik ook, maar smaakt echt heel lekker.. Is hier groot favoriet!

 3. Gera op 2 januari 2017 om 07:35

  Ik doe graag mee voor ons gezin! Ik heb me voor genomen nog geduldiger te worden naar de kinderen. Gelukkig lukt het steeds ietsje meer.

 4. Maaike op 2 januari 2017 om 07:39

  Dit lijkt me erg lekker voor zowel mezelf als mijn oudste zoon!
  Mijn goede voornemen is weer gezonder gaan eten en hopelijkwat afvallen. Echt een dieet is geen optie vanwege borstvoeding, maar ik ben wel wat te makkelijk geworden na mijn zwangerschap mijn zwangerschapsdiabetes en dus maanden echt streng zijn. Iets losser mocht wel weer, maar nu ben ik doorgeslagen de anderekant op.

 5. Janske op 2 januari 2017 om 07:53

  Wat goed! Eigenlijk zou die andere troep niet eens verkocht moeten worden…Kun je deze gewoon in de supermarkt kopen? Ik doe graag mee voor Lola…ik zou haar graag wat gezondere broodbelegsoorten willen geven.

  • Nicole op 2 januari 2017 om 08:41

   Ja je kunt deze bij zowel de Jumbo als de AH kopen!

   • janske op 2 januari 2017 om 11:25

    Dan ga ik ze daar halen. Thanks!

 6. Rianne Struijs op 2 januari 2017 om 08:44

  Wat een leuk product/merk, kon nog het niet maar ben zeer geïnteresseerd! Het lijkt mij erg leukom de producten te proberen ?

  Ben in 2016 ook begonnen met gezonder leven en afvallen, ben nu ca 17 kilo kwijt en dit voelt heerlijk! Eerst begonnen met WW, en na 3 maand besloten dat ik het zelf ook kon. Na een zwangerschap en een periode van ziekte de afgelopen 2 jaar, voel ik goed en ben ik trots op het feit dat het mij zelf is gelukt en nog 5 kilo heb te gaan!

 7. Anna op 2 januari 2017 om 08:49

  Ik zou graag voor mijn dochter willen winnen. Ik probeer graag gezonder broodbeleg uit. Ik koop nu meestal broodbeleg van de zonnatura..
  Ons goede voornemen is cliché gezonder eten en meer sporten.. hihi
  Facebook: An Na

 8. Monique op 2 januari 2017 om 09:11

  Ik ben fan van de Kleine Keuken! Heb ook eens zo’n ‘proeverij’ mogen bijwonen. Ik laat de prijs dus even aan me voorbij gaan maar weet dat je iemand anders hier heel blij mee gaat maken 🙂

 9. Fan op 2 januari 2017 om 09:20

  M’n dochter zit al een tijdje in een nogal kieskeurige eet fase… iedere ochtend hoor ik dat ze een ‘broodje pasta’ wil. Hier word ik niet echt blij van, ik zou inderdaad liever willen dat ze avocado, kipfilet of bietenspread (ander merk en geen succes). De Kleine Keuken lijkt mij dé oplossing, dochter blij, mama blij! 🙂

 10. Alissa op 2 januari 2017 om 09:34

  Dat ziet er wel uit als lekker broodbeleg. Dat zou goed van pas komen in mijn missie om Dani wat gezonder te laten eten op zijn brood. Win win zeg maar. Dus ik doe mee voor hem.

 11. marleen@burgertrutjes op 2 januari 2017 om 11:27

  Wat goed 🙂 ik heb elke dag gewoon kaas op brood, haha!

 12. Marian Zw. op 2 januari 2017 om 11:33

  Ik wilde de kids juist minder zoetigheid op brood geven, al die hagelsslag en chocopasta s morgens…. zie ik ineens deze blog van jou op mijn tijdlijn voor bij komen. Ik loot heel graag mee voor deze producten, ben heel beneiuwd naar de mango/pompoen

 13. Fleur op 2 januari 2017 om 12:56

  Ik ben wel benieuwd naar deze broodsmeersels! Ik doe graag mee

 14. Saskia op 2 januari 2017 om 13:15

  Ik doe graag mee aan deze winactie. Ik heb de chocopasta en pindakaas al geprobeerd samen met mijn dochter en vinden ze erg lekker. We zijn benieuwd naar de jam.
  Een kleine voetnoot, ik vind de naam chocopasta niet kloppen. Er zit ook hazelnoot in en dat had ik toen ik hem kocht niet verwacht.

 15. RianneWeerd op 2 januari 2017 om 20:25

  Voor jouw en je gezin ook de beste wensen!! Goede voornemens heb en maak ik het hele jaar door 😉 maar wij willen vooral verder gaan met gezond en bewust eten. Vorig jaar begonnen met een omslag, en dat gaat best goed. Maar blijf gezond beleg lastig vinden, hagelslag en vlokken blijven favoriet. En wat is een beter alternatief? Ik ben wel nieuwsgierig naar deze producten van de Kleine Keuken.

 16. Marieke op 3 januari 2017 om 08:09

  Ik zou wat heel graag willen proberen voor mijn kinderen 🙂

 17. Liesbeth op 3 januari 2017 om 10:03

  Lijkt mij lekker en gezond! Ik ben zelf zwanger en regelmatig komt er hier een kleine gast eten. Ik vind het daarom belangrijk dat er gezond broodbeleg op tafel staat. dit zou super zijn!

 18. Jennifer Liu Lee op 3 januari 2017 om 14:39

  Ik doe enorm graag mee voor mn zoontje! En ben stiekem zelf ook wel erg benieuwd naar hoe het smaakt. ik wil sws nu in het nieuwe jaar een stuk gezonder gaan leven, Zo maakt ik voor mn zoontje altijd alles al vers en goed maar voor mezelf niet altijd! Nieuwe jaar dus een nieuwe start!

 19. Maris op 4 januari 2017 om 12:16

  Ik ga mezelf meer verrassen in 2017!

 20. Janita op 4 januari 2017 om 13:07

  Mijn goede voornemen voor dit jaar is ’s avonds minder snacken. Ik ben een echte chips verslaafde en mijn chips inname moet echt veranderen! (Weekenden reken ik niet mee hoor 😉
  Mag ik het pakket winnen voor mijn gezin? Dan heel graag! 🙂

 21. Lies op 4 januari 2017 om 13:14

  De beste wensen!!!
  Ons goede voornemen is veel minder rommel te eten. Vorig jaar zijn we begonnen met 40 dagen zonder suiker, dat ging eigenlijk best prima, maar een aantal slechte gewoonten zijn er toch weer in geslopen. Dat is dan ook waarom dit heerlijke pakketje een ideaal gezond steuntje in de rug zou zijn voor ons!

 22. janneke op 4 januari 2017 om 14:13

  meer aan mijn conditie gaan werken

 23. Marian B op 4 januari 2017 om 14:42

  Allereerst nog de beste wensen voor 2017. Mijn goede voornemens zijn meer relaxen en genieten en minder suikers en dus bewuster eten. Dit pakket lijkt me wel wat, ook zeker voor de kinderen, ben erg nieuwsgierig geworden!

 24. An Hendriks op 4 januari 2017 om 15:50

  Mijn goede voornemen is om nu eerlijk naar mijn dokter te luisteren en er wat aan te doen…ik ben een echte zoetekauw maar ben nu bezig diabetes te ontwikkelen…ik weet dat de broodbeleg potjes voor kinderen zijn,maar ik ben dol op zoet broodbeleg en het zou heeeeel goed in mijn nieuwe levens style passen…doe dus gewoon voor mijzelf mee deze keer, lijkt mij super

 25. Melissa op 4 januari 2017 om 17:16

  Mijn voornemen is om minder voor geproduceerde dingen te eten en een meostuin aanleggen. Ik zou het willen winnen voor mezelf

 26. Jan op 4 januari 2017 om 17:36

  Lekker met z’n allen gezonder het nieuwe jaar in !

 27. Lisanne Boem op 4 januari 2017 om 19:12

  Ik wil afvallen, maar het is moeilijk om motivatie te vinden. Dit zou mij echt stimuleren.

 28. will op 4 januari 2017 om 20:25

  Gezond broodbeleg, dat kan ik wel gebruiken voor mijn kleinkinderen.
  Ben benieuwd of ze het op hun brood willen.
  Fijn dat Jumbo die verkoopt.
  Mijn goede voornemens zijn: Minder snoepen, afvallen en meer bewegen. Traditioneel , hé? Kan er niets aan doen.

 29. Charlotte op 5 januari 2017 om 08:32

  Daar ben ik reuze benieuwd naar!! We eten nu (echt) elke dag suikervrije jam. Gezond maar eentonig. Samen met mijn lieve dochter zou ik deze soorten graag uitproberen!! Variety is the spicr of life, is het niet?!

 30. Aniek op 5 januari 2017 om 08:45

  Meer sporten!

 31. Iris van der sluis op 5 januari 2017 om 17:39

  Ik wil meedoen voor mijzelf ik ben voor de kerst begonnen met afvallen dus ben heel benieuwd hoe het smaakt en toch gezond want ik ben niet dik of zo maar wel aangekomen en zit in een rolstoel dus kan niet veel bewegen maar wil wel gezond blijven

 32. jessica op 5 januari 2017 om 19:43

  heb me al een hometrainer gekocht en wil elke dag zeker een half uur erop zitten.
  Zodat ik toch zeker elke dag mijn beweging gehad heb!
  gezonder eten zit er natuurlijk ook bij

 33. Vivian op 7 januari 2017 om 14:45

  Ons voornemen is gezonder (lees biologisch en fair traid) eten, meer bewegen en vrolijker door het leven gaan!
  Meer lachen dus, dat is eigenlijk nog het belangrijkste!

 34. Rozemarijn op 7 januari 2017 om 19:56

  Ik heb het voornemen om eind september de halve marathon in Disneyland Parijs te lopen. Om wat minder kilo’s mee te sjouwen wil ik nog flink wat afvallen, en dit gezonde broodbeleg kan (met mate) hier zeker bij helpen.

 35. Jopie B op 7 januari 2017 om 22:36

  Hoi, ik had deze producten vroeger wel eens in huis, maar zou ze nu graag willen winnen voor mijn vriend, die elke dag het liefst belegt met hagelslag 🙂 Tijd voor iets nieuws, en iets gezonds zou ik zeggen!

 36. Hofje.nr.12 op 8 januari 2017 om 13:59

  Ik doe graag mee! Mijn goede voornemen zijn mijn diploma te halen en weer wat gezonder te gaan eten

 37. Nadia op 8 januari 2017 om 19:37

  Mijn goede voornemen is gezonder te gaan eten. Ik ga voor 100% vegetarisch en hoop dat mijn gezin ook meer vegetarisch gaat eten. Dus, dit lekkere pakket van ‘ De kleine keuken’ zou een goede stap kunn en worden.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje