Goed voorbereid naar school

Kinderen groeien. Daarbij komt ook nog dat hun interesses veranderen. Vond onze dochter het eerst geweldig om haar Frozen broodtrommel mee te nemen wil ze nu toch echt wat anders. Niet dat ze Frozen niet meer leuk vindt, maar ja je raakt toch uitgekeken na twee jaar hetzelfde. Hetzelfde geldt voor haar rugzakken. Iets nieuws is altijd leuker (vind ik zelf stiekem ook) en bij een nieuw schooljaar vind ik ook dat dit best mag.

Nieuwe rugzak

We gingen dus al op zoek naar een nieuwe rugzak voor haar. Ze heeft er al eentje van Bulbby met haar eigen naam erop. Deze gebruikt ze nog steeds veelvuldig. Maar nu heeft ze ook nog een nieuwe rugzak uitgekozen bij de Wibra. Eentje om mee af te wisselen. Stel dat de ene tas vies is of ergens vergeten wordt dan heb je er nog eentje om te gebruiken. Altijd handig. 

Voor de lunch

Van Bulbby had ik een mail ontvangen of ik wellicht een samenwerking wilde aangaan met ze en aangezien wij al bekend zijn met deze webshop door de logeerkoffertjes en de rugzak zei ik natuurlijk direct ja. 

Bol AlgemeenBol Algemeen

Omdat je nooit genoeg broodtrommels en bekers hebt besloot ik om hier een setje van te bestellen. Samen met mijn dochter Fay kroop ik achter de laptop en zochten wij de mooiste printjes en kleuren uit. Er is echt ontzettend veel keus op de website van Bulbby. Zo heb je verschillende soorten broodtrommels en drinkbekers. Maar bij elke broodtrommel en beker kun je ook nog eens kiezen uit diverse kleuren en heel veel printjes. Er is letterlijk voor ieder wat wils. En dat de naam er direct op komt is ook wel heel erg handig. 

Omdat er natuurlijk ook fruit mee naar school gaat mocht een fruitbox natuurlijk ook niet ontbreken. Daarbij heb je geen keuze uit printjes, maar kun je wel de naam met een leuk figuurtje ervoor uitkiezen. Ook zijn er verschillende kleuren qua deksels. Het enige wat jammer is dat is dat de kleuren van de deksels niet helemaal overeenkomen met de kleuren van de broodtrommels. Maar het is dan ook niet dezelfde productlijn. 

Wij ontvingen de Mepal lunchbox Campus (twv €14,99), de Mepal Campus schoolbeker (twv €13,99) en de Mepal fruitbox (twv €9,99). Twee jaar later, in 2022, gaan deze fijne producten nog steeds mee naar school. Ook de bedrukking is nog volledig in tact. Echt kwaliteit dus. 

13 reacties op “Goed voorbereid naar school

Reageren is niet mogelijk.