Goed gemutst! De 10 leukste meisjes mutsen

Baby it’s cold outside. Sinds een aantal dagen is het echt ijzig koud buiten. Zo koud zelfs dat mensen hun auto al hebben moeten krabben en in het noorden al sneeuw is gevallen. Het zachte herfstweer is nu echt afgelopen dus ging ik alvast op zoek naar een leuke muts voor ons meisje. Ik kwam echt een hoop leuke tegen dus kon het niet laten om deze ook met jullie te delen. Ik ben benieuwd naar jouw favoriet!

Goed gemutst?

Mijn meisje heeft niet zo graag iets op haar hoofd. Ze laat het telkens 5 seconde toe, maar daarna moet het af. Erg jammer want ik vind haarbandjes zo leuk, maar dat staat ze niet toe. Echter is dat niet zo erg aangezien een haarband geen noodzaak is, maar een muts tegen de kou wel! En ook die trekt ze van haar hoofd af. Nu blijf ik gewoon proberen, want het zal straks echt moeten en waarschijnlijk wil ze het tegen die tijd wel, laten we dat maar hopen.

Hieronder in ieder geval 10 geweldig leuke mutsen, voor het stoere meisje, de dierenliefhebber, de cupcake liefhebber en nog veel meer.

Schermafbeelding 2015-11-24 om 09.08.38

  1. Een kleurrijke muts van Protest, €24,99
  2. Een stoere maar meisjesachtige muts van Barts, €13,99 (aanbieding)
  3. Een cupcake muts van Noppies, €9,09 (aanbieding)
  4. Een snoezig mutsje, Fay had vorig jaar de roze variant, van de H&M, €5,99
  5. Een vosjesmuts van H&M, €9,99
  6. Een felle roze muts met pompons van Mim-Pi, €20,99 (aanbieding)
  7. Een zachte pastelkleurige glitterende muts van H&M, €6,99
  8. Voor de dierenliefhebber een uilenmuts van Barts, €13,99 (aanbieding)
  9. Een regenboog muts van Mim-Pi, €20,99 (aanbieding)
  10. Een kerst muts met wanten van H&M, €9,99

Ik weet nog niet welke muts(en) ik ga kiezen voor Fay, ik vind ze namelijk allemaal wel leuk! Maar dat ik er meer dan eentje ga kiezen dat is wel al zeker haha.

Welke muts zou jij kiezen voor een meisje?

* In dit artikel staan affiliatie links, wanneer je via deze links iets zou kopen kost jou dat niets extra’s maar levert mij een kleine commissie op. 

6 reacties op “Goed gemutst! De 10 leukste meisjes mutsen

Reageren is niet mogelijk.