GO GLAM Nail Stamper – jouw eigen nagelsalon

Je eigen nagelsalon. Welk meisje of vrouw droomt daar nu niet over? Met de GO GLAM Nail Stamper van Cool Maker komt je droom uit. In ieder geval die van mijn dochter want ik heb haar nog nooit zo blij gezien na elke handeling. In deze review meer over de Nail Stamper. Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het? En is het wel echt zo’n succes?

Jouw eigen nagelsalon

Bijna elk meisje (en soms ook jongetje) vindt het leuk om mooie gekleurde nagels te hebben. Het liefst met leuke patroontjes er ook nog op. Nagels lakken lukt me nog wel, je hebt namelijk tegenwoordig veel verschillende kindvriendelijke nagellakken. Maar die patroontjes? Dat is best een ding. Ook daar heb je plakkertjes voor, maar ten eerste gaan ze er niet zo makkelijk op. En ze blijven ook nog eens niet goed zitten.

Met de GO GLAM Nail Stamper heb je een hele leuke en simpele manier om je nagels nog mooier te maken. Zo lijkt het net een eigen nagelsalon.

Bol AlgemeenBol Algemeen

GO GLAM Nail Stamper review

Met de Cool Maker GO GLAM Nail Stamper kun je heel gemakkelijk jouw nagels omtoveren tot iets unieks. Het starterspakket (er zijn ook uitbreidingen te koop) bestaat uit een stamper, vijf verschillende patronen, twee kleuren kinderveilige nagellak en een potje topcoat. Dit alles zit in een trendy GO GLAM toilettas waar ook een kleine vijl aan hangt.

Alleen al het uitpakken was een feestje. De producten zien er allemaal super mooi uit en met patronen als eenhoorns, cupcakes, flamingo’s, poesjes en hartjes is dat ook wel te begrijpen. Mijn dochter wist van gekkigheid niet welk patroontje ze nu moest kiezen. Dus uiteindelijk heeft ze er twee uitgekozen. Eentje voor de ene hand. Eentje voor de andere hand.

unboxing cool maker go glam nail stamper

Hoe werkt de Cool Maker Nail Stamper?

Het gebruik van de Nail Stamper is ontzettend makkelijk. Het is voor meisjes van acht jaar en ouder, maar is je kind jonger (zoals die van mij) dan kun je het ook samen doen. Dat gaat helemaal prima. Ik zie al helemaal voor me dat we dit ook gebruiken op een kinderfeestje. Hoe leuk!

Als eerste kies je een kleur nagellak uit en daar lak je één hand mee. Je hoeft echt maar 1 dun laagje aan te brengen want de kleur wordt vanzelf donkerder en dikker. De nagellak moet dan vijf minuten drogen. Na die vijf minuten kies je een patroon uit en deze stop je in de stamper. Je legt de top van je vinger in de stamper in het kuiltje. Daarna druk je hard bovenop de stamper en tadaaaa je patroontje zit op de nagel. Dit doe je met alle vingers en de duim komt als laatste. Er zit overigens ook een hele handige instructie bij, dus je leest het makkelijk na.

Zitten op alle nagels stickers dan breng je de topcoat laag aan. Dit doe je twee keer met tussendoor 3 minuten om te laten drogen. Het resultaat is echt super! Na elke nagel veerde ons meisje op van vreugde. Zo gaaf en zo mooi vond ze het.

eigen nagelsalon cool maker

Specificaties:

  • Voor elk formaat nagel. Het fijne van deze nagel stamper is dat het voor elk formaat nagel is. Of je nu kleine vingers hebt of juist grote. Dat maakt niet uit.
  • Vijf trendy patronen. Er zitten in het starterspakket maar liefst vijf patronen. Dus voor ieder wat wils. Zijn de patronen op of wil je toch andere patronen dan koop je heel gemakkelijk een uitbreidingsset erbij. Daar zit dan ook weer nagellak bij. Heel handig. Wel moet ik toegeven dat ik de uitbreidingsets online nog niet gevonden heb.
  • Kindveilige nagellak. De patronen die je bij dit pakket krijgt plakken alleen op de speciaal ontwikkelde GO GLAM nagellak. Deze nagellak is is veilig voor kinderen en absoluut niet giftig. Al denk ik dat je zeker wel uit moet kijken met de stickertjes zelf.

Conclusie

Wij zijn helemaal weg van onze eigen nagelsalon. Er worden al vriendinnetjes uitgenodigd en ook de oma’s en tante’s mogen langskomen. Voor de oudere kinderen leuk met vriendinnen. Voor de jongere kinderen leuk met mama of oma. Het enige nadeel vind ik wel dat er maar twee kleurtjes nagellak zijn. En in de uitbreidingen zitten ook niet echt hele verschillende kleuren. Verder is het zijn prijs echt waard. Aangezien je het veelvuldig kunt blijven gebruiken. Een aanrader dus.